![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca te afli in confuzie frate! Eu nu am reusit niciodata sa-i atrag atentia unui prieten ca greseste,tocmai a sa nu-l jignesc.Cu copiii e alta poveste,aici suntem datori sa le oferim educatie!
|
|
||||
|
||||
![]()
Vai frate, da gingas mai esti dumneata ! Ati uitat ca viata duhovniceasca este aspra si nu de catifea ! Ca incercarile, nevointele si poruncile sunt tare greu de implinit . Noi acum vorbim doar despre flori la ureche si deja ne dam atinsi ?!
Pai ce barbati duhovnicesti suntem sau vom fi ? Ne cocolosim asa usor precum domnisoarele din lume ?!
|
||||
|
||||
![]()
Nu , nu sunt in confuzie , tu esti in ceata ! Sfintii Parinti chiar spun ( am sa caut dupa rugaciuni , citatul exact ) chiar : sa nu te astepti sa auzi din gura unui adevarat prieten , doar lucruri ce-ti convin , ci lucruri adevarate !
|
|||
|
|||
![]()
Draga Zaharia,trebuie sa fii aspru cu tine insuti si gingas si atent cu aproapele,nu invers...
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu esti in ceata cetilor....:)
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu , deloc , dar de vrei tu ( sa ma bagi in ceata ) fie , sa fi si tu odata bucuros ca m-ai contrat si ti-am dat dreptate !
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Poate administratorul va lua atitudine si va inchide acest topic nefolositor.....Ne-am lungit prea mult cu el si ne-am tulburat deajuns...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ai de gand sa faci o propunere,sau ai facut-o deja ,prietene?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ti-am spus ca din gura unui prieten ( fost ) sa nu te astepti sa auzi numai cea ce-ti convine , ci adevarul ! Deci , te rog sa ramai , Daniel777 !b ( depinde numai si numai de tine -al13-lea ceas - ). Ultimul raspuns in afara subiectului la acest minunat topic ! ! !
atitudine, indiferenta |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog haideti sa intindem iar mana | mara2008 | Umanitare | 0 | 17.12.2010 05:40:54 |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Secte si culte | 443 | 04.08.2010 14:38:35 |
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 5 | 03.05.2010 14:24:13 |
Haideti sa ne cunoastem reciproc. Bine v-am gasit. | Remus-Emilian | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 19.01.2007 23:22:02 |
|