![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dacă faci afirmații de genul ăsta, probează-le sau măcar argumentează-le. Altfel spus: Pe ce te bazezi?
|
|||
|
|||
![]()
Asta cu ofiter acoperit si om al sistemului ma lasa rece. Cunoastem deja tiparul, nici nu mai trebuie comentat. Daca era la fel ca Turcescu, manca rahat la fel ca Turcescu. In plus nu sareau toti aia (care nu-s ofiteri acoperiti) de prin presa sa-l acuze ca-i legionar si sa le ceara alora din PNL sa-i retraga sprijinul. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca era securist lucra la Adevarul sau la Digi sau la A3 si-i acuza pe altii ca-s securisti. :)
Sau macar era lasat sa candideze. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai uita de asemni Realitatea TV. De asemeni l-ai uitat pe Vantu care este la fel. De asemnei si Basescu este si inca activ. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai am spus dat si eu doua exemple de posturi si un ziar. Am zis ca daca era securist lucra la A3 sau la Digi, sigur ca si aia de la National Geographic or fi securisti dar nu le puteam scrie aici pe toate, cine citeste intelege ca toti sunt securisti, mai cu seama cei de la Adevarul, A3 sau Digi. :)
Si despre Vantu am aceeasi opinie, nu am spus niciodata ca nu-i securist, Vantu a fost pentru Romania ce e Soros pe plan mondial, o interfata prin care securistii isi platesc oamenii care-i servesc. Toata lumea crede ca bogatanul e nebun si arunca cu banii in stanga si in dreapta cand de fapt nici nu-s banii lui. :) |
|
||||
|
||||
![]()
Încă nu mi-am făcut o părere proastă despre Digi. Nici nu i-am urmărit prea des, dar tindeam să cred că sunt mai independenți. Ce hram poartă?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Misiunea lor este simpla:orice zice UE este bine chit ca tu vezi ca nu ar fi.Nu conteaza ce vezi tu, conteaza doar sa crezi ce spun ei, si oricat de ciudat ti s-ar parea, trebuie sa crezi ce spun ei. Raspund stapanilor din afara via Zoltan Teszari(patronul RCS & RDS) -> Soros Last edited by Copacel; 05.08.2016 at 08:52:07. |
|
||||
|
||||
![]()
Tot în dilemă rămân: Mă întreb dacă informația pe care mi-ai dat-o nu provine cumva de la facțiunea de stânga anti-UE, pentru care tot ce zice UE este rău, chiar dacă tu vezi că e bine.
|
|||
|
|||
![]()
Nu vreau sa-i critic ca imi taie internetul acasa. :)
Dar eu cred ca e Realitatea lui Vantu reloaded. Cred ca in 4-5 ani o sa vedem o lista lunga cu ziaristi platiti cu sume mari de un nou patron odios...care va face loc altuia si apoi altuia si altuia. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
În general îmi displac televiziunile așa-zis de știri, care pe lângă informație îți livrează și opinia. Ei îți spun când și de ce trebuie să te indignezi și când să aplauzi. Asta am văzut la Realitatea și la Antene mai ales. La Digi manipularea nu-mi pare la fel de grosolană. Însă, după cum am spus, nu prea i-am urmărit.