![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
asta nu inseamna k nu ascult! :D
|
|
|||
|
|||
![]()
Unde scrie ca este o problema sa asculti si altceva in afara de muzica bisericeasca?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cunosc tineri profesori de religie care au facut mult mai mult decat ar fi putut face un preot,deoarece trebuie sa intelegem ca preotul are si parohie de care trebuie sa se ocupe,pe cand profesorul poate duce mai multe activitati cu elevii,avand mai mult timp liber. in ani mei de scoala preotul venea la ora de religie cand apuca si el, fie in ziua cand aveam religia cadea o sarbatoare si nu putea lipsi de la slujba,fie avea un serviciu prin parohie (spovedit,inmormantare,cununie,etc)de la care sa fim seriosi nu putea lipsi.Iar cand reusea sa vina la scoala ne intreba pe toti daca stim tatal nostru si crezul,si eventual ne asculta.Si uite asa a trecut atatia ani de scoala in care la ora de religie nu am invatat nimic decat tatal nostru si crezul.Acum spuneti-mi voi ,nu e mai bine sa predea in scoli tineri absolventi?eu cred ca da. Iar in legatura cu experienta va spun un lucru:tinerii absolventi in majoritate sunt viitori preoti care au nevoie de castigarea experientei pt misiunea preoteasca,iar daca nici in scoli nu ii primim pentru formarea lor,atunci cu siguranta vom avea preoti fara experienta mai tarziu.Parerea mea e ca experienta se castiga ,iar daca un preot nu v-a sti cum sa se comporte cu un copil credeti ca va sti sa se comporte cu un matur? eu sustin pe tinerii profesori de religie,bineinteles pe cei care isi fac bine treaba si cu frica de Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
pentru ispita-ta
serios? si care ar fi "problema?" |
|
|||
|
|||
![]()
nu stiu unde scrie, dar stiu ca e... dak aflu va spun.
e o forma de distractie (!!!), iar marea majoritate a versurilor este neortodoxa. |
|
|||
|
|||
![]()
hmm, eu acult si black metal si muzica de meditatie... fircare e buna la ceva... dar cine nu o suporta sau nu ii rezista "tentatiei" sa se sinucida, simplu, sa nu mai asculte...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu cel putin cand ma uit la solistul de la Kiss mi se pare ca e un om venit din...i-d.ce sa mai zic de muzica asta este o muzica trasnita numai urlete strigate o tampenie de muzica:thumbsup::hmmm:.....reflecta si viata lor droguri orgii betii o viata dusa la extrem fara nici un Dumnezeu mai bine revenim la subiect:) |
|
|||
|
|||
![]()
si de aia te dai cu capul de tastatura?:D
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scrisoare deschisă pentru predarea Religiei în școli | laurastifter | Stiri, actualitati, anunturi | 10 | 14.10.2012 02:42:05 |
Scoaterea religiei din scoli | bogdani | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 1172 | 16.09.2011 16:35:30 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|