Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.06.2011, 23:30:39
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Eu, vintage, nu sunt nimeni. Nu insem nimic pentru nimeni aici pe forum. Vreau doar sa invat, sa aflu cat mai multe despre derapta credinta si trairea ei. Poate ca pe undeva imi place si sa fiu bagata in seama, in sensul bun, evident, dar asta tine de mandrie, bat-o vina! Sunt cativa ani de cand vizitez forumul. Va cunosc pe multi de aici. Am intrat cu mare teama in discutii si ori de cate ori scriu ceva imi bate inima tare, tare, de emotie. Multi ma confunda cu cineva, cu cineva rau, si ma considera barbat. Se inseala grozav. Acesta ar fi singurul motiv pentru care as veni sau v-as invita la o intalnire fata in fata. Isi fac pacate daca mai persista in aceasta confuzie, si crede-ma ma simt vinovata... (complexul meu de care sufar...)
In incheiere, iti spun ca esti pe potriva sufletului meu, ti-am mai spus-o si cu alta ocazie.
Te las cu bine, noapte buna!
Dezbatem idei, atitudini, nu persoane... Nici pe departe nu sunt matura si responsabila, doar ca as vrea sa fiu. Nu cred ca te considera nimeni rea si nu e cazul sa iti faci complexe. Ti-am zis, am apreciat gestul tau, apreciez astfel de persoane, procedez si eu de multe ori asa, dar nu stiu cat e de productiv, atata tot. Ce am vrut eu sa arat e ca e bine sa ne mai dam si cu capul de pragul de sus, ca sa invatam sa ne uitam pe unde mergem, pentru ca nu o sa fie mereu cineva acolo care sa ne atentioneze sau sa ne mangaie cucuiul.
Vechi 12.06.2011, 01:00:21
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Nici pe departe nu sunt matura si responsabila, doar ca as vrea sa fiu.
Draga mea, ce bine ar fi ca tot tineretul sa fie atat de "imatur" si "iresponsabil" ca tine. Si n-am cum, cand te vad atat de bine ancorata in realitate, in acelasi timp si cu picioarele bine infipte in pamant si cu inima sus la El, sa nu imi fuga gandul la bunica ta si sa trimit zambind recunoscator o mica rugaciune pentru odihna sufletului ei. Frumos te-a mai modelat!
Reply With Quote
Vechi 12.06.2011, 01:38:16
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Eu, vintage, nu sunt nimeni. Nu insem nimic pentru nimeni aici pe forum.
Nu ai dreptate deloc. In spatele acestui "vintage" exista un suflet care rezoneaza cu noi. Cu bune, cu rele, pulsam impreuna cu totii, incercand fiecare in ritmuri si tonalitati diferite sa il slujim pe Dumnezeu.

Sa nu mai spui nici in gand ca nu insemni nimic aici pe forum. Din contra, insemni mult si prezenta ta este importanta pentru ca impartasesti din experienta ta si dai multe sfaturi calde si pline de duh.

Eu cred ca nu suntem intamplator aici.Avem nevoie unii de altii pentru a evolua impreuna.Unul iti mai da o palma, unul te pupa repede sa-ti treaca, altul vine si-ti da una cu parul, altul sare repede c`o ciocolata, unul de-a dreptul te ingenunchiaza, sar repede doi de te ridica etc etc..Important este ca nu suntem indiferenti si ca reactionam cu totii intr-un fel sau altul.De obicei prin rocada.Nici unul nu-i numai bun sau numai rau.Nici unul nu-i numai sus sau numai jos.:-) E ca in viata. Dar nu conteaza de cate ori cazi, ci de cate ori te ridici sa mergi mai departe!

Sa ne ierte Dumnezeu pe toti ca tare nevrednici mai suntem..

Last edited by Melissa; 12.06.2011 at 02:14:45.
Reply With Quote
Vechi 12.06.2011, 03:51:01
ElisabetaM
Guest

Implicit

Citat:
.....Eu, vintage, nu sunt nimeni. Nu insem nimic pentru nimeni aici pe forum.....
Te inseli.
Pentru mine esti cineva!
Esti cineva care a incercat sa inteleaga ce vreau sa spun inainte de a trage niste concluzii.
Si iti multumesc!
Reply With Quote
Vechi 12.06.2011, 14:24:01
Adriana Cluj
Guest

Implicit Nu, nu sunt pnsionara

Nu sunt pensionara, "domnisorico", asa cum bine ti-a spus cineva pe acest forum.
Iti doresc insa sa ajungi dumneata si sa NU fii tratata asa cum ii tratezi dumneata pe pensionari, adica sa culgei ceea ce semeni.

Citat:
În prealabil postat de DianaCornea1983 Vezi mesajul
Eu nu am spus ca trebuie eutanasiati, nu am spus ca nu sunt folositori, ca nu produc nimic! Va rog cititi ce am scris, nu imi bagati in gura cuvinte pe care nu le-am spus! Sunteti cumva pensionara si va simtiti in mod direct lezata?

Eu nu merg la sala de forta ca sa fac muschi si nu sunt in scoala, am terminat scoala deci nu ma bagati cu acesti oameni in aceiasi oala!.

Parintii mei stiu ce gandesc toata familia mea stie!

Adevarul doare intotdeauna! Nu ma cunoasteti ca sa puteti sa afirmati ca eu as fi in scoala si va bagati aiurea in vorba! Eu vorbeam cu altcineva!

Acea persoana cu care vorbeam nu s-a suparat ca d-voastra, nu stiti decat sa improscati cu venin!
Eu vorbesc din experienta mea de viata, nu din a d-voastra nu inteleg de ce va suparati ca nu va atacam pe d-voastra!

Eu doar am spus ca majoritatea pensionarilor pe care ii cunosc pe strada si in tramvai sunt : imputiti, pentru ca in loc sa se spele , opresc apa ca sa nu mai plateasca dar in schimb stau la coada la carne si 3 ore pentru ca numai la mancare se gandesc!

Ca dovada ca se gandesc numai la mancare toata ziua ii vad cu plase si incurca lumea in tramvai, ceea ce nu mi se pare normal, intr-o tara civilizata nu vezi asa ceva

Mi-e ciuda pe acesti pensionari pentru ca atunci cand eu vin acasa seara cu tramvaiul, nu am loc sa stau jos din cauza lor, desi as avea dreptul sa stau mai mult jos! Ei ce fac toata ziua? Plimba plasele si tot ei sunt obositi!

Pretentiile pensionarilor ma scot din sarite, ei trebuie sa nu aiba pensia taiata dar eu sa am salariul taiat, toata lumea se ingrijeste de pensionari, de bugetari cui ii pasa?

Nu imi convine ca pensionarii au reduceri peste tot, cu ce drept? Ca sunt batarni?
Mai bine sa incurajam tineretul si nu mi se pare normal ca un pensionar sa aiba pensia mai mare decat salariul mediu pe economie, desi si pensiile tot din salariile actuale se platesc!

Am multe nemultumiri, tot pensionarii au adus si comunismul in Romania si ei l-au perpetuat! Si la ora actuala ne merge prost ca numai batranii sunt la putere!
Pensionarii ar trebui sa aiba respect pentru tineri pentru ca ei ii tin in spate, daca nu am fi noi de unde v-ati lua pensia?

Si inchei ca numai ma enervez!
Reply With Quote
Vechi 12.06.2011, 21:00:56
vintage
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Dezbatem idei, atitudini, nu persoane... Nici pe departe nu sunt matura si responsabila, doar ca as vrea sa fiu. Nu cred ca te considera nimeni rea si nu e cazul sa iti faci complexe. Ti-am zis, am apreciat gestul tau, apreciez astfel de persoane, procedez si eu de multe ori asa, dar nu stiu cat e de productiv, atata tot. Ce am vrut eu sa arat e ca e bine sa ne mai dam si cu capul de pragul de sus, ca sa invatam sa ne uitam pe unde mergem, pentru ca nu o sa fie mereu cineva acolo care sa ne atentioneze sau sa ne mangaie cucuiul.
Multumesc pentru vorbele incurajatoare si repet, chiar esti matura in gandire! Melissa are dreptate ca bunica te-a crescut frumos.
Duhul Sfant sa coboare peste tine si peste cei apropiati tie!
Reply With Quote
Vechi 12.06.2011, 21:06:34
vintage
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Nu ai dreptate deloc. In spatele acestui "vintage" exista un suflet care rezoneaza cu noi. Cu bune, cu rele, pulsam impreuna cu totii, incercand fiecare in ritmuri si tonalitati diferite sa il slujim pe Dumnezeu.

Sa nu mai spui nici in gand ca nu insemni nimic aici pe forum. Din contra, insemni mult si prezenta ta este importanta pentru ca impartasesti din experienta ta si dai multe sfaturi calde si pline de duh.

Eu cred ca nu suntem intamplator aici.Avem nevoie unii de altii pentru a evolua impreuna.Unul iti mai da o palma, unul te pupa repede sa-ti treaca, altul vine si-ti da una cu parul, altul sare repede c`o ciocolata, unul de-a dreptul te ingenunchiaza, sar repede doi de te ridica etc etc..Important este ca nu suntem indiferenti si ca reactionam cu totii intr-un fel sau altul.De obicei prin rocada.Nici unul nu-i numai bun sau numai rau.Nici unul nu-i numai sus sau numai jos.:-) E ca in viata. Dar nu conteaza de cate ori cazi, ci de cate ori te ridici sa mergi mai departe!

Sa ne ierte Dumnezeu pe toti ca tare nevrednici mai suntem..
Melissa, draguta mea, mi-ai facut mare bucurie ca vorbesti cu mine. Esti fata faina si iti urez ca Duhul Sfant sa-si reverse darurile asupra ta!
Cu bine, pe marti!... ca acum imi ia fata calculatorul... Am acces redus la calculator acasa.
Reply With Quote
Vechi 12.06.2011, 21:13:16
vintage
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ElisabetaM Vezi mesajul
Te inseli.
Pentru mine esti cineva!
Esti cineva care a incercat sa inteleaga ce vreau sa spun inainte de a trage niste concluzii.
Si iti multumesc!
Elisabeta esti o fetita buna si frumoasa dar in poza de la avatar pari trista... Fii vesela ca Dumnezeu te iubeste! (si eu la fel..) Si sa sti ca te inteleg pt ca si fetita mea are uneori aceleasi probleme ca tine. Asa este viata... cam grea... Dar totul se rezolva cu rabdare.
Iti urez si tie, ca si celorlalte prietene, sa coboare Duhul sfant peste tine cu roua Harului Sau!
Reply With Quote
Vechi 13.06.2011, 15:00:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Domnule Zaharia, nu incetati sa ma surprindeti.:-)
Extraordinar mesajul dumneavoastra!

@AlinB, orice raspuns ti-as mai da la ultimul tau mesaj, ar fi insignifiant in raport cu "reportajul" despre UN BARBAT ADEVARAT pe care si eu il impartasesc, expus de domnului Zaharia. Ca atare te rog sa citesti inca o data aceste pasaje si sa consideri asa cum am spus, ca subscriu:
Sa inteleg ca o femeie adevarata prefera sa se ascunda in spatele unui barbat adevarat eschivandu-se astfel de la un raspuns adevarat? :)

Citat:
Deci sa luam aminte cu totii si sa nu confundam bunatatea cu prostia, adevarul cu minciuna si justetea principiilor cu orgoliul.
Ultima confuzie am incercat si eu sa o scot in evidenta in mesajul anterior.
Dar vad ca nu prea primesc un raspuns adevarat :)
Reply With Quote
Vechi 13.06.2011, 15:05:23
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Prost ai mai fost educata domnisorico! Un tanar care este insensibil la problemele sociale ale categoriilor devaforizate si incapabil sa respecte persoanele de varsta a treia, este un tanar cu mari carente spirituale si cu perspective limitate de a realiza ceva in viata! Modul tau de a aprecia si evalua lucrurile din jur, vorbeste de la sine despre superficialitatea in care te zbati.Sper sa existe cat mai putini tineri in halul asta !!!
Prost-neprost, are aceeasi viziune.
A dat celalalt cu bata in balta? Dai si tu, ce sa mai stam la discutie ca poate a scapat-o din mana, ca a fost impins, ca poate eu i-am dat peste mana, etc.. :)

Last edited by AlinB; 13.06.2011 at 15:14:49.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un sfat? silent assasin Generalitati 24 30.03.2011 22:24:41
Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos NECTARIE Generalitati 3 04.01.2011 16:20:48
un sfat intelept pentru tineri teodora21 Nunta 12 05.01.2010 23:18:22
La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) tigerAvalo9 Generalitati 30 28.12.2008 15:49:41
Un Parinte intelept Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 3 16.09.2008 23:03:08