![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai, toate regulile legate de faptul ca scoala nu este o democratie, mai ales cea Ortodoxa
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar care e ideea? Si democratia isi are rostul ei , nu? Ce intelegi prin democratie?
|
|
|||
|
|||
![]()
Din putinul pe care-l stiu si eu, copiii vin la scoala ca sa asculte de profesori si nu invers si da, este un fel de dictatura asa cu blindete si intelegere altfel nu mai este o scoala ci....stiu eu?, discoteca?.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca tinerii ar fi sa asculte doar ei de profesori si profesorii nu ar asculta de ei, atunci ar fi grav, dupa parerea mea. Nu poti profesor unui elev pe care nu stii sa-l asculti, pe care nu il cunosti indeajuns. Eu cred ca ascultarea trebuie sa fie in ambele sensuri.
|
|
|||
|
|||
![]()
Oare ce-i influenteaza cel mai mult pe tineri in a fi credinciosi? Si ce anume ii departeaza de Biserica?
|
|
|||
|
|||
![]()
1Citeodata suferinta si mediul religos, sa fie dus la Biserica.
2Odata ce te afli in Biserica cea Adevarata nu mai ai cum sa o parasesti, poate doar temporar, din rataciri pe care toti le avem. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate unii sunt nestiutori... |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca Biserica se straduieste atat cat paote... Incet, incet, inca sunt multe de schimbat, aparatul este unul invechit etc. exista insa asociatii de tineri (ASCOR etc), tabere (eu stiu una pe la Bisoca, BZ),conferinte pe diferite teme actuale...incet incet lucrurile incep sa se miste... trebuie rabdare si un pic de incurajare...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pentru tinerii care au probleme cu babutele din biserica | eduardd | Reguli in Biserica | 21 | 22.09.2010 14:33:14 |
tinerii de azi | ionyk | Generalitati | 34 | 22.03.2010 20:06:25 |
tinerii | cristiboss56 | Generalitati | 19 | 08.05.2008 18:49:21 |
Copiii, tinerii si Biserica | irina77 | Generalitati | 16 | 20.10.2007 23:09:38 |
DIALOG CU TINERII | Laurentiu | Generalitati | 8 | 11.12.2006 01:00:59 |
|