![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
abaaaabbbb63, iti admir ce pare a fi perseverenta, dar sigur nu e de fapt masochism?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
O undă gravitațională este o fluctuație în curbura spațiu-timp care se propagă ca o undă. Radiația gravitațională apare atunci când unde gravitaționale sunt emise dintr-un obiect sau de un sistem de obiecte care gravitează. Conceptul a fost propus în 1916 de Albert Einstein în baza teoriei relativității generale.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Und%C4%...%9Bional%C4%83 "Gravitația cuantică este o ramură a fizicii teoretice care are ca obiectiv unificarea mecanicii cuantice cu relativitatea generală, încercând astfel să explice interacțiunea gravitațională din punct de vedere cuantic." http://ro.wikipedia.org/wiki/Gravita..._cuantic%C4%83 Din pacate, presupusele "unde gravitationale" sau "fluctuatiile in curbura spatiu-timp" NU au fost descoperite oricat le-au cautat. Ca exista ceva care tine totul in univers e clar, exista Forta lui Dumnezeu, care a creat totul in cele 6 zile ale Facerii, acum 7522 de ani, asa cum considera Biserica ortodoxa. Last edited by AlbertX; 29.05.2014 at 12:58:13. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Povestea îmi pare că se repetă, în trecut fiind vorba de neica_nimeni_altul (cu geocentrismul), care tot așa, avea un interlocutor unic. Evident, e vorba de aceeași persoană. |
|
|||
|
|||
![]()
CristianR, tu nu esti de acord cu credinta Bisericii, ca pamantul are 7522 de ani si ca totul a fost facut in 6 zile ?
Ca vad ca asta insinuezi indirect ... esti ortodox cumva sau doar simpatizant ? Si tu esti un sectant travestit ? Care este rostul acelor insinuari "subtile", ca cutare X ar fi cutare Y, ca ala se plictiseste sau nu, asta e scopul discutiei? Sfatul meu este sa te abtii pe viitor si sa comentezi daca ai ceva de spus referitor la subiect. Abordarea asta infantila si fara un minim de respect fata de regulile dialogului, arata ca ai o problema emotionala si nu mai poti sa gandesti rational. Am vazut ca sunteti un grup: CristianR, AlinB, etc ... care considerati ca acest forum va apartine, ca acest spatiu este al vostru, ca voi sunteti "stapani" aici, ca voi stabiliti cine e bun si cine e rau ... probabil ca nu va dati seama cat sunteti de penibili cand faceti aceste lucruri. Va reamintesc ca pe orice forum, dezbaterea este strict in lumea ideilor iar atacul la persoana este doar un mod abject care demonstreaza doar incapacitatea si neadecvarea la dialog a celor care-l practica. Dar daca atat poate-i duce mintea, ce sa le facem acestor indivizi superperspicaci, asta e nivelul lor, propun sa-i scuzam anticipat pe acesti "sectanti" penibili. Citat:
Despre "undele gravitationale" ai ceva de zis ? Daca nu te intereseaza subiectul ... valea ! Last edited by AlbertX; 29.05.2014 at 13:23:53. |
|
||||
|
||||
![]()
Omule, cine te-a atacat la persoană? Am vrut numai să lămurim care este persoana cu care, eventual, dialogăm. Fii sănătos!
Last edited by CristianR; 29.05.2014 at 14:33:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am vazut ca pe mai multe topicuri te tot straduiesti sa-ti lamuresi grupul de sectanti cine e cutare X, cine e cutare Y ... Voi cu dialogul sunteti la fel ca baba cu mitraliera ... zero barat. Despre "undele gravitationale" ai ceva de zis ? Daca nu te intereseaza subiectul ... valea ! |
|
|||
|
|||
![]()
Cei care nu cred ca pozitia oficiala a Bisericii ortodoxe este ca suntem in anul 7522 de la Facerea Lumii, sa mearga la Manastirea Radu Voda din Bucuresti - http://www.manastirearaduvoda.ro/ - si sa vada ce este scris pe noua cruce ridicata de curand langa biserica. Se vor convinge cu usurinta dupa ce vor citi in ce an suntem (7522) ... si vor termina definitiv cu cleveteala.
Last edited by AlbertX; 29.05.2014 at 15:42:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am vazut ca eu AlbertX folosesc aceeasi poza la avatar cu neica_nimeni_altul ... asta e o problema pentru tine CristianR ? Perspicacitate de gaga, m-am lamurit ! Nu ma acuzi cumva ca folosim si aceeasi limba romana si aceleasi semne de punctuatie ? Ia mai verifica inca o data cum sta treaba cu neica_nimeni_altul aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=12974&page=87 Nu e banat ? Vai, ce descoperire ... Cand ti-am spus ca esti doar un ipocrit CristianR, acum cred ca intelegi de ce ... Last edited by AlbertX; 29.05.2014 at 16:08:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.independent.co.uk/news/sc...e-2162648.html Iar fizicienii nu "contesta" gravitatia, ci doar modul in care o percepem. Ea este acolo, ca forta care guverneaza Universul. Niciun fizician intreg la minte n-ar zice ca cea mai evidenta forta din Univers nu exista. Last edited by abaaaabbbb63; 29.05.2014 at 17:06:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai abaaaabbbb63, mai usor cu jignirile, ca nu ai competenta necesara si nici instanta de judecata nu esti. Dar sunt multi ca tine care fac pe desteptii pe aici pe forum ... si sunt doar niste sectanti suparati ... ai observat ? |
|