![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Trebuie sa recunoastem ca, fata de zeitatile pagane care "cereau" jertfe, in unele cazuri chiar umane, "aparitia" unui zeu care se jertfeste pentru poporul sau este foarte atractiva.
|
|
||||
|
||||
![]()
@Bubulina, care spunea undeva ca Zeitgeist i-a zdruncinat, ai aici punctul de vedere ortodox asupra acestui documentar - http://www.crestinortodox.ro/diverse...or-118531.html
|
||||
|
||||
![]()
Care sunt principalele obiectii in legatura cu existenta Sa istorica?
Existanta Sa istorica este mentionata dincolo de Scriptura, in cartile unor istorici precum Tacitus, Suetonius, Iosif Flavius. Ma tem ca in acestea ar fi existat un interes mitologic. |
|
|||
|
|||
![]()
Mda, nu sunt dovezi pentru existenta lui Iisus, caci aruncam Biblia la gunoi din cauza faptului ca a fost canonizata si, de, nu e impartiala...Insa avem suficiente dovezi sa credem ca omul a venit din maimuta, respectiv teoria lui Darwin care nici el nu prea credea asta...
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
El scris teoria evolutiei avand foarte putine dovezi, in comparatie cu ce avem azi. Oricum, sunt mai multe dovezi in favoarea teoriei evolutiei decat in favoarea creatiei, pentru care nu sunt de fapt decat "dovezi" sentimentale, ce tin pana la urma tot de credinta. |
|
|||
|
|||
![]()
Multe au fost falsificate pentru ca au fost scoase de savanti evolutionisti. De ce credeti ca in America, sau Canada, de exemplu, nu esti lasat sa vorbesti de Dumnezeu in scoli, se considera atentat la constiinta altuia, insa la ore se baga pe gat copiilor teoria evolutionista fara sa le mai duca grija constiintei?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acolo sunt toate religiile pamantului, inclusiv atei. Ce religie ar trebui sa le predea elevilor? S-a luat hotararea ca invatatura religioasa trebuie sa se invete acasa. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu m-am referit la religie , ci la libertatea constitutionala a omului de a crede. Atat timp cat si creationismul si evolutionismul sunt considerate teorii, atunci ar fi normal sa prezentam oamenilor ambele teorii ca aiba posibilitatea de a alege. Sau macar sa recunoastem ca e posibil sa ne inselam cu maimuta care si-a facut un tel din a evolua. Dar de ce sa respingi concurenta? Pentru ca teoria evolutionista e destul de subreda si cere astfel de masuri pentru a fi crezuta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intradevar, unii cercetatori si-au falsificat "dovezile" din dorinta de a deveni celebri. Dar te intreb, cine i-a demascat? Alti cercetatori, care cred si ei in evolutie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mircea Eliade - un credincios fara Dumnezeu? | costel | Generalitati | 23 | 10.11.2012 10:27:10 |
O lume fara Dumnezeu si fara suflet | alicette | Intrebari utilizatori | 1 | 01.04.2011 23:38:40 |
romania,tara fara fara reactie | iulyaan | Generalitati | 78 | 24.01.2011 10:02:13 |
Cine poate trai fara dumnezeu???? | geo.nektarios | Secte si culte | 52 | 20.11.2009 00:32:53 |
nimic fara dumnezeu | iulia_amy2003 | Generalitati | 1 | 01.09.2008 22:04:17 |
|