Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.07.2008, 15:04:29
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Precum zici, vsovi, dar ai uitat sa mentionezi cafeaua...
chiar asha, hanghare compartimentate cu oameni ce sorb la cafea shi bat la tastatura... sau bistrouri unde se bea bere shi se mananca shi te ademensc femeile ushoare sau se spun poante... sau camere de hotel unde se petrec lucruri oribile sau plaje cu surferi shi fetitze despuiate cu role shi toate filmele se termina cu oameni care au marele vis sa-shi construiasca propria cafenea dupa ce au ramas cu banii dintr-un jaf al altora in mod intamplator... deci e clar ca se invart cam toate patzaniile in jurul Cafelei... uneori servita cu gogoshi... tocmai de catre politzie. Iar dupa ei asha prinde shi la noi.... Cafea, cafea shi iar cafea... ca un fel de panaceu universal al sfintzeniei muncitoreshti de birou... :(
Vechi 28.07.2008, 15:49:20
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

da, e un forum extrem de interesant...unde aflu lucruri noi legate de sfanta credinta ortodoxa si ma implic si eu cu sfaturi, fie bune, fie mai putin bune!...:rolleyes:multumesc pentru intelegere:rolleyes:
Vechi 28.07.2008, 20:18:49
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Am impresia ca s-a confundat desteptaciunea omului, cu intelepciunea Sfintilor Parinti, caci NUMAI Sfintii Parinti dau lectii, nu omul care se inspira din cele scrise de Sfintii Parinti, in cazul in care nu s-a inteles acest lucru.
eu nu m-am referit la cei care scriu din Sf. Parinti -- ci la cei cativa, nu dau nume, se stiu ei care -- care au o stare de agresivitate evidenta si tot dau cu pietre in forumisti, si in forum implicit.
Vechi 28.07.2008, 21:45:18
ioanhodean's Avatar
ioanhodean ioanhodean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2008
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ioanhodean
Implicit

deci nu mi place ca sunt eterodocsi pe forum..
sincer..
Vechi 28.07.2008, 22:03:57
ancah
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
Am impresia ca s-a confundat desteptaciunea omului, cu intelepciunea Sfintilor Parinti, caci NUMAI Sfintii Parinti dau lectii, nu omul care se inspira din cele scrise de Sfintii Parinti, in cazul in care nu s-a inteles acest lucru.
eu nu m-am referit la cei care scriu din Sf. Parinti -- ci la cei cativa, nu dau nume, se stiu ei care -- care au o stare de agresivitate evidenta si tot dau cu pietre in forumisti, si in forum implicit.
Poate era paine, nu pietre; depinde de perceptia fiecariua.
Dar care a fost efectul obtinut? Unul bun?
Vechi 28.07.2008, 22:50:36
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
Poate era paine, nu pietre; depinde de perceptia fiecariua.
Dar care a fost efectul obtinut? Unul bun?
? ? ? ? . . . . . . . .
Vechi 29.07.2008, 05:00:11
mirelat
Guest

Implicit

what??
Vechi 29.07.2008, 05:02:54
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanhodean
sincer..
nici mie nu imi place asta. si nu imi place nici spiritul de Gica-contra pe care il au unii ortodocsi.
Vechi 29.07.2008, 05:11:09
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de ioanhodean
sincer..
nici mie nu imi place asta. si nu imi place nici spiritul de Gica-contra pe care il au unii ortodocsi.
NICI MIE!
Vechi 29.07.2008, 09:10:12
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Cum se impaca inchiderea topicurilor si stergerea costurilor cu Constitutia?

Exemplu: art. 30 (1)Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile. (2) Cenzura de orice fel este interzisa.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) sophia Biserica Ortodoxa si Massmedia 362 28.04.2010 16:47:40
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? geo.nektarios Generalitati 89 30.12.2009 13:00:19
pe forumul edu.ro(profesorilor) urzicuta Generalitati 0 29.02.2008 20:16:07