![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca asa este Zeul iubitor, drept si bun in care unii oameni cred: DUMNEZEU.
|
|||
|
|||
![]()
In fond si la urma urmei... daca chiar ar dori sa ni se arate, nu ar apela la metode neconventionale de comunicare, ci s-ar arata pur si simplu.
|
|
|||
|
|||
![]()
aha .. si tu crezi ca esti pregatit sa il vezi ....iisus a venit pe pamint SI S-A ARATAT si lumea nu l-a primit ..... tu o dai in vrajeli cu intrebari puerile ------ multa iubire
|
|
|||
|
|||
![]()
sa intelega ca s-a dat batut la prima incercare... si eu nu ziceam sa vina in forma umana ci forma divina.... nu ar fi de ajuns sa convinga?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca Dumnezeu ni s-ar arata tuturor asa cum ai vrea tu, atunci Dumnezeu ar fi un tiran care ti-ar incalca cel mai fundamental drept pe care ti l-a daruit in momentul in care ti-a suflat viata; e vorba de libertate(liber-arbitru). Dumnezeu te-ar constrange la constatarea unei evidente; or, actul credintei e un act liber si consimtit; credinta nu poate fi fortata de aceea Iisus nu a coborat de pe cruce cand oamenii ii cereau sa o faca. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Tu nu stii ce inseamna liber arbitru, nu?
|
|||
|
|||
![]()
LIBER ARBÍTRU s. m. concepție potrivit căreia omul ar avea libertate nemărginită de a acționa după voința sa.
|
|
||||
|
||||
![]()
Bun, definitia ai gasit-o, acum mai ramane sa o si intelegi!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() a venit asa CUM AU PROPOVADUIT PROFETII .... ai dublu adevar .... profeti - iisus ... SI TU TOT NU CREZI ..... nu poate veni in forma divina ca NU POTI TU SA O VEZI .... e de NEDESCRIS .... asa ca A FACUT MINUNI si tot ateu ai ramas , a lasat apostolii sa faca minuni si tot ateu ai ramas . au fost crestini prigoniti pentru credinta si tot ateu ai ramas , etc etc etc .... asadar cind va veni a doua oara ( nu se stie cind ) tu deja ai fost judecat daca ramai ateu TOCMAI PRIN FAPTUL CA EXISTA OAMENI CREDINCIOSI ORTODOCSI ..... ŽŽ pilda in credinta ŽŽ a lor iti va fi tie judecata ... e ca si cu potopul venit pe vremea lui noe ... a ras tot NUMAI CEL CREDINCIOS A RAMAS .... multa iubire |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine la creat pe dumnezeu? | rafella | Generalitati | 28 | 30.04.2016 07:23:14 |
Pe cine pedepseste Dumnezeu? | alexandra75 | Intrebari utilizatori | 14 | 25.09.2012 01:01:21 |
cine crede in soarta ? | pocoo | Vrajitoria | 46 | 18.07.2011 21:09:02 |
cine mai crede in cuvantul prietenie? | alinutza0707 | Nunta | 30 | 22.03.2011 14:52:27 |
|