![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa nu mai spui nici in gand ca nu insemni nimic aici pe forum. Din contra, insemni mult si prezenta ta este importanta pentru ca impartasesti din experienta ta si dai multe sfaturi calde si pline de duh. Eu cred ca nu suntem intamplator aici.Avem nevoie unii de altii pentru a evolua impreuna.Unul iti mai da o palma, unul te pupa repede sa-ti treaca, altul vine si-ti da una cu parul, altul sare repede c`o ciocolata, unul de-a dreptul te ingenunchiaza, sar repede doi de te ridica etc etc..Important este ca nu suntem indiferenti si ca reactionam cu totii intr-un fel sau altul.De obicei prin rocada.Nici unul nu-i numai bun sau numai rau.Nici unul nu-i numai sus sau numai jos.:-) E ca in viata. Dar nu conteaza de cate ori cazi, ci de cate ori te ridici sa mergi mai departe! Sa ne ierte Dumnezeu pe toti ca tare nevrednici mai suntem.. Last edited by Melissa; 12.06.2011 at 02:14:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru mine esti cineva! Esti cineva care a incercat sa inteleaga ce vreau sa spun inainte de a trage niste concluzii. Si iti multumesc! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt pensionara, "domnisorico", asa cum bine ti-a spus cineva pe acest forum.
Iti doresc insa sa ajungi dumneata si sa NU fii tratata asa cum ii tratezi dumneata pe pensionari, adica sa culgei ceea ce semeni. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Duhul Sfant sa coboare peste tine si peste cei apropiati tie! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu bine, pe marti!... ca acum imi ia fata calculatorul... Am acces redus la calculator acasa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti urez si tie, ca si celorlalte prietene, sa coboare Duhul sfant peste tine cu roua Harului Sau! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Dar vad ca nu prea primesc un raspuns adevarat :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A dat celalalt cu bata in balta? Dai si tu, ce sa mai stam la discutie ca poate a scapat-o din mana, ca a fost impins, ca poate eu i-am dat peste mana, etc.. :) Last edited by AlinB; 13.06.2011 at 15:14:49. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un sfat? | silent assasin | Generalitati | 24 | 30.03.2011 22:24:41 |
Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos | NECTARIE | Generalitati | 3 | 04.01.2011 16:20:48 |
un sfat intelept pentru tineri | teodora21 | Nunta | 12 | 05.01.2010 23:18:22 |
La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) | tigerAvalo9 | Generalitati | 30 | 28.12.2008 15:49:41 |
Un Parinte intelept | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 16.09.2008 23:03:08 |
|