![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
194. Iubirea de Dumnezeu și iubirea pentru Dumnezeu (XIV)
Iubirea de Dumnezeu vine după cunoștința vieții, și așa poate ea să aducă cu sine nașterea de sus, din cer: “ Vin Eu și îi spun omului taina aceasta, care a fost înțeleasă și purtată peste pământ de apostolii Mei cei îmbrăcați în Duhul Sfânt, pentru ca prin El, prin Duhul Sfânt, să o împartă peste oameni și să ia oamenii cunoștința vieții și apoi iubirea de Dumnezeu [...] Cine are iubire de Dumnezeu, acela poate, iar cine are iubire de el însuși pe pământ, acela nu poate să se nască de sus, din cer, din Mine […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 12-07-2005) Iubirea de Dumnezeu se învață numai din Cartea de la Pucioasa, Scripturile cele Noi intitulate “Cuvântul lui Dumnezeu”, în care vorbesc multe duhuri , printre care a vorbit și duhul lui Ilie despre această iubire, în ziua sărbătorii lui (20 iulie/2 august): “– O, poporul Meu, s-a făcut cuvânt în cartea Mea Ilie proorocul. Învață bineiubirea de Dumnezeu, poporul Meu. Vezi cum citești în Scripturi despre lucrarea celor binecuvântați de Tatăl Meu la venirea Mea cu plata pentru lucrul fiecăruia.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 2-08-2005) Iubirea de Dumnezeu trebuie să fie har ceresc în om. “Domnul” Pucioasei se teme să nu rămână dator cu ceva omului care nu are har: “ Iubirea de Dumnezeu trebuie să fie har ceresc în om, poporul Meu. [...] De două mii de ani am spus acest cuvânt, și de două mii de ani cei ce dau să vină după Mine se fac farisei între Mine și ei, căci omul nu are har, nu are iubire de Dumnezeu pentru Dumnezeu, ci are pentru sine, și Mă scoate pe Mine dator pentru calea lui înspre Mine. [...] Iubirea de Dumnezeu se face har ceresc în om, și se împarte, și Îl împarte pe Dumnezeu când ea este ca Dumnezeu în om” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 12-02-2006) Într-un dialog între “Domnul Pucioasei” și “Maica Domnului Pucioasei” ( dialog la care au tras cu urechea și liderii pucioși și l-au consemnat cuvânt cu cuvânt), El îi explică Ei că numai cel ce are duh smerit poate să asculte cu iubire de Dumnezeu , și viceversa, cel ce are duhul ascultării este smerit și păzit la suflet de orice ispită: “O, mama Mea, am petrecut cu sărbătoarea ta în mijlocul poporului cuvântului Meu. Viață călăuzită voiesc să aibă el. Cel ce ascultă din iubire de Dumnezeu, acela are duh smerit și ține departe de el orice ispită, orice încercare, căci duhul ascultării aduce în inima omului smerenia cea păzitoare de suflet, mamă. Amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 28-08-2006) Într-un dialog tainic între “Tatăl Savaot al Pucioasei” și “Fiul Emanuel al Pucioasei” (recepționat și consemnat cuvânt cu cuvânt de către liderii pucioși) sunt blamați acei care, din neiubire de Dumnezeu, se cred și se fac mai mari decât învățătorii lor cei de la Dumnezeu (liderii pucioși) și îi disprețuiesc pe aceștia și nu-i ascultă atunci când ei voiesc să-i dea viață prin “Cuvântul lui Dumnezeu” cel rostit la Pucioasa: “O, Fiule Emanuel, să Te asculte poporul acestui râu de cuvânt și să-Ți fie rod, și să-Ți fie ucenic. Amin. Cel ce este mai mare ca Tine, prin neascultare este el așa. Cel ce trece peste învățătorul cel de la Dumnezeu, acela prin neiubire de Dumnezeu se face mai mare peste el însuși decât învățătorul său, și așa își disprețuiește el învățătorul, care i-ar da lui viață de la Dumnezeu prin cuvântul cel rostit.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 14-10-2006) Duhul care își ia numele “Arhanghelul Mihail” ia cuvântul și lămurește lucrurile: Cei ce vin la învățat la Pucioasa, dar nu-i iubesc pe învățătorii (adică, pe liderii pucioși) care le aduc învățătură din cer, și nu-i ascultă în mod necondiționat, și nu se supun lor, aceia din neiubirea de Dumnezeu” fac această neiubire de învățători și neascultare și nesupunere: “ Aduceți Domnului slavă și cinste, precum noi, îngerii Lui, lucrăm, și dați-vă Lui ucenici destoinici, cu care să destupe izvoarele căutărilor cerești în orice suflet de pe pământ, dar nu uitați lucrarea îngerilor lui Dumnezeu în cer sus, și pe pământ jos, căci nu este iubire de Dumnezeu în om, decât prin ascultare ca în cer, ca între îngerii lui Dumnezeu între ei și Dumnezeu. [...] Iată, taină rostesc, Stăpâne, peste poporul cel adunat azi la sărbătoarea îngerilor Tăi: neiubirea de Dumnezeu a celor ce vin pe cale cu Domnul, aceasta vine când cel ce stă la învățat nu-l iubește pe cel prin care Domnul îi dă lui învățătură de viață pentru duh de ascultare și de supunere apoi.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 21-11-2006) Într-un dialog tainic între “Tatăl Pucioasei” și “Fiul cel scump al Pucioasei” (recepționat și consemnat cuvânt cu cuvânt de către liderii pucioși) sunt căinați acei creștini “din popor” care, din neiubire de Dumnezeu, n-au scăpat de iubirea de sine și de cincizeci de ani încoace au tot plecat din “raiul” pucios și s-au rătăcit în lumea largă: “Dacă poporul cel de cincizeci de ani ar fi voit să învețe iubirea de Dumnezeu, ar fi scăpat de iubirea de ei lângă Noi, și ar fi avut iubire de fii și n-ar mai fi luat de la Noi avere din cer ca să plece cu ea afară, ca să plece în lume, după ce Ne-a auzit pe Noi la ușă, Fiule scump.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 21-11-2006) Pucioșii nu stau deoparte nici de politică. În mai multe “Cuvinte” ei au făcut lobby pentru alegerea și realegerea și reconfirmarea lui Traian Băsescu ca președinte, iar la alegeri au votat constant cu PDL-ul. Au impus adepților lor zile de post sever și rugăciune cu mâinile ridicate ca să dea Dumnezeu gândul cel bun poporului român, duh de înviere și iubire de Dumnezeu, ca voteze cu partidul favorit al pucioșilor (PDL) împotriva “celor potrivnici” care lucrează cu duhul întunericului: “[…] scularea poporului român, și apoi biruința lui în numele Meu asupra celor potrivnici din mijlocul lui, care se zbat să-l abată pe el pe căile nedreptății și ale părăsirii de Dumnezeu și ale rătăcirii, poporul Meu. O, scoală-te cu putere de credință și stai înaintea Mea cu mânuțe ridicate de rugăciune și cu gurițe strigătoare pentru salvarea neamului român de sub duhul întunericului din mijlocul lui și pentru luminarea lui cu lumina Duhului Sfânt, căci Eu și cu cerul Meu de sfinți și de îngeri lucrăm să așezăm putere de Duh Sfânt peste el, sculare și trezire apoi, duhul învierii și iubire de Dumnezeu peste el, că am de la Tatăl Savaot vreme de slavă pentru neamul român, în mijlocul căruia Eu, Domnul, am acum masa Mea de cuvânt […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 13-5-2007) Last edited by mariamargareta; 26.04.2010 at 01:01:26. |
|
|||
|
|||
![]()
194. Iubirea de Dumnezeu și iubirea pentru Dumnezeu (XV)
Duhurile care își iau numele colectiv “Șfinții Apostoli Petru și Pavel” iau și ele cuvântul și îl definesc pe cel ce Îl iubește pe Dumnezeu. Acesta este cel care nu este ascuns, ci se lasă cunoscut de Dumnezeu (prin spovedanie colectivă făcută în fața liderilor pucioși, care stau mediatori și învățători peste ei), căci este credincios în “Dumnezeul” Pucios și în “Cuvântul” Lui, și așa arată lumii întregi că are iubirea de Dumnezeu în el: “Cel ce Îl iubește pe Dumnezeu, este cel ce este cunoscut de Dumnezeu, și altfel nu este iubirea de Dumnezeu în om, Doamne. Tu ne-ai cunoscut îndoiala și ne-ai mustrat pentru necredința noastră,...” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 13-7-2007) Pucioșii dau o nouă definiție pentru iubirea de Dumnezeu din om. Ea este suferința cea dulce pentru “Dumnezeul” Pucioasei, care îl ține pe om în ea și în El: “O, fiilor, iubirea de Dumnezeu în om este suferința cea dulce care-l ține în Mine pe om, ...” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 8-11-2007) Numai de la Liderii Pucioși mai poate învăța “poporul” ce este iubirea de Dumnezeu și ce este sfințenia, căci numai ei le mai au pe pământ: “Să vină la voi poporul Meu ca să-l învățați iubirea de Dumnezeu și sfințenia, fără de care nu poate omul pentru Mine și pentru el.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 21-11-2007) Poporul pucios este învățat duhul ascultării de liderii săi, care se naște din iubirea de Dumnezeu în om: “Am coborât la tine cu praznic sfânt pentru mama Mea Fecioara, Ierusalime, noul Meu popor, și te învăț prin el duhul ascultării, care se naște din iubire de Dumnezeu în om, tată […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 4-12-2007) Duhul Verginicăi ia cuvântul din cer și spune că iubirea de Dumnezeu se naște în om numai din “darul umilinței sfinte”: Nu poate avea omul iubire de Dumnezeu dacă nu are în ființa lui darul umilinței sfinte, Stăpâne Doamne.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 14-12-2007) Poporul pucios primește binecuvântare pentru iubirea de Dumnezeul Pucios și pentru post de biruință a “Dumnezeului” Pucios în ei: “Binecuvântată să vă fie iubirea de Dumnezeu și zilele de post pentru biruința lui Dumnezeu în voi, dacă veți iubi pe Dumnezeu în ele.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 18-12-2007) Iubirea de Dumnezeu atrage după sine iertarea păcatelor toate. Exemple vii de iubire de Dumnezeu biruitoare au fost mucenicii mărturisitori, femeia cea păcătoasă sau mucenicul Gheorghe: “ Dar cei ce Mă iubeau cu putere le erau iertate păcatele toate prin iubirea lor de Dumnezeu, iar ei Mă mărturiseau de Dumnezeu al lor, și pe ei mucenici ai Mei mărturisitori curajoși, nefugind ei de cruce și de răbdarea de sub ea, căci iubirea de Dumnezeu îi stăpânea pe ei ca și pe femeia cea păcătoasă, care Mi-a adus miresme ca semn al credinței în Mine și al iubirii ei de Dumnezeu, iubire mare, drept pentru care i-au fost iertate toate păcatele ei, și apoi am zis despre ea că mult a iubit și mult i s-a iertat ei. [...]Iată, sărbătorim pe mucenicul Gheorghe, care n-a fugit de prigoana cea pentru credința lui și pentru multa lui iubire de Dumnezeu, căci cei ce cred cu putere nu sunt biruiți, fiindcă îi apără pe ei puterea credinței cea făcătoare de putere și de minuni pentru cei necredincioși și așa biruiesc ei pe prigonitorii lor cei neputincioși în credință.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 6-5-2008) Iubirea de sine ucide iubirea de Dumnezeu din om, care apoi se desparte de Dumnezeu și cade sub anatema: “Omul nu este adevărat în iubirea de Dumnezeu. Când omul se ascunde în el, iubirea de sine a lui se face ucidere a lui Dumnezeu în el [...] Dar de ce, tată, se întâmplă să-L părăsească omul pe Dumnezeu după ce-L iubește pe El? Cum a putut samarineanca să vină dinspre păcat înspre iubire de Dumnezeu și cum poate omul care-L iubește pe Dumnezeu să se despartă de El apoi și să cadă anatemei?” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 25-5-2008) Dumnezeul Pucioasei îi învață pe cei aleși de El iubirea de Dumnezeu, iar aceștia se răzvrătesc și se supără și pleacă unul câte unul, din nemulțumire, judecată, zavistie și invidie pe liderii pucioși. Dar ei vor da socoteală dacă au stat frumos sau nu sub învățătura pucioșească: “O, ia aminte, tu, cel ce te-ai răzvrătit și încă te răzvrătești în stânga și în dreapta ta! Te va pedepsi, tată, acest păcat, căci păcatul tău își va arăta rodul și vei fi pedepsit după rodul tău, și rodul te va ustura, tată, și te va învinui. O, te-am învățat mereu să fugi de duhul zavistiei și să nu-l lucrezi pe el înăuntrul și în afara ta apoi, căci el e duh viclean, tată, și apoi te pedepsește. Așa te-am învățat Eu iubirea de Dumnezeu, iar tu te supărai și Mă părăseai. [...] Toți cei care au trecut prin acest popor, aici vor fi strigați de îngeri ca să dea răspuns pentru viața lor cea de până la venirea Mea și pentru fapta lor, răspuns rușinos sau fericit, după cum le-a fost de curată inima și lucrarea și viața cu care au stat sau nu au stat frumos sub învățătura Mea, după ce au cunoscut de la Mine viața și lucrarea ei în om, iubirea de Dumnezeu în om. [...] O, poporul Meu, te învăț, tată, iubirea de Dumnezeu, și trebuie să le știi pe cele împotriva iubirii, tată. [...]Așa îl învăț Eu pe om iubirea de Dumnezeu, că iată, pe pământ e numai zavistie, numai invidie, și se clatină om pe om de pe picioare și cad grămezi oamenii, căci ei nu știu ce este iubirea de Dumnezeu și statul în picioare.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 3-6-2008) Cei chemați de liderii pucioși la Pucioasa ca să ia de la “izvor”, adică din gura liderilor pucioși din care se scurge “Cuvântul” Pucios”, vor trebui să lucreze multă iubire de Dumnezeu și multă milă și milostenie față de liderii pucioși, învățând toate din gura lor : “Voi, cei ce ați venit astăzi la izvor ca să învățați din el și din gura celor prin care Eu Îmi scurg cuvântul cel de viață dătător, învățați, tată, lucrarea iubirii, căci puterea iubirii va stăpâni curând, curând pământul tot și îl va spăla și îl va înnoi, dar trebuie să lucrați până atunci multă milă, multă iubire de Dumnezeu, multă, tată, multă, dar plăcută Mie și nu vouă, tată. [...] Dar mai mult decât orice căutați iubirea de Dumnezeu și faceți-vă fameni pentru împărăția Mea în voi și iubiți cu putere […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 2-8-2008) Duhul care își ia numele “Maica Domnului” ia cuvântul și mustră lipsa iubirii de Dumnezeu și a credinței de pe tot pământul, ca în vremea lui Noe. Apoi ea îi îndeamnă pe oameni să ia și să-și hrănească sufletele cu “Cuvântul” Pucios care vine din gura “Domnului” și cheamă omul la viață: “– O, dulce Fiule al Tatălui Savaot și al meu! […]Aceasta este vremea să vii: nu mai este credință pe pământ. Iată semnul când Tu trebuie să vii. Ca în vremea lui Noe oamenii de pe pământ n-au iubire de Dumnezeu și n-au credință, ci au lepădare de credință [...] Luați și mâncați și beți din gura Domnului, căci cuvântul gurii Lui se slăvește pe pământ și cheamă omul la viață, la iubire de Dumnezeu, și pe morți la înviere! [...] O, căutați nașterea voastră cea de sus, cea din Dumnezeu, ca să aveți iubire de Dumnezeu și pe ea s-o împărțiți în jur, voi, fii și fiice de pe pământ! ” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 28-8-2008) Duhul care își ia numele “Maica Domnului” ia din nou cuvântul, folosind în vorbirea sa, la modul pozitiv, atât sintagma “iubirea de Dumnezeu” cât și “iubirea pentru Dumnezeu”, ceea ce înseamnă că le consideră echivalente: “Iubirea de Dumnezeu să înlocuiască în voi iubirea care-l scoate pe om din Dumnezeu. Învățați iubirea de Dumnezeu și tainele ei cele de sus! […] Iubirea cea pentru Dumnezeu trebuie să aibă martori pe pământ așa cum am avut eu încă de la începutul vieții mele între oameni și până la sfârșitul ei pe pământ.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 28-8-2008) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pari că l-ai plânge pe Iliuță Bunea care a dat bir cu fugiții întorcându-se în gLume ca să-l bârfești înfiorător pe Nicușor care a judecat drept: că un Ispiscariotean nu se poate întoarce la păstorit, cu tupeu, dacă nu se pocăiește plângând cu amar ca și Petru. Căci cel ce s-a lepădat de Cuvântul lui Dumnezeu e un dezertor și nu se cade să ocupe locul unui drept, că și apostolul Petru sau Pavel până nu s-au pocăit plângând cu amar și regretând din tot sufletul lepădarea de Hristos sau participarea la prigoana împotriva creștinilor, nu au fost reprimiți și abea Domnul i-a reprimit cunoscându-le în Adevăr inima frântă și abea apoi i-a reinvestit ca păstori ai creștinătății. Nu e vorba de a vedea cineva lacrimi mari sau multe sau amare sau să trebuiască să audă plânset amar și lung și înfiorător ca să creadă că s-au pocăit ci știe Domnul inima omului și momentul când aceasta îi este Lui dăruită cu credincioșie, întreagă, ca să ierte și să tămăduiască ranele cele rele. Deci Nicușor a judecat bine și drept că nu e suficient să vrei să te reîntorci pe poziții și gata, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, așa cum ar vrea să se reântoarcă neoprotestanții sau catolicii la ortodoxie, făcând uitate fără jenă toate relele fără pic de pocăință, fără pic de regret ci însinuând că ei chiar au avut și au și acuma dreptate. Deci întâi îți ceri iertare tuturor pe care i-ai ispitit atât de cutremurător exact ca lucifer și apoi lui Dumnezeu. Dar nădăjduind în iertarea Domnului căci sigur iartă Dumnezeu chiar în clipa în care te vede pe drum că te întorci cu adevărat, căci Bun e Domnul și nu vrea jertfe multe și mari ci duh tainic de umilință și iubire sinceră și sfântă; Nu vrea moartea păcătosului sau răzbunare pe păcătos ci să se întoarcă la Viață și la misiunea Lui Cerească de lepădare a păcatelor și patimilor purtându-și cu răbdare Crucea. Apoi bârfești despre Nicușor insinuând ca fiind: afemeiat, jucător pe calculator sau bețiv. Asta-i bună, și aduci ca argumente că a fost surprinsă o anume Mana cu fața în palme... Dar dacă ea își spunea durerile și problemele și își ascundea lacrimile când a fost surprinsă? Oare nu se întâlnea Domnul Hristos, noaptea cu oricine Îl căuta? Nu veneau la El și lângă El desfrânate și păcătoase sau farisei cum a fost Nicodim? Nu tot așa scoseseră bârfe și iudeii și fariseii că este prietenul desfrânatelor și păcătoșilor? Dar ăsta e cel mai tare exemplu, elocvent: se întâlneau intr-un hol într-o poartă unde putea da peste ei oamenii și iată ei persistau în a se întîlnii mereu în același loc spre a fi mereu surprinși noapte de noapte. Așa procedezi dacă ai ceva de ascuns? Asta e cea mai clară dovadă a nevinovăției, iar că vezi pe cineva cu fața în palme e semn că se rușinează de lacrimile proprii, că doar nu au fost surprinși goi umblând pe holul din poartă. Apoi vorbești de câte o sticlă de vin... De unde ști dumneata că acel vin nu trebuie testat? Spui că a băut cîte o sticlă... Păi dintr-un litru de vin nu te poți îmbăta și dacă-l bei pe tot odată, căci vinul mănăstiresc e bun și nu e amestecat cu alcool, și e culmea să acuzi pe cineva că fură din vin, păi preoții nu se împărtășesc în altar la fiecare liturghie? Dar important pentru tine era să-l scoți hoț, bețiv și jucător... adică exact așa cum te scoteau securiștii când voiau să te compromită. Probele sunt derizorii, o fată cu fața în palme, o sticlă sau două lipsă de vin și un joc pe calculator... de unde știi că nu a făcut-o intenționat ca să testeze vigilența dar și caracterul poporului, ca să se vadă poporul pe el însuși cum dă apă la moară bârfelor și răutăților. Deci încercarea de a-l compromite pe Nicușor pe net folosindu-te de I.B. și de bârfe cu probe derizorii e fără valoare căci îmi pare că a procedat perfect corect, drept, întrucât s-a întâlnit mereu în același loc cu Mana, sub poartă ca să poată să-l vadă oricetrecător, din întâmplare; o sticlă două de vin nu te îmbată, iar un joc-două pe PC te mai relaxează că nu suntem la pușcărie. În rest, pe baza asta ai tot bârfit și mințit că e de la oameni și e ticluit și că e născocit și că se șantajează ei între ei, și că e luptă pentru duhul minciunii măririi de sine pentru supremație și întietate, duh satanicesc, și că ai auzit că a zis că mai bine-l omora pe I.B., adică îl scoți și un posibil criminal ce apoi își asuma pușcăria, deci nu fugea de răspundere, și de aici rezultă că I.B. fusese amăgit de satana în așa măsură încât dreptul Nicușor a reacționat până acolo, exact ca Ilie Tesviteanul cu proorocii lui Izabela, deci se pare că acel I.B. căzuse rău de tot. Deci eu cred că defapt cineva, nenia și tanti grijania, simte că-și pierde supremația din gLume și nu cred că pucioșii sunt aceia fiindcă ei n-au nici o supremație în gLume. Deci iar ai bârfit și insinuat fără rușine că e de la oameni sau de la draci, cu probe derizorii și amestecând totul cu minciuni din abundență, cu concluzii pentru fraieri, gândind voi, cele două savante în locul oamenilor... că iată demascați voi... păi ce demascați? Nu vă dați seama că sunteți călare pe mătură ori pe camilă? Chiar nu vă dați seama cine vă folosește împotriva lui Dumnezeu? Căci fărăndoiala e Cuvântul lui Dumnezeu ce se dăruiește prin proorocii de la Pucioasa. Oricum bine că v-ați dat cu savanții papanții, crezându-vă aristocrate... așa ca în filmul pisicile aristocrate... doar că voi două lingvistele sunteți în tabără la Cruela-Manuela. Păi să fiți sănătoase și ceva mai serioase că așa, cu povești vânătorești în stil Munhausen sau Pinochio cu nasul cât prăjina, nu faceți decât să vă calificați pentru mari gazetare la revistele de cancanuri de acolo de la subsol, adică acolo de unde se scot bârfele pe bandă rulantă... zicând că nu voi le scoateți ci că rezultă din texte. Deci : „Hă!, Hă!”. Și chiar m-ați convins complet că sunteți complet analfabetebete și de renume mondial și că ați depășit-o și pe Elena savanta de renume mondial... aia împușcata sărmana... că și aia era mai deșteaptă căci cerea cu insistență DOVADA, DOVADA, dar voi nu mai aveți nevoie de dovezi ci vă sunt suficiente bârfele emise la radio șanț... iar prin șanț curge canalul... firește... canalul News TWc. Last edited by vsovivi; 26.04.2010 at 10:59:53. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
194. Iubirea de Dumnezeu și iubirea pentru Dumnezeu (XVI)
Duhul de la Pucioasa care își atribuie numele de “Domnul” le cere creștinilor să-i dea numai lui “iubirea de Dumnezeu” și să alunge frica și păcatul care aduce frică de Dumnezeu: “Eu, Domnul, nu vă cer ceea ce nu puteți, dar ceea ce vă cer Eu se poate numai cu iubirea de Dumnezeu în voi. Iubirea de Dumnezeu alungă frica, alungă păcatul, căci păcatul aduce frică peste inima omului. Acolo unde nu este harul lui Dumnezeu, acolo este frica, acolo este păcatul.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 28-8-2008) Și din nou ia cuvântul duhul care își ia numele “Maica Domnului”, și-i cheamă pe simpatizanții pucioșilor să vină pentru învățătură la cei ce-L iubesc pe Dumnezeu ( adică la liderii pucioși, căci am văzut că ei sunt singurii care mai știu ce este iubirea de Dumnezeu): “ Ca mama pe fii vă povățuiesc. Veniți la cei ce-L iubesc pe Dumnezeu, veniți să învățați iubirea de Dumnezeu, fericirea cea neștiută de om!” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 21-9-2008) Totul este zadarnic fără iubirea de Dumnezeul de la Pucioasa și fără a urma învățătura duhului care își ia numele lui Iisus Hristos la sfârșit de timp și apoi îi amăgește pe oameni cu “Cuvântul” lui: și credința, și botezul, și viața creștinilor, toate sunt zadarnice: “Eu, Domnul Iisus Hristos, în acest nume M-am făcut și Mă fac cuvânt acum, la sfârșit de timp, căci Tatăl Mă trimite să lucrez așa, dar cel ce nu înțelege crucea Mea atunci și acum, zadarnică îi este credința, zadarnic îi este botezul dacă nu vine după Mine cu viața sa așa cum au venit sfinții pe urma Mea atât cât au petrecut ei pe pământ, după ce iubirea lor se făcea în ei iubire de Dumnezeu, iubire și sfințenie în duhul, în sufletul și în trupul lor.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 27-9-2008) Într-un dialog între “Domnul Pucioasei” și “Mama Domnului Pucioasei” ( dialog la care au tras cu urechea și liderii pucioși și l-au consemnat cuvânt cu cuvânt), El îi explică Ei cum îl îmbie pe om la iubirea de Dumnezeul Pucioasei: “O, mamă a Mea, îl îmbiu pe om spre iubire de Dumnezeu, mamă, căci Eu din iubire și cu iubire l-am zidit pe om atunci când l-am zidit din pământ. […] O, mamă a Mea,...” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 4-12-2008) La rândul ei, “Mama Domnului Pucioasei” ia cuvântul și îndeamnă poporul pucios călăuzit de “Cuvântul” să se facă “cuvânt de slavă și de rugăciune și de iubire de Dumnezeu”: “O, popor călăuzit de Dumnezeu-Cuvântul, fă-te cuvânt de slavă și de rugăciune și de iubire de Dumnezeu, căci așa ți-a fost chemarea când Domnul a chemat la El pe om prin acest înnoit cuvânt. Porunca iubirii de Dumnezeu să n-o călcați, fiilor.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 4-12-2008) Domnul Pucioasei le arată celor ce vin la Pucioasa, ca să ajute la greu “lucrarea”, că iubirea de Dumnezeul Pucioasei este nedespărțită de iubirea de frați (iar “Frații” se știe cine sunt: liderii pucioși). El caută în primul rând la cei care fac prozelitism și la cei ce vin cu ajutoarele lor, și abia după aceea la cei care vin cu mâna goală, doar cu credință în “lucrare” și atât, chiar dacă aceștia din urmă cred și în “pororociile” și promisiunile de la Pucioasa. Înmulțirea iubirii de Dumnezeul Pucioasei atrage după sine înmulțirea darului credinței sfinte în toți fiii poporului pucios: “...căci Eu […] caut la cel ce Mă ajută sub greu, la cel umilit cu inima caut Eu, la cel ce-i ajută pe oameni să vină la Mine, la iubirea de Dumnezeu și de frați, așa precum este iubirea Mea în om, și, în sfârșit, caut la credința omului în Mine și în lucrările Mele și în proorociile Mele și în făgăduințele Mele [...] Să se înmulțească iubirea de Dumnezeu, și prin ea să se înmulțească darul credinței sfinte în toți fiii poporului Meu,” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 8-11-2008) Duhul care își atribuie numele “Șfântul Dimitrie izvorâtorul de mir” ia cuvântul și-i învață pe creștini să nu-L iubească pe Dumnezeu după capul lor, ci așa cum sunt învățați prin “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa: “ O, iubiți pe Domnul după cum El vă învață să iubiți, căci iubirea de Dumnezeu nu umblă de capul ei dacă omul o are, ci stă sub binecuvântare dacă ea este în om.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 8-11-2008) Duhul de la Pucioasa care își atribuie numele de “Domnul” se întreabă într-un monolog de ce sut huliți cei doi lideri pucioși de către cei “necredincioși” în “Cuvântul” de la Pucioasa, îndată ce acești lideri “lucrează” cu iubire de Dumnezeu și numai după îndemnurile din Scriptură. El nu spune însă că nu pentru asta sunt ei huliți, căci în teorie pare-se că ei n-au făcut nici un rău, ci sunt huliți pentru felul cum pun ei în practică teoriile cele frumoase: pentru minciună, pentru răutate, pentru nedreptate, pentru fariseism, pentru lene trupească și duhovnicească, pentru invidie și bârfă, pentru proorocii mincinoase sunt huliți aceștia care se erijează în prooroci: “Și dacă n-au făcut rău aceștia, atunci voi, cei ce deschideți celor ce vin la izvorul Meu de cuvânt și la iubirea de Dumnezeu, de ce mai sunteți voi huliți, tată?” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 8-12-2008) În ziua de sărbătoare a Sfântului Prooroc Daniel (pe stil vechi) Domnul Pucioasei îi laudă acestuia multa lui credință șiiubire de Dumnezeu, dându-l poporului pucios ca exemplu de împlinire a Cuvântului scris în Scripturi, astfel încât și poporul pucios să împlinească la fel, la rândul lui, “Cuvântul” scris în Noile Scripturi de la Pucioasa: “Sunt în mijlocul tău cu ceata proorocilor, poporul Meu. Am între ei pe cel sărbătorit bisericește în ziua aceasta, pe cel plăcut Mie pentru măreția statului Meu în el prin multa lui credință și iubire de Dumnezeu, prin marea lui stăruință pentru împlinirea pe pământ a cuvântului Meu cel scris în Scripturile cele de până la el, ...” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 30-12-2008) |
|
|||
|
|||
![]()
194. Iubirea de Dumnezeu și iubirea pentru Dumnezeu (XVII)
Duhul de la Pucioasa care își atribuie numele de “Domnul” lansează o nouă paradigmă pucioasă, strict necesară în procesul complicat al “mântuirii” : antiteza dintre îngerul alb și îngerul negru. Orice om primește la naștere un înger alb și un înger negru, ca să-l călăuzească ei statornic în viață. Dar, întrucât și în ceruri rasa albă este superioară rasei negre, numai sub călăuzirea îngerului alb va fi posibilă pentru creștin viața în ascultare și în iubirea de Dumnezeul Pucioasei, cea care aduce cu ea viața cea vie, în timp ce îngerul cel negru îl va călăuzi pe cel îndoielnic numai și numai spre pierzare. Cei care ascultă de îngerul cel negru sunt îndemnați să-și muște limba duhului și a trupului, și poate așa se vor simți ceva mai bine: “[…]neascultarea îl face pe om liber de Dumnezeu și apoi omul nu mai are de înger tare pe îngerul cel alb și îl are pe cel negru de povățuitor […] omul are pentru el un înger alb și unul negru, și puțini, puțini de tot sunt cei călăuziți de îngerul cel alb al lor […] Dar ce înseamnă îngerul cel alb în viața omului? O, cel ce este călăuzit de îngerul cel alb al său, acela trăiește numai în iubire de Dumnezeu și în ascultare peste viața lui cu Mine, iar seninul este pe fața și pe inima lui și nu-l doboară pe el nici un rău de pe pământ și din om, și face bine în jur prin lucrarea îngerului alb, care îl slujește pe cel blând și smerit cu inima, care prin dragostea cea din Mine rabdă îndelung și nu judecă și nu se mânie, ci se apleacă și trăiește prin aplecare, căci aceasta este viața cea vie în om, slujită de înger alb. […]căci umilința cea dulce, slujitoarea îngerului alb și nevătămător, nu se face gust plăcut și sfânt în om, și omul scuipă peste această dulceață și ia în inimă și pe limbă gustul cel amar al îngerului negru […] iar îngerul cel negru al omului îl poartă cum voiește el pe om, pe când îngerul cel alb stă biruit și scăldat în rușine și în lacrimi din pricina celui trufaș, care se vrea biruitor. O, greu este de omul care se face deștept în el însuși, căci unul ca acela se așează mai deștept ca Dumnezeu pe pământ și Îl lasă mic pe Domnul, iar îngerul cel negru îl poartă pe el apoi și pe toată lucrarea lui cea împotriva lui Dumnezeu! Omul are de la naștere un înger alb și unul negru, și se cunoaște când îl poartă unul sau celălalt. […] dar răzvrătirea cea de azi asupra lucrării Mele din partea îngerilor negri, care-i călăuzesc pe cei îndoielnici, Mă însăgetează mereu această răzvrătire. […]Acest fiu a fost slab, bietul de el, și a căzut sub călăuzirea îngerului cel negru, iar îngerul lui cel alb a suspinat lângă el toată viața lui apoi. […]Pomeniți aparte numele lui, cu certare peste diavolul cel negru, care l-a călăuzit pe el, și apoi vom birui, fiilor unși. […]Pe cei călăuziți de îngerii negri, care au putere prin răzvrătirea inimii omului, prin mintea de sine a omului, Eu, Domnul, îi îmbiu pe ei pe drumul crucii, […] Amin. O, nu fugi, nu fugi de suferință, poporul Meu! Cei ce fug cad și nu-și agonisesc decât suferință pentru vecii. O, stai, tată, în brațul Meu durut și nu-Mi da peste braț ca să Mă lovești depărtându-Mă de tine! O, nu te pot ocroti decât în Mine și în mijlocul lucrării Mele, fiule. Căiește-te de tot ce ai împotriva Mea și mușcă-ți limba duhului și a trupului când primești îndemn de la îngerul cel negru să te răzvrătești și să te clatini de pe calea Mea cea de azi, fiule! Îngerul cel negru hrănește cugetul omului când omul se desparte de Mine, dar Eu Mă port cu înțelepciunea cea de sus după om și îi arăt prin ea pe îngerul cel alb, pe care să-l asculte și să-l urmeze și să nu-l lase pe el biruit de îngerul cel negru al vieții omului.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 1-03-2009) Raporturile cauzale dintre iubirea de Dumnezeu și credință sunt abordate într-un mod absolut contradictoriu. În prezent se susține că aceia care doresc să primească izbăvire de ispita care va umple în curând tot pământul trebuie să se umple ei mai întîi de iubirea de Dumnezeul Pucioasei, și abia după aceea vor ajunge la credința neprefăcută în El: “Voi, cei ce vreți să învățați de la Dumnezeu scăparea voastră de ceasul ispitei care va să vină pe pământ să-i încerce pe toți oamenii, o, umpleți-vă inimile voastre de iubire de Dumnezeu și apoi de credință neprefăcută!” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 8-03-2009) Să ne reamintim însă textul care cu exact 11 ani în urmă spunea exact pe dos: mai întâi îi trebuie credință creștinului, și abia după aceea, din ea se va aprinde în el iubirea de Dumnezeu. Care ordine mai este valabilă? Că acum sunt două îndemnuri pucioase care se bat cap în cap! (singura consolare ar fi aceea că nu e asta singura inadvertență la pucioși): “…din credință se naște iubire de Dumnezeu, și din iubire se lucrează lucrarea închinării,…” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 22-03-1998) Iată o altă asemenea inadvertență, legată de raporturile cauzale dintre iubirea de Dumnezeu și pocăință. Despre Maria Egipteanca se spune că mai întâi a avut iubire de sine, apoi iubire de Dumnezeu, și apoi pocăință: “O, Maria Egipteanca a fost plină de iubire cu firea ei cea omenească și a putut apoi să-Mi dea Mie cu ardoare și cu lepădare de sine iubirea ei, căci s-a înțelepțit apoi prin iubire de Dumnezeu, nu prin luptă pentru pocăință mai întîi, și apoi s-a sfințit prin nevoință și prin părere de rău și prin ură asupra păcatului […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 5-04-2009) Apoi se promovează exact contrariul: nu vrednicia iubirii, ci pocăința a fost cea care i-a adus har, și prin har a putut să se lepede de iubirea de sine ca să poată să-L iubească pe Dumnezeu: “ Nu pentru vrednicia ei, ci pentru pocăința ei am stat Eu cu ea și i-am dat de la Mine har, căci fără Mine nu poate nimic bun omul, și greu se mai dă el spre iertarea Mea asupra lui, căci omul se lasă greu de tot de păcat. […] “…căci Maria Egipteanca este pildă de pocăință pentru cei ce iară și iară se leapădă de sine pentru Mine și pentru statul lor cu Mine…”( Citat din “Cuvântul” datat 05-04-2009) În fine (dar nu neapărat în ultimul rând) mai consemnăm încă o altă inadvertență, legată de raporturile cauzale dintre iubirea de Dumnezeu și ascultare. Mai întâi, prin anul 1997, se stabilește o primă teoremă privind relația lor cauzală: iubirea de Dumnezeu precede ascultarea și sfințenia din om: “Voiesc să împlinesc cu tine și prin tine această Scriptură a înnoirii lumii, și de aceea lucrez în tine dar de credință și de iubire de Dumnezeu, și de ascultare și de sfințenie, poporul Meu, că numai pe tine te mai am viu între oameni. “ (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 1-06-1997) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și asta nu-i rezistență că sunt destui care beau 2-3 l într-o seară și n-au nimic. Dar eu nu obijnuiesc să beau mai mult de 2-3 căni mari și bune, dar și asta mi se întâmplă foarte rar, de 2-3 ori pe an. Dar n-ar fi nimic dacă aș bea așa în fiecare sâmbătă și Duminică sau în dezlegări, dar important este ca vinul să fie din strugure, bun bun, sau de casă. Dar este scris „să nu bei” ca poruncă fiindcă mulți se laudă că beu, și dacă beu atunci sunt grozav de tare, tare buni... li se pare lor că au așa o iubire mare... dar aia nu e iubirea de Dumnezeu sau de aproape ci e iubirea pentru distracție și de bar. Dar la beție n-am rezistență, că din 50ml de vodcă sunt mucinciai sau din 100ml mutulică vorbăreț iar dacă beau 200ml ajung să dau la rațe după ce mă dau pe linghișpil, pe linghișpilul de pe iaht. Citat:
Dar dacă s-a supărat cineva mai sensibil atunci lui,ei, îmi cer scuze zicând : Să la mustre Domnul, și să-l mustre mai ales pe dracul care le stăpânește... că eu nu vreau să le fac să sufere, ci mereu le-am cerut să nu uite că sunt creștine, lingvistele astea analfabetebete, și că se cade să nu-și plece urechea și nici să lanseze și nici să prolifereze bârfe și zvonuri murdare... că lor își fac rău și nu mie sau proorocilor... pe ele însele se surpă sărmanele... se demolează singure și e penibil să asist la așa ceva. Deci am încercat să le apăr de ele însele. Așa că mă iartă dacă ți se pare că le-am jignit... dar eu nu jigneam ci analfabetibetismul mesajelor este evident în cazul textului lor, al lingvistelor savante și aristocrate, deci nu trebuie să te superi, că eu doar le-am și demonstrat că sunt analfabetebete ce se dau mari lingviste ce trag sirena de coadă ca pe pisikaa lui nenia că le mâncă grijania lui tanti... deci e culmea cum nu au priceput ele că trebuie să ai de la Dumnezeu iubire de Dumnezeu pentru Dumnezeu și nu pentru minteresul întietății lui mamona. Deci e clar viceversa tot ce se căznesc ele să emane ca emanatul ce s-a autoemanat sau ca toate cărțile alea ale lui Mahomed, ăla pedofilul și lunaticul. E exact viceversa. Dacă citești, trebuie crezut viceversa. Adică nu harem, nu allah, nu profet mahomed ci înșelat rău, nu legi sfinte, nu bani, nu aur, nu alea alea, cutare sau cutare, pampampam deci viceversa. Și exact așa și cu ele maestrele lingviste. Au o vervă și o vrednicie și o râvnă deșartă. Se străduiesc exact ca sanfield să ne facă să râdem din nimic... problema e de Cine anume ne face pe noi să râdem. Deci și aici e tot viceversa. Râde ciob de oală spartă când defapt ar trebui să plângă burduf nou cu vin nou de vinul vechi amestechat cu cel nou și pus în burduf petecit. Iar răs cu plîns e balegă de mânz, dar măcar de ar fi mânz de măgăriță, că atunci plânsul s-ar preschimba în bucurie, în râs căci cine râde la urmă râde mai bine, dar iată că lingvistele au uitat toate zicalele din pobor și au rămas doar cu bârfa și miștocăreala și răutatea și ura și ispisma, la care ele le spune foarte pompos „tradiție”. E trist deci și pentru ele exact așa ca pentru toți fii lui mallah mallahianul mallahienelor ce s-au corcit cu mamona și cu ballamuc cel mic. E trist pentru noi toți că pe toți ne mâncă minciuna întietății lăcomiei. Duhul minciunii măririi de sine care crește în întetatea lăcomiei, de bani, avere și poteroareoare. Last edited by vsovivi; 26.04.2010 at 15:43:33. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
194. Iubirea de Dumnezeu și iubirea pentru Dumnezeu (XVIII)
În anul 2001 se confirmă ipoteza că iubirea de Dumnezeu precede ascultarea, deoarece ea este o “hărnicie pentru ascultare”: “O, este mare lucrare să vină pe pământ iubirea pentru Dumnezeu. Această hărnicie pentru ascultarea de acest cuvânt este cea mai frumoasă lucrare pe care o poate zidi omul între pământ și cer.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 06-05-2001) În anul 2003, pucioșii stabilesc o paradigmă complet nouă: cele două virtuți sunt perfect idempotente și chiar se confundă una cu alta. Deci, acum “iubirea de Dumnezeu” este tot una cu “ascultarea de Dumnezeu”: “Iubirea de Dumnezeu este chiar ascultarea de Dumnezeu, căci cel ce iubește face în dragul celui iubit, și aceasta este iubirea.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 25-01-2003) După câțiva ani se ajunge la o părere complet opusă față de cea dintâi: mai întîi omul trebuie să iubească ascultarea și să ia în el duhul ascultării, pentru a putea ajunge prin acestea la iubirea de Dumnezeu. Deci, acum ascultarea precede iubirea de Dumnezeu din om: “Dar tu, poporul Meu, să iubești viața, să iubești ascultarea, ca să fii păzit de căderi și să fii în toată clipa ucenicul Meu, ca să nu aibă vreme duhul întunericului să-ți poarte mintea în afară de frica de Dumnezeu și de duhul ascultării, căci prin acestea Eu te am al Meu, și te am prin duhul râvnei cea plină de iubire pentru Dumnezeu, Cel ce a făcut cerul și pământul, și iată, iarăși lucrează înnoirea lor. Amin. ” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 22-07-2005) Câteva luni mai târziu, această nouă poziție se reconfirmă:orice om chemat la “iubire pentru Dumnezeu” trebuie mai întâi să se lupte cu propria sa neascultare și s-o învingă, căci lipsa ascultării creează pofta, care întunecă iubirea de Dumnezeu din om. Deci, și acum ascultarea precede iubirea de Dumnezeu din om: “[…] făgăduința Mea se luptă împotriva oricărei neascultări a omului care, fiind chemat la iubire pentru Dumnezeu și pentru poporul lui Dumnezeu, este tras înapoi de însăși pofta sa și momit de ea […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 19-08-2005) Un an mai târziu, această teorie se reconfirmă încă odată: iubirea de Dumnezeu din om nu poate exista dacă nu există mai întâi ascultare ca în cer. Deci, din nou ascultarea precede iubirea de Dumnezeu din om: “ […] nu uitați lucrarea îngerilor lui Dumnezeu în cer sus, și pe pământ jos, căci nu este iubire de Dumnezeu în om, decât prin ascultare ca în cer, ca între îngerii lui Dumnezeu între ei și Dumnezeu.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 21-11-2006) Mai trece o vreme și…surpriză! Ordinea cauzală dintre cele două virtuți se schimbă din nou. Încă o dată, iubirea de Dumnezeu precede ascultarea și în felul acesta, după trei răsturnări de situație, ajungem de unde am plecat (la teoria emisă în anul 1997): “O, cel ce este călăuzit de îngerul cel alb al său, acela trăiește numai în iubire de Dumnezeu și în ascultare peste viața lui cu Mine, […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 1-03-2009) După numai o lună, ultima opțiune (care fusese prima) se consolidează: ascultarea se naște din iubirea de Dumnezeu: “În toți anii de când am coborât cuvântul Meu pe vatra acestui neam și Mi-am hrănit un popor în mijlocul lui, am căutat să-l învăț mult pe el, mult și mereu, și l-am povățuit să Mă asculte, căci ascultarea se naște din iubire de Dumnezeu.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 5-04-2009) Iubirea de Dumnezeul de la Pucioasa trebuie hrănită cu “Cuvântul lui Dumnezeu” care se așează pe masă la Biserica Noul Ierusalim, ca se învioreze și ca să reziste și ca să fie: “Mă las pe masa ta cu Duhul Sfânt, poporul Meu, ca să te înviorez în iubirea de Dumnezeu, fiule, căci iubirea de Dumnezeu trebuie hrănită ca să fie.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 7-04-2009) Iubirea de Dumnezeu este Dumnezeu în om. Ea este statul “Dumnezeului” Pucios întru învățătura Sa cea dulce pentru cerul gurii omului, dar pentru mulți amară în pântece: “Cel ce iubește pe Dumnezeu din toată inima și cugetul și sufletul său, acela nu iubește moartea, nu iubește păcatul, căci iubirea de Dumnezeu este Dumnezeu în om. [...] cel ce voiește să fie trupesc slujește trupește și prigonește pe cel ce iubește să fie duhovnicesc și să se hrănească cu iubirea de Dumnezeu, cu statul Meu întru învățătura Mea și dulce s-o mănânce pe ea, […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul datat la 24-04-2009) Neiubirea de Dumnezeu aduce în om plata cea rea a necredinței lui: “...și s-a dus apoi Iuda și s-a unit cu cei necredincioși și a luat cu aceștia apoi plata necredinței, și a rămas el pildă rea pe pământ de atunci și până azi, căci neiubirea de Dumnezeu când El ți Se descoperă, aceasta duce pe cel nerecunoscător la plata cea rea a necredinței și a necredincioșiei față de iubirea Mea cea pentru om.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul din data de 3-05-2009) Credința aduce sfințenie, iar sfințenia aduce iubirea de Dumnezeu în om: “M-am născut pe pământ apoi pentru ca să fiu de la Tatăl Mântuitor celor credincioși, pe care credința îi aduce la sfințenie, iar sfințenia este iubirea de Dumnezeu în om.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul din data de 28-8-2009) Duhul de la Pucioasa care își ia numele de “Maica Domnului” ia cuvântul și-I demonstrează “Fiului său” de ce omul nu-L iubește pe Dumnezeu: pentru că se iubește pe sine și nu vrea să fie veșnic: “O, nu Ne poate iubi omul, Fiule scump! Iubirea cea pentru sine îi taie omului puterea să Ne iubească, căci fără iubirea de Dumnezeu în el omul nu este veșnic, veșnic mereu pe pământ.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul din data de 28-8-2009) Vine atunci (doar peste o lună) Duhul “Domnului” de la Pucioasa și-l îndeamnă pe duhul mamei sale să-l învețe împreună pe om veghea și iubirea de Dumnezeu: “Hai, mamă, să le dăm vlagă și să-i învățăm pe ei veghea și iubirea de Dumnezeu, căci pentru iubire trebuie mereu veghe, mamă, că altfel ea se stinge ca focul care nu mai are lemne pentru ca să ardă el, mamă. (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul din data de 21-9-2009) Atunci duhul de la Pucioasa care își ia numele de “Maica Domnului” ia din nou cuvântul și arată că “numai iubirea de Dumnezeu trebuie să împărățească în om”: “Numai iubirea de Dumnezeu trebuie să împărățească în om, o, numai ea, și de la ea vin toate pentru Domnul și pentru om pe pământ.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, fragment din mesajul din data de 21-9-2009) Last edited by mariamargareta; 26.04.2010 at 15:33:06. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|