![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Anca, sunt de acord cu impotrivirea categorica fata de minciunile care se ascund sub masca tolerantei si a drepturilor omului. Toleranta si drepturile omului au insa si aspecte pozitive fata de care nu trebuie sa ne impotrivim. Eu insist pe un duh al deosebirii intre bine si rau. Nu tot ce este nou este rau, cum nici tot ce este nou este bun.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trinitatea----erezie dupa care ai enumerat trinitatea Tatal, Fiul si Sf Duh(pe care l-ai definit total aiurea)?...deci unde este contradictia? |
|
|||
|
|||
![]()
Omul este o erezie, nu Trinitatea! Omul pentru ca in om nu este adevar! Iov, nu cumva ai incercat cu mintea ta sa intelegi Taina Sfintei Treimi si te-ai pomenit ca ai si inteles-o? Sau esti tu mai mare decat Sfintii Parinti?
|
|
|||
|
|||
![]()
cate bordeie atatea obiceie. cred ca topicul se refera la biserica si modernitate.
nu inteleg de ce inovatia si descoperirea stiintifica sunt fenomene care sunt anti-crestine. am o intrebare: biserica a fost o putere judecatoreasca, politica si legislativa in trecut. chiar si politica. de ce statutul sau in societate s-a metamorfozat dintr-un monopol in optiune filosofica. |
|
|||
|
|||
![]()
O optiune filozofica insusita de majoritatea populatiei. Si sa stii ca filozofia nu ramane nici ea fara efecte. Mentalitatea, indiferent pe ce este bazata, determina modul de actiune. Asa ca nu este de ignorat aceasta "filozofie", forta ei este una reala, se poate concretiza oricand in actiuni sociale ample.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
niovelul dereligiozitate este in scadere? sau m-am tampit eu?
|
|
||||
|
||||
![]()
DA ,este in scader,din pacate de-a lungul timpului se intimpla o INVOLUTIE SPIRITUALA si tocmai de aceea se va sfirsi aceasta lume ,din cauza prea multor pacate si va avea loc PARUSIA DOMNULUI.
|
|
|||
|
|||
![]()
Se tot vorbeste acum de innoirea Bisericii, de adaptarea la modernitate, la vremurile in care traim. Mass-media parca a luat-o razna cu aceasta tema, desi habar nu au despre ce vorbesc. Mi se pare penibil! Nu au fost in stare nici macar sa foloseasca in mod corect titlurile episcopilor, mitropolitilor, patriarhului. Jenant! Insa ei tot dezbat problema modernizarii Bisericii.
Cum vedeti modernizarea aceasta a Bisericii? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Biserica Sfantului Mormant - Biserica Invierii | GabrielaV | Intrebari utilizatori | 0 | 06.04.2010 15:04:27 |
Ortodoxia si modernitate | Noesisaa | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 17.12.2009 12:26:23 |
|