![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu stiam ca Iisus a transformat apa in vin ,nu stiam de must
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa este! Iisus a transformat apa in vin, nu in must. Dar pastorului Aron Moldovan (adventist) "i se pare ca este vorba de must..." ...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
cand vine vorba la distorsionat biblia astia is cei mai tari :)) (adventistii)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Eu nu stiu de ce incerci sa argumentezi prostia ta cu citate care n-au nimica de aface cu ideea pe care o sustii.. Pt cei care ar incerca sa te aprobe si nu au o Biblie la indemana, sa citeasac aici: Matei 23, 23. Vai vouă, cărturarilor și fariseilor fățarnici! Că dați zeciuială din izmă, din mărar și din chimen, dar ați lăsat părțile mai grele ale Legii: judecata, mila și credința; pe acestea trebuia să le faceți și pe acelea să nu le lăsați ... Ai stiut ca minciuna si inselaciunea e pacat?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Face referire dar nu are rost sa insistam asupra lui 10%. Problema e ridicata de tine si de altii: voi NP dati zeciuala pastorului. Ca si cum asta ar fi o crima nu un lucru placut Domnului. Si apoi adevarul e ca o dam bisericii nu pastorului. E un lucru foarte bun ca un crestin sa dea la biserica un anumit procent din veniturile lui. Nu se mai starnesc discutii cu taxa pe cununie si pe botez si pe inmormantare. La NP credinciosii daruiesc Domnului cat vor (se recomanda 10%) si toate serviciile sunt gratuite. E o simpla forma de a strange banii necesari lucrarii. Ce-i cu cheful asta de cearta la voi? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De aceea trebuie ca noi sa ascultam pe mai departe: II Petru3, 17. Deci voi, iubiților, cunoscând acestea de mai înainte, păziți-vă, ca nu cumva, lăsându-vă târâți de rătăcirea celor fără de lege, să cădeți din întărirea voastră,
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Dar sa-ti spun si tie o noutate (pe care am mai spus-o): la o inmormantare baptista au fost invitati 3 pastori, si au fost platiti cu bani grei; pastorii au servit whiski... Taxele de la cununie, botez si inmormantare - care intra in vistieria Bisericii-, nu se compara cu zeciuiala..., hai sa fim seriosi! Citat:
Eu nu ma cert, am spus, iti spun si tie si la toti NP ca nu sunteti decat niste PREFACUTI, INSELATORI etc...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E prea gogonata. Cine crezi ca te crede? Eu iti propun sa lasam subiectele: betie, simonie, taxe exorbitante la inmormantari sau la cununii. Sunt deja vechi, plictisitoare. Mai bine zi ceva de Iosif Ton. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Ca problema asta a banilor a facut multa valva in si in lumea "pocaitilor". Eu nu am nimic cu Ton , pricepi omule! Prin exemplu dat cu Ton, am vrut sa va arat cat de "stabil" este un pastor in credinta lui...azi e bine, maine ii alcumva...de parca Biblia e ca vremea, schimbatoare.
|
||||
|
||||
![]()
Iti pot confirma acest lucru.E vin fiert pt ca astfel iese alcoolul.Rezista si iarna acest must minune.Ce.i drept e bun cu apa minerala ca e natural,dar de aici pana la a spune ca Iisus a prefacut apa in must...sau ca la Cina cea de Taina tot must era in cupa....si eu am ramas socata cand mi.a zis asta colega mea adventista.E ca un fel de ROBBY BUBLLE SAMPANIE PT COPII
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|