![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa faci nihilistul fericit doar prin tristete cu ateul acelasi lucru ,teoretic ar insemna sa accepti ca nu exista scop al vietii fara interventia supranaturalului. Ateul are un scop al vietii,nihilistul nu.Desi ma declar cel mai adesea ateu o fac pentru ca altfel pe langa mine ar fi multi gen „Shoot the nihilist”. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iarta-ma ca intervin asa brutal in viata ta, dar nu o fac in scop rau. Prietenul tau, MariS
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Am inteles. Nu e rau din cand in cand sa-l mai cauti pe acel calugar.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hei blackswan!Ateul are scop individual,scopul mortii(cum spunea Cioran),si mai ales perpetuarea speciei.Nihilistul nu crede ca existenta are motiv,scop or valoare Last edited by O p e t h; 30.04.2011 at 20:50:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu știu cum reziști, sincer. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Dumnezeu, religia si stiinta | Petrasescu_Lucian | Teologie si Stiinta | 13 | 19.10.2011 12:42:53 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
CREDETI CA RELIGIA ESTE BENEFICA IN SCOALA? | Iustin44 | Generalitati | 77 | 10.03.2008 22:19:56 |
Ce este stiinta? | alecsandru | Teologie si Stiinta | 102 | 10.12.2007 19:54:46 |
|