![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne, Felix! tu te-ai gandit putin si la intimitatea sotiei tale, chiar trebuia sa faci marturisirea asta amanuntita, s-o stie tot mapamondul? Daca tot vorbim de virtutea femeilor, un pic mai multa minte (si respect) n-ar strica nici barbatilor!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acel cuvant, atingand intentionat, m'a mahnit si am cautat sa arat ca si luat in sine, nu este ceva rau. Si, ca tot am ramas pe cuvintele acestea... Uneori, prin "geamul de la bucatarie" totul poate fi vazut mai bine. Depinde de inima si mintea celui care priveste. A sta intr'un loc si a avea asezare, atrage mila si dragostea lui Dumnezeu, care lumineaza mintea si incalzeste inima. Plus ca, a sta in bucatarie, de cele mai multe ori, este urmare a dragostei pentru cei dragi. Este jertfa si bucurie. Citat:
Pe vames il gaseste in Templu, plangand, iar pe vames il gaseste tot in Templu, dar laudandu'se... ce va fi cu fiecare ?! Citat:
Sfantul Ioan Gura de Aur, vorbind despre Sfantul Apostol si Evanghelist Matei, spune: Imi place sa il numesc "Matei vamesul", mai mult decat "Matei Evanghelistul", caci tocmai prin aceasta se arata mai mult puterea si lucrarea lui Dumnezeu. Nu trebuie uitat ce a fost si ce a ajuns, din vames lipsit de orice omenie si hot a ajuns Apostol si Evanghelist. Tocmai atunci cand Dumnezeu le alege pe cele slabe si proaste, spre a le rusina pe cele tari si mandre ale lumii, El isi arata puterea si harul Sau cel intaritor, curatitor si sfintitor. (parafrazat)
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 18.02.2010 at 09:55:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tu crezi ca cineva se schimba asa peste noapte "ca tilharul de pe cruce" ar trebui sa patrunzi mai mult manifestarea realitatilor SOCIALE din jur. Este usor sa visezi la tot felul de scenarii dragute si care pica bine( nu necesita nici un efort), insa realitatea vietii( daca faci parte din ea si nu tii capul in nisip ca strutul) este CU TOTUL ALTA. Stiu, este neplacut sa aflam lucrul acesta, dar Dumnezeu ne vrea TREJI, constienti nu visatori. Sau poate tu crezi ca psihologia umana era altfel pe vremea Mintuitorului si schimbarea firii si a fiintei se facea clipind din ochi? Daca este asa atunci sigur evenimentele se petreceau pe alta planeta ca-n filmele SF :). |
|
||||
|
||||
![]()
Da, asa m-am gandit si eu...si sincer, cred ca pe el de fapt nu prea il deranjeaza nimic din alte motive, dar nu din cauza ca ar fi mare crestin...ci pentru ca asa o fi croit el, banuiesc!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Trebuie sa recunosti, metafora a fost aleasa foarte bine, pentru ca descrie exact ceea ce vrea sa si transmita...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar cei care il felicita si-l dau exemplu, ar trebui sa incerce sa vada cum s-ar simti sotiile LOR daca la o petrecere ar anunta in gura mare ce-i placea sotiei sa faca in facultate si dupa aceea sa "exemplifice" din scrieri patristice. Citeodata am impresia ca citesc vre-o nuvela bizara din spitalele de psihiatrie de-a lui Dostoievski sau Cehov Last edited by andreicozia; 18.02.2010 at 16:40:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mda, bizara rau treaba...Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne Ajuta !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Doamne ajuta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ce fel de om v-ati casatori? | aradeanu | Generalitati | 179 | 21.07.2014 17:22:04 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
cine ma ajuta? | Hartford | Muzica Bisericeasca | 4 | 30.09.2010 04:03:37 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
|