Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.05.2007, 13:15:30
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

asta nu inseamna k nu ascult! :D
Reply With Quote
Vechi 19.05.2007, 13:26:52
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Unde scrie ca este o problema sa asculti si altceva in afara de muzica bisericeasca?
Reply With Quote
Vechi 19.05.2007, 18:16:16
misionarul misionarul is offline
Member

Data înregistrării: 18.05.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Da,bine punctat, ...ai dreptate, si eu cred ca toti cei care predau Religie ar trebui sa fie preoti si nu tineri absolventi ci pe cit posibil Preoti cu experienta.
dragii mei eu vreau sa va spun ca am vazut multi tineri absolventi ai facultatii de teologie care fac mult mai multa misiune decat unii preoti,au mult mai multa traire si ai mult mai mult de invatat de la ei,deci sa nu generalizam.
cunosc tineri profesori de religie care au facut mult mai mult decat ar fi putut face un preot,deoarece trebuie sa intelegem ca preotul are si parohie de care trebuie sa se ocupe,pe cand profesorul poate duce mai multe activitati cu elevii,avand mai mult timp liber.
in ani mei de scoala preotul venea la ora de religie cand apuca si el, fie in ziua cand aveam religia cadea o sarbatoare si nu putea lipsi de la slujba,fie avea un serviciu prin parohie (spovedit,inmormantare,cununie,etc)de la care sa fim seriosi nu putea lipsi.Iar cand reusea sa vina la scoala ne intreba pe toti daca stim tatal nostru si crezul,si eventual ne asculta.Si uite asa a trecut atatia ani de scoala in care la ora de religie nu am invatat nimic decat tatal nostru si crezul.Acum spuneti-mi voi ,nu e mai bine sa predea in scoli tineri absolventi?eu cred ca da.
Iar in legatura cu experienta va spun un lucru:tinerii absolventi in majoritate sunt viitori preoti care au nevoie de castigarea experientei pt misiunea preoteasca,iar daca nici in scoli nu ii primim pentru formarea lor,atunci cu siguranta vom avea preoti fara experienta mai tarziu.Parerea mea e ca experienta se castiga ,iar daca un preot nu v-a sti cum sa se comporte cu un copil credeti ca va sti sa se comporte cu un matur?
eu sustin pe tinerii profesori de religie,bineinteles pe cei care isi fac bine treaba si cu frica de Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 19.05.2007, 20:11:12
calator calator is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.03.2007
Implicit

pentru ispita-ta
serios? si care ar fi "problema?"
Reply With Quote
Vechi 21.05.2007, 22:47:51
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

nu stiu unde scrie, dar stiu ca e... dak aflu va spun.
e o forma de distractie (!!!), iar marea majoritate a versurilor este neortodoxa.
Reply With Quote
Vechi 22.05.2007, 11:24:29
suntunOM suntunOM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.05.2007
Implicit

hmm, eu acult si black metal si muzica de meditatie... fircare e buna la ceva... dar cine nu o suporta sau nu ii rezista "tentatiei" sa se sinucida, simplu, sa nu mai asculte...
Reply With Quote
Vechi 22.05.2007, 12:12:27
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de suntunOM
hmm, eu acult si black metal si muzica de meditatie... fircare e buna la ceva... dar cine nu o suporta sau nu ii rezista "tentatiei" sa se sinucida, simplu, sa nu mai asculte...
Nu inteleg de ce un om intreg la minte (sau fara tulburari de personalitate) ar asculta o muzica ce il indeamna la sinucidere....
Reply With Quote
Vechi 22.05.2007, 12:56:34
nicoletajuravle's Avatar
nicoletajuravle nicoletajuravle is offline
Senior Member

Locație: prin vest
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de suntunOM
Nu inteleg de ce un om intreg la minte (sau fara tulburari de personalitate) ar asculta o muzica ce il indeamna la sinucidere....
chiar daca nu are legatura cu topicul intradevar muzica rock ,hardrock ,rock alternativ sau ce genuri mai sunt -este o muzica nesanatoasa pt suflet si minte in special pt tineri cred ca ar trebui interzisa pe posturile radio, tv
eu cel putin cand ma uit la solistul de la Kiss mi se pare ca e un om venit din...i-d.ce sa mai zic de muzica asta este o muzica trasnita numai urlete strigate o tampenie de muzica:thumbsup::hmmm:.....reflecta si viata lor droguri orgii betii o viata dusa la extrem fara nici un Dumnezeu mai bine revenim la subiect:)
Reply With Quote
Vechi 22.05.2007, 16:33:27
calator calator is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.03.2007
Implicit

si de aia te dai cu capul de tastatura?:D
Reply With Quote
Vechi 22.05.2007, 18:31:44
nicoletajuravle's Avatar
nicoletajuravle nicoletajuravle is offline
Senior Member

Locație: prin vest
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator
si de aia te dai cu capul de tastatura?:D
sper ca nu mi-ai zis mie ca eu sunt de obicei mai calma :rolleyes::)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Scrisoare deschisă pentru predarea Religiei în școli laurastifter Stiri, actualitati, anunturi 10 14.10.2012 02:42:05
Scoaterea religiei din scoli bogdani Sectiune dedicata profesorilor de religie 1172 16.09.2011 16:35:30
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 0 10.10.2010 19:56:58
Pastrarea religiei in scoli laurschepsis Generalitati 15 22.11.2009 23:26:44