![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
dupa ce Petru a spus "Niciodata n-am mincat ceva necurat" din Fapte 10.14, urmeaza fraza urmatoare:
15. Și iarăși, a doua oară, a fost glas către el: Cele ce Dumnezeu a curățit, tu să nu le numești spurcate. Evident ca nu voi numi spurcat nimic din ceea ce a creat Dumnezeu, mai ales ca Dumnezeu i-a spus acest lucru lui Petru de trei ori, iar apostolul Pavel a confirmat si el in scrisorile catre Corinteni si Romani. Referitor la Levitic, acolo sint trecute o gramada de reguli. Printre ele amintesc taierea imprejur, jertfele pentru pacat, curatia femeii dupa nastere si altele. Din toata cartea Leviticului voi ati ales numai partea cu carnea de porc. Deci ori respectati tot ceea ce este trecut in Vechiul Testament (nu numai carnea de porc, zeciuiala, iar in cazul unor secte/culte-simbata), ori nu. Voi ati ales citeva versete mai "celebre", insa per ansamblu nu respectati Biblia, ca in cazul de fata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=caty_deea;322315]
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
In Scripturi scrie clar ca se poate manca orice fel de carne (comestibila), numai ca domnul Tricequemismus nu agreeaza carnea de porc, zicand ca bietul godac este necurat. Daca il speli cu furtunul si nu-l lasi sa se balaceasca prin balti, porcul este foarte curat !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=mihaila_alin;322353]
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
oare de ce mi-oi fi racit eu gura de pomana ... doar stim dinainte algoritmul dupa care vei rastamaci in fine, sa ne lumineze Dumnezeu pe toti |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul | mihailt | Generalitati | 26 | 13.03.2010 23:01:16 |
A omori sau a fii omorat ? | elenavioletacocos | Generalitati | 3 | 09.10.2009 15:48:08 |
De ce a fost omorat Cain? | Iustin | Din Vechiul Testament | 14 | 12.01.2009 20:41:20 |
|