Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.11.2015, 00:28:41
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
am vazut pe undeva azi in articol in care se spunea ca in maxim 3 luni Patriarhul s-ar retrage,
Sa-i predea stafeta parintelui Necula sau Calistrat.
Ar fi fost misto ca cei crestini sa-si poata vota patriarhul.Sa fie alegeri exact ca la alegeri.
Ca altfel exista riscul mare ca in loc de Daniel sa vina unul autist rau de tot si sa traga cu tunul dupa tzantzari.
Ori Necula sau Calistrat.Ei sunt cea mai buna algere pt aceste timpuri.Sa certi cu duhul blandetii sau al intelepciunii
este un talant foarte rar.Ei bine astia doi ii au pe amandoi.

Last edited by Copacel; 06.11.2015 at 00:33:13.
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 00:36:22
crisstiann crisstiann is offline
Banned

Data înregistrării: 06.10.2015
Implicit

-trebuie un patriarh care sa pastreze dreapta credinta ortodoxa, sa nu mai organizeze saptamana de rugaciune in comun cu ereticii si alte mizerii ecumeniste
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 00:42:41
Pelerin spre Rasarit
Guest

Talking

Nu ma pot abtine :) Un bou de primar de langa Brasov a fost saltat pt ca miercuri a luat spaga 5000 de lei de la o firma de ornamente pt sarbatori. Adica miercuri, cand lumea era in strada si urla contra coruptiei. Si bou nu a fost doar bou ci bou cu diploma. Cand l-au intrebat jurnalistii daca chiar avea nevoie, in aceste zile, de asa ceva, ce zice bou? ,,Imi pare rau, am fost atras intr-o capcana" :)))) Unii clar nu se mai fac bine.
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 00:46:59
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
Nu ma pot abtine :) Un bou de primar de langa Brasov a fost saltat pt ca miercuri a luat spaga 5000 de lei de la o firma de ornamente pt sarbatori. Adica miercuri, cand lumea era in strada si urla contra coruptiei. Si bou nu a fost doar bou ci bou cu diploma. Cand l-au intrebat jurnalistii daca chiar avea nevoie, in aceste zile, de asa ceva, ce zice bou? ,,Imi pare rau, am fost atras intr-o capcana" :)))) Unii clar nu se mai fac bine.
E vorba de patima aici.De patima furtului.Asa cum unii au patima fumatului
asa si nenea are patima furtului.
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 00:58:15
Pelerin spre Rasarit
Guest

Talking

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
E vorba de patima aici.De patima furtului.Asa cum unii au patima fumatului asa si nenea are patima furtului.
https://m.youtube.com/?#/watch?v=5aftKC0Xpzs
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 01:02:11
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
https://ioanflorin.wordpress.com/

Ce parere aveti despre articolul de pe prima pagina a acestui blog?
Am mai scris despre acest preot. E o persoana pe care am intalnit-o pe un blog baptist si era mai baptist decat baptistii de acolo. Ulterior am aflat, cu surprindere, ca ar fi preot. Credinta sa este un ecumensim extrem, rar intalnit chiar si la laici (pe forum cred ca doar Adriana se apropia de acest mod de a vedea lucrurile). Am vazut ca a mai scris aiureli si in legatura cu alte subiecte, pe blogul sau.
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 01:06:00
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Nu ma pot abtine :) Un bou de primar de langa Brasov a fost saltat pt ca miercuri a luat spaga 5000 de lei de la o firma de ornamente pt sarbatori.
Este de la castelul lui Vlad Tepes. Ca si primarul capitalei, daca asa te-ai obisnuit nu mai poti sa te lasi, chiar daca e vorba de 1000 de lei.
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 01:07:45
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Este de la castelul lui Vlad Tepes. Ca si primarul capitalei, daca asa te-ai obisnuit nu mai poti sa te lasi, chiar daca e vorba de 1000 de lei.
De la castelul lui Vlad Tepes ? :))) Foarte tare ironia sortii.
Reply With Quote
Vechi 06.11.2015, 01:16:41
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
Nu am intalnit nici macar unul, unul singur, care sa-i ia apararea. Sunt oameni care merg la Biserica. Daca ma gandesc bine, sincer, in acest moment, in rarele discutii la care am asistat pe aceasta tema, in viata de zi cu zi, nimeni nu i-a luat apararea. Nu criticau credinta, sau Biserica, ci pe el direct.
Nici preotimea nu il place ca a bagat biruri prea multe.
Ce sa mai, e antipatic in general si nu le are cu diplomatia, sa fiu sincer.
Vechi 06.11.2015, 01:19:09
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Ar fi fost misto ca cei crestini sa-si poata vota patriarhul.Sa fie alegeri exact ca la alegeri.
Asta mai lipseste in tara asta.
Campanii electorale clericale.