![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by r.mircea; 19.09.2012 at 13:49:25. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Știi, are românul o vorbă... Urâtă, dar se potrivește în cazul acesta: "l-a văzut pe dracu' ". La propriu.
Ca urmare a apostaziei lui, apostazie ce a culminat cu consultarea unei vrăjitoare, Saul a ajuns să experimenteze vorba aceea și la figurat, când urma să moară pe câmpul de luptă. Datorită neascultării a fost lepădat de Dumnezeu și dat pe mâna Satanei, care știe ce are de făcut cu oamenii lui... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce zici, mai ai putin creier intreg ca sa stam frumos sa judecam? Sper sa nu-ti ia prea mult timp de gandire!! Sper!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ei sunt printre noi, si isi spun "adventisti", dar poporul ii stie de sectari sambetisti! Atentie! sa nu va intalniti cu astfel de zombi, ei sunt slabiti atat de la dieta - chiar si creierele li s-au congestionat -, dar si de la erezie. Feriti-va sa stati de vorba cu nebunii, ca innebuniti si voi!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]()
Illuminatule, ai decăzut mult... păcat de tine...
|
|
|||
|
|||
![]()
Oh, ipocritule "colega", bine te-am regasit!
Uitandu-te la mine, te vezi pe tine in toata goliciunea-ti rusinoasa! Asta e singurul mod de a comunica cu tine! In sferele inalte in care iti speli creierul nu se poate ajunge decat in acest mod. Gandeste-te ca in acest mod tu rationezi! Numai ca nu-ti dai seama, dar asa se vede din afara sectei tale pocite si satanice!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" Last edited by Illuminatu; 19.09.2012 at 17:46:54. |
|
|||
|
|||
![]()
La cat de imposibil poti sa fi, eu cred ca mi-am atins limita de rabdare!
Nu stiu daca ai remarcat ca nu prea sunt multi dornici care sa comunice cu tine! De ce crezi? Pentru ca ai o vorba atat de "dulce" incat fug oamenii de tine! Nu stii sa vorbesti decat in sentinte, concluziile le tragi de fiecare data numai tu, de parca esti cel putin papa de la Roma! Esti urat la suflet, 666! Nu stiu cat de in varsta esti, dar din postarile tale eu unul stiu cam cate parale faci. Si nu prea multe...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 12:34:40 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|