![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adrenalina se foloseste in caz de stop cardiac, cand pacientul nu mai raspunde la manevrele de resurcitare clasice, deci practic era ca si moarta cand a sosit ambulanta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vindeca-te mai intai pe tine, doctore! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Parintele Daniel Corogeanu a fost o victima colaterala a atitudinii impotriva exorcismelor. Daca UE ne vrea satanizati, e clar ca nu admite exorcisme. Sub pretextul grijii fata de om, UE are grija de vrajitoare si de masoni sa nu fie stanjeniti in lucrarea faradelegii. Manastirile trebuie sa ramana fara schimonahi, sa se renunte la exorcisme, sa se renunte pe cat posibil la slujbele de noapte etc. Daca tot au omorat-o pe Irina pe salvare, puteau macar sa taca, nu sa condamne oameni nevinovati la inchisoare. Asa cum au tacut si in cazul unor personalitati cunoscute, nu s-o faca celebra dupa ce-au ajutat-o considerabil sa moara. Din inchisoare, parintele a iesit mai intarit duhovniceste. Bun, l-au condamnat pe parintele Corogeanu, dar ce au avut cu ceilalti preoti care savarseau exorcisme? Mai, mai, mai! Cata grija are UE de noi!!! Bun. UE vrea sa ne vada satanizati si lipsiti de aparare. Mai exact, sa ni-L ia treptat si pe Dumnezeu! Unde sunt crestinii nostri? De ce nu iau atitudine? La cine vom mai merge dupa ajutor daca toti preotii vor deveni pe placul UE? Last edited by antoniap; 20.12.2013 at 17:50:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, nu mi-e greu sa dau c/p, ca sa ajutam persoanele cu dificultati de intelegere sau/si concentrare: Citat:
Rezumat: Nu e vorba de exorcisme, ci este vorba despre "exorcist" si modul in care el a inteles sa-si faca datoria, aducand pe cineva in pragul mortii ca apoi vajnicii sai aparatori sa dea vina pe personalul medical care incerca sa-i salveze viata. De fapt, nu sunt sigur ca ai reusit sa citesti macar, daca vii cu aceleasi prostii si lozinci care vor sa substituie ratiunea. Ce se mai bucura ateii cand vad pe cineva ca tine. Te-ar da oricand exemplu de "credinta care spala creere" desi nu credinta a lucrat in cazul tau ci fanatismul orb si..poate cauze naturale, medicale, etc caz in care ai totusi niste scuze.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 20.12.2013 at 18:13:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Daca vom avea credinta cat un bob de mustar, vom putea muta muntii!" Faptul ca spunem muntelui, "Muta-te!", iar el sta "de lemn", nu e semn de prostie, ci de prea putina credinta. Daca "experimentul Tanacu" ar fi reusit, toti "inteligentii" ramaneau... prosti de uimire... Nu am nici o dovada despre reusite anterioare la Tanacu, dar stim cu totii ca astfel de miracole se intampla frecvent in sanul Bisericii Ortodoxe... Vanatorii de greseli, care oricum sunt dirijati din culise de cel viclean, abia asteapta sa prinda un astfel de moment pe care, desi ei insisi nu l-au inteles niciodata, pretind sus si tare ca, in numele unei morale corecte, trebuie sa strivim sub calcai astfel de atitudini antiumane...
|
|||
|
|||
![]()
"Experimentul" nu a reusit pentru ca:
1. Preotul a fost corect, dar Dumnezeu a vrut sa esueze ca sa iasa scandal? 2. Preotul nu a fost corect, si a esuat din cauza asta in consecinta, platind si oalele sparte. 3. ?? Sau pe scurt, ti se pare normal ca o persoana aflata intr-o situatie medicala grava, in loc sa o trimiti la spital sa o tii nemancata si legata? Antonia, nu sari tu cu marota ta "corect politic" ca nu despre asta este vorba, si inca o data nu-ti mai explic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...-dupa-dealuri/ -am mai postat o data link-ul spre inregistrarea video cu Tatiana Niculescu Bran care a scris cartea "spovedanie la Tanacu",a treia oara nu mai postez linkul pt toti dobitocii si ignorantii care nu vor sa se informeze -deci Tatiana Niculescu Bran ,spre deosebire de tine,s-a informat foarte mult inainte sa scrie cartea -uita-te la cele 2 videoclipuri ignorantule inca o data postez pt tine special comunistule si anticrestinule: Parintele Gheorghe Calciu despre Biserica si calugarii de la Tanacu http://www.razbointrucuvant.ro/2008/...rcul-cu-fiare/ "Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, care nu era vizată direct, pentru început, de cele întâmplate la Tanacu, mânăstirea nefiind sub jurisdicția Patriarhiei, care ar fi putut sta liniștit și fără mustrări de conștiința pe scaunul de purtător de cuvânt, a ieșit imediat la iveală cu un verdict drastic de condamnare, făra să știe ce spune și de ce spune. Mai tânărul ierarh al locului a extins condamnarea la «afurisanie» pentru călugăr și călugărițe și la risipirea mânăstirii blestemate, ca în veci să nu se mai rezidească. Foarte frumos prilej de distrugere a unei mânăstiri cu un pretext nevalabil nici canonic, nici juridic, dar prin care ierarhul a dus cu un pas mai departe dorința anticreștinilor presei și Justiției. Fiecare articler, fiecare politician, fiecare ierarh sau purtător de cuvânt care a aruncat piatra împotriva unui om care nu poate fi acuzat de crima și, cu atât mai puțin de intenție criminală, va primi pe fruntea lui piatra pedepsei lui Dumnezeu care le va spune: Duceți-vă de la Mine, blestemaților, că am fost în închisoare și nu ați venit să Mă vedeți. Iată piatra pe care ați aruncat-o în Mine se întoarce pe fruntea voastră. (Crede cineva că Iisus vorbea numai de deținuții polititici? Nu, El vorbea de păcătoși, de infractori și tâlhari care au dreptul și ei la cuvântul lui Dumnezeu. Cu atât mai mult niște călugări). Câtă vreme justiția nu și-a spus oficial părerea prin sentință, prezumția de nevinovăție primează. Si chiar după ce justiția aservită puterii întunericului și nu lui Dumnezeu va da o sentință de condamnare așa cum au conceput-o procurorii înainte de a fi cercetat faptele și intențiile acuzaților, inocența părintelui va sta în fața Bisericii adevărate și a credincioșilor ei, neclintită. Există unele asemănări și unele deosebiri între procesul măicuțelor (și al preacuviosului părinte Daniel) și procesul meu din 1979. Atunci, ca și acum, securitatea (azi poliția) a strigat, cu “avânt” proletar atunci, masonizant și ecumenist acum, că eu (atunci) și parintele Daniel cu măicuțele acum eram/sunt un criminal(i). El aparținând întunecatului ev-mediu, eu aparținând neo-fascismului. El a îndobitocit patru măicuțe îndepărtându-le de desfrâul lumii de astăzi și aducându-le la Dumnezeu, eu îndobitocind o întreagă generație de teologi care, slavă Domnului, sunt printre cei mai buni preoți în prezent. " |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Privighetoarea și măgarul de Grigore Alexandrescu Nenorocita privighetoare Cânta-n pădure a ei durere, Natura-ntreagă da ascultare, Tot împrejuru-i era tăcere. Alții în locu-mi ar descri poate Acele tonuri neimitate, Glasul acela-nmlădietor, Ce c-o-ntorsură lină, ușoară, Treptat se urcă și se coboară, Plin de simțire, plin de amor. Eu vă spui numai că despărțirea Și suvenire pline de jale, Că nedreptatea, nelegiuirea, Erau sujetul cântării sale. Un măgar mare ce-o ascultase, Și ca un aspru judecător Capul pleoștise, sau ridicase Câte-o ureche,-n semn de favor. Ieși-nainte să-i dea povață, Și c-o neroadă încredințare: "Am fost, îi zise, aci de față, Dar, zău, nu-mi place a ta cântare. Cu toate-acestea, am nădejdi bune, De nu îți pare lucru prea greu, La niște reguli a te supune, Luând de pildă cântecul meu." Atunci începe cu bucurie Un cântec jalnic și necioplit, Încât de aspra lui armonie, Toată pădurea s-a îngrozit. Privighetoarea, fără sfială, Zise: "Povața e în zadar; Căci de-aș urma-o, nu e-ndoială Că eu în locu-ți n-aș fi măgar". Primesc si lectii, dar dupa ce inveti ortodoxia. |
|
|||
|
|||
![]()
Papagal drag, dar argumentele unde sunt?
Ca nu ma intereseaza sa ascult tot felul de discursuri pe langa, indiferent a cui. Daca cineva ar tine-o nemancata pe fiicata cel putin 3 zile si legata in timpul asta, si chema salvarea abia cand vede ca urmeaza sa dea coltzul, te mai incalzeste cu ceva ifaptul ca i s-au citit exorcisme in tot timpul asta? Daca spui ca da, fara doar si poate ca nu meriti sa ai o fiica, iar daca ai, ghinionul ei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In alte ocazii, ti-as fi gasit usor prostia drept scuza, dar de data asta e clar ca e vorba doar de rea vointa, de fapt are si un nume chestia asta, cand n-ai argumente, vii cu "omul de paie". Semnatura pierzatorului. Citat:
Citat:
Nu mersi. Nu-mi place cum canta magarul, chiar daca se crede privighetoare.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 20.12.2013 at 21:06:09. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Gheorghe Calciu-Dumitreasa.jpg | Abell | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 18.01.2014 00:08:41 |
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga | andrei_im | Generalitati | 8 | 31.12.2009 17:51:44 |
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 04:57:26 |
De vorba cu Parintele Gh. Calciu | Pannihis | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 03.12.2008 18:47:18 |
Prea cucernicul parinte Calciu | MARIUS_DANIEL | Mari Duhovnici si predicile lor | 51 | 01.03.2008 18:08:19 |
|