Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2009, 02:07:08
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Puciul de la Pucioasa și Euro Ierusalimul

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XI-a)

[/COLOR]
Până la urmă, pe scaunul patriarhal a ajuns un altul (Daniel Ciobotea) care pe vremea aceea (în 1990) nici măcar nu era “în cărți”. Nebănuite sunt căile Domnului! El a fost așezat în scaun după alte gânduri și după altă voie, cea a Sinodului, cu invocarea Duhului Sfânt.
“Unsul” Pucioasei trebuia însă să fie re-uns și de Sinod, ca să se întărească aparența legalității. Teoctist este desemnat ca convoace Sfântul Sinod, să-l convingă să fie de acord, iar apoi să se ridice și [COLOR=red]să ungă unsul[/COLOR]:
[COLOR=blue]“[…] Vin să fac curățenie pe pământ, vin să scot urâciunea pustiirii din biserică și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vin să-l ridic pe cel de-al șaptelea uns al Meu[/COLOR][COLOR=blue]. Iar tu, cârmuitor al Bisericii, [/COLOR][COLOR=fuchsia]vei veni și vei așeza sfat[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]te vei ridica apoi [/COLOR][COLOR=red]să-Mi ungi[/COLOR][COLOR=blue] cu untdelemnul sfințeniei [/COLOR][COLOR=red]pe unsul[/COLOR][COLOR=blue] cel de la Mine, căci acesta este de la Mine, nu de la tine. Cu acesta voi încheia legământ viu și voi așeza din nou Ierusalimul și voi face din el slava popoarelor și lumina neamurilor. Scoală-te și te împlinește întru Mine și vino să faci voia Mea[…]”[/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 15/28 octombrie 1990)
Până la întronizarea lui Irineu Pop Bistriceanul ca “al 7-lea patriarh al României”, Patriarhul Teoctist este invitat să-l ocrotească pe Irineu, ca nu cumva să pățească ceva:
[COLOR=blue]“[…] Iată, așez un om să împlinească planul Meu. […] Nimănui nu-i voi da voie să-l îndepărteze, iar ție, cârmuitor al bisericii Mele, ție îți poruncesc [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-l ții alipit de tine până în ziua când va fi să-l așezi[/COLOR][COLOR=blue]. Acela este de la Mine, și Eu ți-am pus în gând să-l chemi și să-l ridici, căci l-am adus la Ierusalimul patimilor Mele și l-am purtat în cârca Mea ca să știe și să mărturisească despre Mine, și tot Eu l-am chemat înapoi, ca să fie pentru Ierusalimul gloriei Mele și să împlinească voia Mea.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 15/28 octombrie 1990)

[COLOR=purple]4. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Sorin Dumitrescu[/COLOR]

Sorin Dumitrescu, pictor și orator creștin, este o “piesă grea” în peisajul societății civile românești. Ademenirea lui către “raiul pucioșilor” devenea astfel în anul 1990 un obiectiv de invidiat.
Pentru început, Sorin este familiarizat cu oamenii de legătură ai “Dumnezeului de la Pucioasa”: liderii pucioși. Pe aceștia, Sorin va trebui să-i primească și să-i asculte ca pe Dumnezeu:

[COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către Sorin Dumitrescu[/COLOR]
[COLOR=blue]Chemarea către sfințenie și lucrarea credinței[/COLOR]
[COLOR=blue]S[/COLOR][COLOR=blue]crieți cuvântul lui Dumnezeu și mergeți cu el la acela spre care Domnul vă trimite, căci cel ce nu este împotriva Domnului, acela este cu Noi, acela este cu voi, iar [/COLOR][COLOR=fuchsia]cel care vă primește pe voi, pe Mine Mă primește[/COLOR][COLOR=blue]. Amin.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 16/29 decembrie 1990)
Apoi, Sorin este tocmit la lucru. Pentru început însă, va trebui să se lepede de sine și de învățătura strămoșească, pe care va trebui s-o înlocuiască cu înțelepciunea pucioșească, venită “de la izvor”(adică, de la liderii pucioși):
[COLOR=blue]“ Așează-te întru înțelepciunea ce coborâtă prin acest izvor, căci iată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau să te tocmesc pentru lucrul Meu cel ascuns; ascuns[/COLOR][COLOR=blue], ca să-l pot lucra și ca să-l pot împlini.” [/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 16/29 decembrie 1990)
Ascunderea pare a fi indispensabilă, pentru ca Cel Atotputernic să poată să reușească. Pe vremea aceea, liderii pucioși încă nu promovaseră următoarea “maximă”: “[COLOR=blue]Taina este de la Dumnezeu, iar ascunderea de la Diavol[/COLOR]”. Neavând caracter retroactiv, această maximă o putem neglija în acest context, pentru a putea trece liniștiți mai departe.
Atunci, pot fi descoperite și informațiile care vin de la Dumnezeu, adică tainele:
[COLOR=blue]“ […] iată, voi veni spre tine și [/COLOR][COLOR=fuchsia]îți voi descoperi tainele Mele[/COLOR][COLOR=blue], că te-am găsit vrednic să le poți purta și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să ajuți planului Meu ceresc[/COLOR][COLOR=blue] […].”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 16/29 decembrie 1990)
Aha, deci asta era: Sorin este vizat pentru niscaiva ajutor, de care are mare nevoie Cel Atotputernic. Ajutorul nu mai vine de la Domnul, Cel ce a făcut cerul și pământuL; ajutorul vine de la Sorin Dumitrescu către Domnul. Și cum trebuie să vină? Iată cum: sprijinind fățiș instaurarea monarhiei în țară:
[COLOR=blue]“ Am dat să cunoască popoarele lumii despre taina României și despre [/COLOR][COLOR=fuchsia]venirea celui uns de Mine[/COLOR][COLOR=blue]. Iată, intrarea lui în Ierusalim a făcut să răsune în cer cântec de slavă, dar ai săi nu l-au primit, și l-au alungat din nou în Egipt. Mâna Mea și puterea Mea îl va aduce, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu voi triumfa cu puterea Mea prin unsul cel de la Mine[/COLOR][COLOR=blue]. Am scris, prin servii Mei cuvânt de mărturie pentru ziua aceea, și va mărturisi acel cuvânt.” [/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 16/29 decembrie 1990)
Nu numai schimbarea ordinii constituționale, dar și biruința Bisericii Noului Ierusalim asupra B.O.R. este proorocită lui Sorin Dumitrescu:
[COLOR=blue]“ Fii credincios, că Domnul face și așează biserică [/COLOR][COLOR=fuchsia]nouă[/COLOR][COLOR=blue], biserică [/COLOR][COLOR=fuchsia]sfântă[/COLOR][COLOR=blue], preoție [/COLOR][COLOR=fuchsia]curată[/COLOR][COLOR=blue], așa cum este scris, și biserica se va [/COLOR][COLOR=fuchsia]slăvi[/COLOR][COLOR=blue], și morții acestei lumi vor învia, căci Domnul [/COLOR][COLOR=fuchsia]va birui prin biserica Sa cea vie, Biserica Noului Ierusalim[/COLOR][COLOR=blue]”. [/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 16/29 decembrie 1990)
Sorin Dumitrescu, care e băiat deștept, va trebui să priceapă prin antiteză că biserica din care el încă mai face parte (B.O.R) este:
- veche
- nu este sfântă
- nu (mai) are preoție curată
- nu (mai) are slavă
- nu (mai) este vie.
Apoi va trebui să se hotărască, ce are de făcut: rămâne în BOR, sau trece cu arme și bagaje la NIP?
Din câte știm noi, Sorin Dumitrescu a ales fără cea mai mică ezitare prima variantă. Dimpotrivă, nu s-a sfiit să spună pe față ce gândește despre operele artistice cu subiect religios ale colegului său de breaslă, Marian Zidaru:
[COLOR=purple]«Acadelele plastice confecționate din materiale prolixe[…] obiectele lui Zidaru nu pot fi privite în sine, adorate unilateral, estetic[…] Obiectele și textele lui Zidaru sunt una, iar fiecare luate în parte sunt incongruente[…][/COLOR][COLOR=fuchsia]eu le-am numit sectante[/COLOR][COLOR=purple][…]»[/COLOR][COLOR=purple] (citate dintr-un articol semnat Sorin Dumitrescu, din ziarul „România liberă“, 1995).[/COLOR]
O a doua misivă sosită din cer pentru Sorin Dumitrescu îl îndeamnă din nou să se înroleze în oastea “Domnului” de la Pucioasa și-i promite că-l va ajuta să facă minuni:
[COLOR=blue]“ Pace ție, și lucrează cu Mine pentru rodul lucrului Meu din zilele ce vin. […] Fii întru Mine, căci cel ce este întru Mine acum, acela va fi, în zilele ce vin, [/COLOR][COLOR=fuchsia]să lucreze minuni mai mari[/COLOR][COLOR=blue] ca acelea lucrate atunci.” [/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 28 ianuarie/10 februarie 1991)
Apoi, [COLOR=green]Sorin Dumitrescu[/COLOR] este chemat la demnitatea de [COLOR=green]Apostol[/COLOR]:
[COLOR=blue]“ Iată, vin din nou spre tine, ca să așez peste tine întreită putere și ca să fii [/COLOR][COLOR=green]apostol[/COLOR][COLOR=blue], după adevărul cel întru Mine”. [/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 28 ianuarie/10 februarie 1991)
În această calitate, [COLOR=green]Șfântul Apostol Sorindumitrescu[/COLOR] este invitat să asculte de liderii pucioși, servii “de la izvor”, prooroci ai “Dumnezeului” de la Pucioasa. Iar dacă va face așa, răsplătit va fi și peste multe va fi pus:
[COLOR=blue]“ Am pe acest pământ izvor tainic, căci Eu n-am părăsit pe poporul Meu cel credincios, și în toate vremurile am fost și am lucrat, dar pământul acesta este cel ales de Mine ca să Mă slăvesc în el în vremea aceasta; este țara strălucirii […] De aceea [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă ridic prin servii Mei[/COLOR][COLOR=blue] și mai dinainte vestesc sfatul voii Mele, că nimic nu lucrez până nu vestesc taina Mea [/COLOR][COLOR=fuchsia]proorocilor[/COLOR][COLOR=blue]. Iată, Eu sunt, și lucrez până la sfârșitul plinirii vremurilor, și fericit este acela care ia parte la sfatul Meu și lucrează cu Mine, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]acesta peste multe va fi pus[/COLOR][COLOR=blue].” [/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 28 ianuarie/10 februarie 1991)
Vechi 02.02.2009, 02:09:53
Banned

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XII-a)

[/COLOR]
[COLOR=purple]5. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Victor Atanasie Stănculescu[/COLOR]

Victor Stănculescu a fost curtat de pucioși exact în perioada de apogeu a carierei sale: când era ministru al apărării naționale. Sunt cunoscute două scrisori venite din cer pe adresa sa: una în 22 ianuarie 1991, alta în 22 martie 1991. Pe data de 30 aprilie 1991 guvernul a fost remaniat, iar după o lună Stănculescu a trecut în rezervă. De atunci, de fapt din 22 martie ’91, nici o scrisoare n-a mai venit de la Pucioasa pe numele lui. Ca simplu cetățean, Stănculescu “[COLOR=green]nu mai avea nici un haz[/COLOR]”.
La început, Stănculescu este atras în “conspirația” concepută de liderii pucioși, deghizați în formula “servii Domnului, martorii și proorocii de la Pucioasa”:

[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=blue]Cuvântul Domnului către Victor Stănculescu [/COLOR]
[COLOR=blue]Îndemn pentru credincioșie față de planul ceresc de dezrobire a României de sub călcâiul fiarei roșii: comunismul[/COLOR]

[COLOR=blue]C[/COLOR][COLOR=blue]ătre mai-marele [/COLOR][COLOR=fuchsia]oastei armatei[/COLOR][COLOR=blue] române, pace și har și binecuvântare de la [/COLOR][COLOR=fuchsia]Dumnezeul Preasfintei Treimi[/COLOR][COLOR=blue], Care lucrează și vorbește în România! Amin.[/COLOR]
[COLOR=blue]Mă îndrept spre tine cu cuvintele Mele, spre tine, cel ce ești așezat mai-mare peste oastea României Mele cea binecuvântată și aleasă de Mine[…][/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Ridică-te și servește-Mi planului Meu și lucrului Meu[/COLOR][COLOR=blue], căci servii Mei și martorii Mei au de stat lângă Mine, au de împărțit cuvintele Mele pe unde îi trimit Eu și au de strigat la Mine pentru România Mea, după cum le poruncesc Eu să lucreze cu Mine. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Scoală-te și crede în Mine[/COLOR][COLOR=blue] […].”( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]
Trecem peste neinspiratele, ori neînțelesele (de mine), combinații de cuvinte “[COLOR=blue]oastei armatei române[/COLOR]” și “[COLOR=blue]Dumnezeul Preasfintei Treimi[/COLOR]” (oare armata are o oaste în subordine? oare Preasfânta Treime are un Dumnezeu Care O ascultă?), pentru a intra direct în miezul problemei. Conspirația asta are bătaie lungă: extinderea cortului Noului Ierusalim (“cortul sfânt”) peste granițele României, în Europa și în întreaga lume, și transformarea întregii planete într-o “împărăție sfântă” (Mondo Ierusalimul):
[COLOR=blue]“ Mă voi ridica să curăț bine și acest pământ, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]România [/COLOR][COLOR=blue]va fi un popor sfânt și neprihănit, [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], va fi împărăție cerească, va fi început de stare cerească pe pământ, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]de la ea Îmi voi lărgi cortul și va fi peste tot împărăție sfântă[/COLOR][COLOR=blue], așa cum scrie în Cartea Adevărului pentru vremea aceasta.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]
Presupunînd că Biblia este Cartea Adevărului la care se face referință aici, este adevărat că în Apocalipsă se vorbește despre un cer nou și un pământ nou, dar în cu totul alți termeni:
[COLOR=#993300]“Și am văzut cer nou și pământ nou. Căci cerul cel dintâi și pământul cel dintâi au trecut; și marea nu mai este.”(Apoc. 21,1)[/COLOR]
Așadar, Apocalipsa vorbește de o schimbare planetară, nicidecum despre un cer nou și un pământ nou pentru România…(sau, și mai ambițios, [COLOR=fuchsia]România [/COLOR][COLOR=blue][…] [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi cer nou și pământ nou)[/COLOR] de la care metoda, odată patentată, să se răspândească ulterior în toată lumea.
Stănculescu este somat să păstreze o confidențialitate strictă a conspirației:
[COLOR=blue]“ Iată, încheie și Dumnezeu astăzi legământ cu tine: [/COLOR][COLOR=fuchsia]să păstrezi cu sfințenie și cu frică taina planurilor Sale și taina izvorului Său[/COLOR][COLOR=blue] care curge în România prin servii Săi prooroci; să păstrezi taina lui Dumnezeu mai mult decât orice taină, căci Domnul coboară poruncă cerească pentru ascunderea lucrului Său și a planului prin care lucrează și descoperă voile Sale cele bine întocmite.”( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]
Spuneam în alt articol că e cam greu de înțeles cum va reuși “Dumnezeul” de la Pucioasa să facă simultan și “[COLOR=blue]ascunderea lucrului Său[/COLOR]”, și “[COLOR=blue]descoperirea voilor Sale[/COLOR]”, deci va trebui să-l credem pe cuvânt că poate. Iată însă despre ce ascundere era vorba:
[COLOR=blue]“ Scoală-te și crede în Mine și lucrează-Mi [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-Mi acoperi bine pe servii Mei[/COLOR][COLOR=blue]! Ia mantia credinței și cu ea [/COLOR][COLOR=fuchsia]pune-Mi deoparte acești copii[/COLOR][COLOR=blue] prin care Eu lucrez, căci lucrez pentru slava și gloria acestui pământ binecuvântat.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]
Va să zică, liderii pucioși trebuiau acoperiți și sprijiniți în lovitura de palat pe care o plănuiau: reinstaurarea forțată a monarhiei, pentru gloria României. Generalului Stănculescu i se promiteau în schimb “zile de glorie”:
[COLOR=blue]“ Iată, facem unul pentru altul. Servește-Mi planului Meu și Eu voi fi cu tine, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi fi cu glorie cu tine[/COLOR][COLOR=blue]. Amin. Cel ce dă măcar un pahar de apă celor mai mici ai Mei, Mie Îmi dă acela, și Eu îl voi da de-a dreapta mea în zilele gloriei Mele.” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991[COLOR=blue])[/COLOR]
Până atunci însă, generalului i se cere doar atât: să-i ocrotească pe cei ascunși la Pucioasa (numiți aici “[COLOR=blue]rămășiță sfântă[/COLOR]”), să nu-i divulge, să primească ordine, indicații și sfaturi numai de la ei, și să aștepte vremuri mai bune, când vor putea ieși pe față împreună, în forță, la acțiune:
[COLOR=blue]“ Iată că și azi [/COLOR][COLOR=fuchsia]am ascunși[/COLOR][COLOR=blue] în crăpăturile cele ascunse ale acestui pământ, [/COLOR][COLOR=fuchsia]am rămășiță sfântă[/COLOR][COLOR=blue], care lucrează cu Mine și care se păstrează întru sfințenie și întru taină cerească. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Pe aceștia îți cer să mi-i pui deoparte[/COLOR][COLOR=blue], ca să fie în lucrul Meu și să nu iasă din rânduiala în care Eu i-am așezat cu viața, ca să-Mi fie vase plăcute Mie și să binevoiesc întru ei, spre izbăvirea acestui neam prin care Eu Mă voi preaslăvi. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Voi veni prin ei și îți voi vesti la timp planurile Mele[/COLOR][COLOR=blue], dar închide-Mă bine întru tine, [/COLOR][COLOR=fuchsia]căci nu Mă voi descoperi cu acest izvor decât atunci când [/COLOR][COLOR=red]voi aduce neamul acesta la credința care se cere în vremea aceasta[/COLOR][COLOR=blue].” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 ianuarie 1991[COLOR=blue])[/COLOR]
Cuvintele “[COLOR=red]voi aduce neamul acesta la credința care se cere în vremea aceasta[/COLOR]” arată limpede că altă credință se cere astăzi (cea a pucioșilor), ceea ce înseamnă că, inevitabil, credința creștină din Biserica majoritară nu mai e bună și deci trebuie schimbată.
Prima epistolă adresată lui Stănculescu se încheie într-o notă triumfalistă, menită să confere o credibilitate zdrobitoare “profețiilor” ticluite mai înainte, iar lui Stănculescu să-i spulbere orice urmă de neîncredere:
[COLOR=blue]“ Voi lucra cu tărie, voi lucra cu putere, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]toate se vor împlini[/COLOR][COLOR=blue] și se vor desăvârși, precum este scris în Cartea Adevărului, [/COLOR][COLOR=fuchsia]dar[/COLOR][COLOR=blue] ridică-te și crede planului Meu și [/COLOR][COLOR=fuchsia]lucrează ocrotire planului Meu[/COLOR][COLOR=blue], căci toate merg spre biruință sfântă, și Dumnezeu este și veghează și grăiește și împlinește cele vestite și adeverite dinainte prin robii Săi prooroci. Fii credincios Mie, căci prin această credință [/COLOR][COLOR=fuchsia]vei fi cu Mine, și Eu voi fi cu tine[/COLOR][COLOR=blue]. Amin.”[/COLOR]
Cu alte cuvinte: “[COLOR=green]Eu voi birui negreșit, căci sunt atotputernic, dar ajută-mă tu, te rog, ca să pot birui, că uite, toate celelalte merg singure spre biruință[/COLOR] ”. Și încă, un mic șantaj: “[COLOR=green]Dacă vei fi cu Mine, și Eu voi fi cu tine; dacă nu, nu[/COLOR]”.

[COLOR=blue]
[/COLOR]
Vechi 02.02.2009, 02:11:44
Banned

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XIII-a)

[/COLOR]
O a doua epistolă picată “din cer”, și adresată tot lui Victor Stănculescu, avea să pună punctul pe “i” și să despecetluiască complet taina care, în prima epistolă, se cerea ocrotită de către “primul ostaș al țării”. Capul armatei era chemat acum în mod imperativ ca să contribuie decisiv la re-instalarea regelui Mihai pe tronul țării. Pentru a nu exista vreo șovăială, “Dumnezeul de la Pucioasa” îi mai promitea că nu va încăpea nici o împotrivire la acest “plan ceresc”:

[COLOR=blue]“ Cuvântul Domnului către Victor Stănculescu [/COLOR]
[COLOR=blue]Proorocie pentru venirea regelui Mihai. Neliniștea iscoadelor[/COLOR]

[COLOR=blue]C[/COLOR][COLOR=blue]uvântul lui Dumnezeu se coboară pe pământ. Să se scrie cuvântul cel din cer și să ajungă la cel cu care grăiește Dumnezeu.[/COLOR]
[COLOR=blue] Harul Meu și pacea Mea peste tine din nou, mai-marele oastei României Mele![…]Iată, îl voi așeza pe [/COLOR][COLOR=fuchsia]cel binecuvântat de Mine[/COLOR][COLOR=blue], că el este de la Mine, el este proorocit prin proorocii care au avut cuvânt de la Mine. Îl voi așeza cu brațul Meu cel tare, că de la el și până astăzi nici un mai-mare stătător care a stat peste acest neam nu a mai avut ungerea de la Dumnezeu. Eu nu pot desființa cele proorocite, căci Duhul Meu lucrează și vestește și [/COLOR][COLOR=fuchsia]împlinește în toată vremea[/COLOR][COLOR=blue].” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 9/22 martie 1991, sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]

O a treia epistolă căzută “din cer”, și adresată tot lui Victor Stănculescu, avea să fie și ultima. Pucioșii vor acum și mai mult, adică totul: “să pună mâna” pe toată oastea, printr-o îndoctrinare forțată, prin care ideologia lor pseudo-creștină să fie impusă de sus în jos, chiar dacă este înconjurată de suspiciuni. Schimbarea oștirii într-o “oaste sfântă” va trebui impusă de generalul Stănculescu, după regulile primite “de la izvor” (adică de la Pucioasa, unde s-a ticluit “planul lui Dumnezeu”), și după principiul:”Ordinul se execută, nu se discută”:

[COLOR=blue]“Cuvântul Domnului către Victor Stănculescu[/COLOR]
[COLOR=blue]Oastea română trebuie să fie o oaste sfântă. Unsul României trebuie așezat în cinstea ce i se cuvine celui ales.[/COLOR]

[COLOR=blue]I[/COLOR][COLOR=blue]ată, vine Dumnezeu cu cuvântul Său spre tine; vine iar, căci în vremea aceasta ești scris la Dumnezeu mai-mare peste oastea română. Așa ești scris în cer, așa [/COLOR][COLOR=fuchsia]ești prins în planul Meu[/COLOR][COLOR=blue] din zilele acestea.[/COLOR]
[COLOR=blue]Cuvântul dumnezeiesc este sabie cu multe tăișuri, căci Dumnezeu vorbește duhovnicește și [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu trebuie să încapă îndoială peste cele cuvântate de Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue]. Oastea română [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi o oaste sfântă[/COLOR][COLOR=blue], iubitul Meu, și de aceea am zis [/COLOR][COLOR=fuchsia]să stai bine lângă Mine și lângă izvorul Meu[/COLOR][COLOR=blue] care curge în România.[…] Oastea română este cea binecuvântată, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi să fie sfântă[/COLOR][COLOR=blue], căci este Dumnezeu peste România.” (19 aprilie/2 mai 1991)[/COLOR]
Printre rânduri se poate deduce cum este generalul Stănculescu incitat la violență: el ar urma să pună la cale un puci militar, care “să-i curețe” pe neo-comuniștii de la putere și să aducă armata la cârma țării (asta doar într-o primă fază, pentru ca după aceea, armata condusă tot de Stănculescu să-l readucă fără nici o opoziție pe regele Mihai pe tron):
[COLOR=blue]“ România [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi bine curățită[/COLOR][COLOR=blue] de Dumnezeu, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]apoi oastea ei cea sfântă va fi stăpână pe pământul ei cel sfânt[/COLOR][COLOR=blue]. Amin”. […] Oastea Mea cea binecuvântată va fi oastea României, iar [/COLOR][COLOR=fuchsia]cel uns de la Mine este scris că va fi de la Mine peste Ierusalim[/COLOR][COLOR=blue]. “ (19 aprilie/2 mai 1991)[/COLOR]
Aici,[COLOR=fuchsia]Ierusalimul[/COLOR]este denumirea conspirativă a “României celei sfinte”, adică cea eliberată de neo-comuniști și ocupată de “oastea ce sfântă”, reeducată la Pucioasa. Regele Mihai trebuie iubit de către generalul Stănculescu și ajutat să vină la tron, după o lungă așteptare și dor chinuitor de pământul patriei sale. Apoi va conduce țara, dar nu oricum, ci dirjat din umbră de liderii pucioși, cu care “va lucra” nemijlocit:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Iubește pe unsul cel de la Mine[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]el îi va iubi și[/COLOR][COLOR=fuchsia]va lucra cu cei ce sunt cu Mine[/COLOR][COLOR=blue]. Eu sunt cu el și-i întăresc răbdarea și îi alin dorul lui cel greu, căci greu mai este dorul lui, măi iubitul Meu. Îți spun și Eu ție că greu îl mai apasă dorul de acest pământ[…] “ (19 aprilie/2 mai 1991)[/COLOR]
Generalul Stănculescu nu este decât un“[COLOR=blue]serv[/COLOR]” care trebuie să îndeplinească “[COLOR=blue]planul[/COLOR]” bine ticluit de la Pucioasa. Pentru aceasta, generalul trebuie bine pregătit și i se promite că va fi bine ocrotit de neo-comuniștii lui Iliescu, care “[COLOR=blue]vor să țină încă rob acest neam[/COLOR]”:
[COLOR=blue]“ Eu îmi pregătesc bine lucrul Meu și [/COLOR][COLOR=fuchsia]lucrez după plan bine întocmit[/COLOR][COLOR=blue] și pregătesc și ocrotesc pe cei pe care-i chem [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-mi fie servi[/COLOR][COLOR=blue] în zilele gloriei Mele, dar am nevoie de credință tare și nu de îndoială și nu de tăgăduire.[…] și dacă am zis, iată, sunt împlinitor, căci am zis că [/COLOR][COLOR=fuchsia]nici un rău nu se va apropia de tine[/COLOR][COLOR=blue] dacă ești cu Mine, dacă crezi în Mine, și am zis că [/COLOR][COLOR=fuchsia]tu ai nevoie de ocrotire[/COLOR][COLOR=blue]. Am zis că cei ce vor să țină încă rob acest neam, le este teamă de tine, le este teamă că le zdrobești puterea, și am zis că voi lucra și îți voi arăta, ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să știi că sunt cu tine și că te ocrotesc[/COLOR][COLOR=blue] ”.(19 aprilie/2 mai 1991)[/COLOR]
Planul a fost atât de bine întocmit, încât a eșuat cu succes. Iar cât de ocrotit a fost generalul, s-a văzut. Îndată ce guvernul din care făcea și el parte a fost dizolvat, pucioșii l-au uitat pe general, iar promisiunile lor de “ocrotire” nu l-au ajutat să nu-și piardă soția într-un mod tragic și să nu ajungă mai târziu la pușcărie.
Stănculescu este îndemnat să nu asculte decât de liderii pucioși-fiii unsuroși și de Noua Evanghelie de la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ Fii dârz și nu te pleca decât Evangheliei Domnului Iisus Hristos, Care Se arată în curând, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]Care va lucra văzut prin fiii cei unși ai acestui neam[/COLOR][COLOR=blue]”. (19 aprilie/2 mai 1991)[/COLOR]
O tăcere mormântală a urmat după retragerea generalului din viața publică: nici o epistolă de la Pucioasa! După ani și ani, când a venit scadența răzbunărilor, generalul a înfundat și pușcăria, fără a mai primi vreun semn de la cel care îi promitea cândva că-i va da oricând ajutor, numai să-l cheme: “Dumnezeul de la Pucioasa”.
Vechi 02.02.2009, 02:14:52
Banned

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XIV-a)

[/COLOR]
[COLOR=purple]6. Pasaje din mesajele “venite din cer” către preotul Ioan Iovan și maica Veronica Barbu[/COLOR]

Cei doi corifei ai Vladimireștilor sunt și ei curtați să se alăture complotului de reformare a Bisericii și a formei de guvernământ. Cotați de către pucioși ca “trâmbițe apocaliptice”, li se promite marea cu sarea dacă vor intra sub ascultarea liderilor pucioși. Deși această alianță este proorocită ca sigură, deși “Dumnezeul de la Pucioasa “ le promite celor doi clerici puteri înzecite pentru a se uni cu planul cel ceresc al coborârii “Cuvântului lui Dumnezeu”, acest deziderat nu s-a mai împlinit niciodată. Cei doi au rămas impasibili la strălucitoarele promisiuni ce li s-au făcut.
Chemarea este însă persuasivă și sugestivă, scoțându-i însă în evidență tot pe liderii pucioși:

[COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=blue] Cuvântul Domnului peste trâmbițele apocaliptice: preotul Ioan și maica Veronica de la Vladimirești[/COLOR]
[COLOR=blue]Ei sunt chemați la unire cu planul cel ceresc al coborârii cuvântului lui Dumnezeu, pildă de trăire făcătoare de minuni[/COLOR]

[COLOR=blue]C[/COLOR][COLOR=blue]uvânt ceresc se coboară pe pământ[…].[/COLOR]
[COLOR=blue]Iubiții Mei, servii Mei, Ioan și Veronica, neuitații Mei lucrători! Iată, caei care fac parte din turma acestei coborâri tainice, nici ei n-au uitat cuvintele Mele, și le-am dat cuvânt să-și amintească de cele scrise în cartea acestei lucrări în care scrie că și aceste două trâmbițe ale Mele vor sta din nou la această masă, îmbrățișați cu Dumnezeu prin această lucrare. Am dat cuvânt atunci pentru acum, căci a venit acum vremea aceea să plâng cu ei în brațe, să plângem împreună vremea despărțirii, și să le dau cuvânt ceresc să se ridice [/COLOR][COLOR=fuchsia]să sune din trâmbițe peste turma lor[/COLOR][COLOR=blue], să-și adune turma [/COLOR][COLOR=fuchsia]într-o singură inimă[/COLOR][COLOR=blue], într-o singură iubire, și într-o împlinire a celor ce se cer acum să se împlinească [...]”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 3/16 ianuarie 1991)
Mesajul este limpede: cele două “trâmbițe”, Ioan și Veronica, trebuie să se pună de urgență la dispoziția liderilor pucioși, ca să trâmbițeze apoi după cum vor spune aceștia. Adică să facă strigare, iar turma vladimireștilor să se adune sub același toiag, [COLOR=fuchsia]într-o singură inimă[/COLOR] (voință), adică să împlinească voia celor de la Pucioasa, și să fie o singură turmă și un păstor, “Dumnezeul” de la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ Iubiții Mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]trâmbițele[/COLOR][COLOR=blue] Mele, servii Mei, Eu sunt Dumnezeul Preasfintei Treimi și sunt în lucru ca să descopăr și să lucrez taina planului Meu, căci au venit zilele slavei Domnului, măi iubiții Mei. Are Domnul pe tot pământul [/COLOR][COLOR=fuchsia]scule[/COLOR][COLOR=blue] prin care lucrează cerul, dar iată că planul lucrului Meu cel mare din zilele ce vin, iată cum îl aduc aici, iată cum îl lucrez aici. Nici poporul lui Moise nu a vorbit cu Mine așa cum vorbesc aceștia din zilele de azi cu Mine, căci Eu vorbeam cu Moise, iar Moise vorbea poporului, dar acum iată cum lucrez Eu aici.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 3/16 ianuarie 1991)
Dacă Ioan și Veronica sunt numiți “[COLOR=fuchsia]trâmbițe[/COLOR]”, Mihaela și Nicușor sunt numiți [COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]scule[/COLOR][COLOR=blue]” prin care lucrează cerul[/COLOR], mai mari decât Moise din Vechiul Testament, și despre care se “proorocește” că din nou vor pune trâmbițele (pe Ioan și pe Veronica) la lucru. Ceea ce nu s-a mai întâmplat, pentru că “sculele” n-au fost prea convingătoare, iar “trâmbițele” au refuzat să mai trâmbițeze.
Și totuși cei doi sunt ademeniți cu promisiunea că vor primi multă putere și chiar vor face minuni, și vor face exact ceea ce li se va cere, și ca răsplată, vor vedea “zilele Domnului”:
[COLOR=blue]“ O, neuitații Mei, o, servii Mei, Ioan și Veronica! Iată, vă dau întreită putere. Amin. Ridicați-vă și faceți-vă pidă de trăire făcătoare de minuni, că iată, în zilele voastre se vor lucra minuni mai mari ca la început […] Toate sculele seminției lui Israel, începând cu Avraam, Isaac și Iacov, au dorit, dar n-au văzut zilele Domnului, ci numai le-au nădăjduit prin credință […]”[/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 3/16 ianuarie 1991)
Cei doi sunt ademeniți să intre sub ascultarea pucioșilor, inclusiv oferindu-li-se ca model “ascultarea” lui Irineu Pop, care ar fi primit drept răsplată ( în realitate, Irineu nutrea față de ei doar o simpatie supradimensionată și o dragoste necontrolată) :
[COLOR=blue]“ Am pe acest copil iubit prin care voi lucra biserică nouă și curată și veșnică. Am pus duhurile Mele, am pus cele șapte duhuri dumnezeiești peste el, despre care a proorocit Isaia, proorocul Meu, care a vorbit pentru Mine.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 3/16 ianuarie 1991)
Cei doi ar urma să conlucreze strâns cu arhiereul Irineu, intrând sub ascultarea lui, căci el le știe mai bine pe toate (de la liderii pucioși, desigur, de la care ar urma să primească ordinele):
[COLOR=blue]“ Luați și voi și lucrați alături de el, [/COLOR][COLOR=fuchsia]lucrați bine cu el, că el știe de la Mine[/COLOR][COLOR=blue] și are peste el puterea cea bună, puterea cea lucrătoare de putere, și iată, întru el voi binevoi pentru biserica Mea cea de la sfârșit, și nimeni nu poate să-Mi zădărnicească așezările Mele, și ceea ce fac Eu cine poate strica? Dar ascundeți taina izvorului Meu, iubiții Mei, apostolii Mei, servii Mei, neuitații Mei, și iată, nedespărțiții mei, de acum.[…] Pace vouă, nedespărțiții Mei!”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 3/16 ianuarie 1991)
Formula “[COLOR=blue]nedespărțiții mei, de acum[/COLOR]” anunță prea devreme o izbândă văzută ca și sigură. Cei doi “chemați” nici măcar n-au răspuns la chemare, darămite să mai rămână și nedespărțiți de liderii pucioși.
Formula “[COLOR=blue]ascundeți taina izvorului Meu[/COLOR]” are și ea tâlcul ei. Cei doi sunt invitați să evite orice dialog cu terțe persoane, pentru ca nu cumva să fie influențați negativ și apoi să refuze chemarea.
Ca lucrătura să fie trainică, și Irineu este anunțat la rândul lui, în altă scrisoare, că va fi să colaboreze cu cei doi și să-i conducă după cum i se va spune. În acest fel, celula conspirativă e completă, iar cercul se leagă:
[COLOR=blue]“ Pune viață adevărată în inima aleșilor mei Ioan și Veronica, fiindcă și ei, de acum, va trebui să înceapă viață cerească, să înceapă să trăiască așa cum trăiești tu. Propovăduiește viața aceasta și virtuțile ei, că e vremea începutului de viață nestricăcioasă, măi copilul Meu.[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 7/20 ianuarie 1991)

Epistola se încheie într-un ton triumfalist:
[COLOR=blue]“Slavă întru cele de sus, și pace peste voi, servii Mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Veronica și Ioan[/COLOR][COLOR=blue], care sunteți [/COLOR][COLOR=fuchsia]scriși la Mine în numărul celor șapte trâmbițe[/COLOR][COLOR=blue] din timpul domniei lui Edom și a fiarei roșii, care a mers până acolo de Mi-a schimbat și vremurile și sărbătorile, și care a pus moarte peste viața bisericii Mele, de Mi-a făcut pustiire și urâciune în biserica Mea. Dar iată, Domnul Se ridică și Se încinge și așează la loc așezămintele cele stricate de vremea răutății, căci Dumnezeu este Domnul puterilor. Amin.”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 3/16 ianuarie 1990)
Promisiuni deșarte și vorbe goale. Au trecut 19 ani de atunci și calendarul bisericesc a rămas neschimbat, deci și sărbătorile despre care se face atâta caz aici. Declarația pucioșilor că “[COLOR=blue]Domnul puterilor[/COLOR]” de la Pucioasa va impune cu putere Bisericii revenirea la “stilul vechi” a rămas la stadiul de promisiune neonorată.

[COLOR=purple]7. Pasaje din mesajele “venite din cer” către preotul Ieronim[/COLOR]

Preotul Ieronim este chemat să părăsească B.O.R. și să se înroleze ca ostaș în solda Noului Ierusalim, a “noului Israel”:

[COLOR=blue]“ Cuvântul Domnului către preotul Ieronim[/COLOR]
[COLOR=blue]Îndemn spre lucrare de ucenic credincios, netemător și statornic[/COLOR]

[COLOR=blue]P[/COLOR][COLOR=blue]ace ție, pace de la Dumnezeu![…] [/COLOR]
[COLOR=blue]Copilul Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]fii ucenicul Meu[/COLOR][COLOR=blue], fii neamul Meu, căci neamul lui Israel din vremea aceasta este fiul cel mai mic al poporului Israel, care va împărți de la Dumnezeu făgăduințele făcute părinților săi, cei care nu au apucat vremea celor făgăduite, ci numai le-au crezut și le-au văzut de departe, așa cum scrie în Scripturi.[…] Ferice de tine, copil iubit, dacă vei stărui în făgăduința care, iată, este scrisă la Mine [/COLOR][COLOR=fuchsia]în dreptul numelui tău[/COLOR][COLOR=blue].”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 8/21 ianuarie 1991)
Preotul Ieronim nu va lucra oricum, ci sub stricta oblăduire a liderilor pucioși, “fiii de la ieslea Cuvântului”. El va trebui să părăsească învățătura cea sănătoasă și “să se adape numai de la ieslea Cuvântului de la Pucioasa”:
[COLOR=blue]“ Fii copil statornic și bucură-te sub ploaia binecuvântării și [/COLOR][COLOR=fuchsia]a învățăturii cu care lucrez prin această iesle![/COLOR][COLOR=blue]” [/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 8/21 ianuarie 1991)
Vechi 02.02.2009, 02:19:02
Banned

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XV-a)

[/COLOR]
Ascultarea de liderii pucioși este prezentată aici ca o ploaie de “binecuvântare”. Nici recompensele și nici rezultatele acestei ascultări nu vor întârzia să vină. Raiul Noului Ierusalim va ieși din granițele României, va cuprinde mai întâi Europa (Euro Ierusalimul) și apoi tot pământul (Mondo Ierusalimul):
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau[/COLOR][COLOR=blue] să vin cu vremea cea bună, vreau să așez Edenul pe pământul României, și de la ea [/COLOR][COLOR=fuchsia]să-Mi lărgesc cortul pe tot pământul[/COLOR][COLOR=blue] apoi, căci pământul a fost creat de Dumnezeu”.[/COLOR](din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 8/21 ianuarie 1991)
“Așezământul” de la Pucioasa va rămâne loc de pelerinaj pentru toți oamenii pământului, un fel de Mecca al creștinilor pucioși din întreaga lume:
[COLOR=blue]“ În curând acest munte se va ridica peste vârfurile munților, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vor curge spre el noroadele scăpate cu viață[/COLOR][COLOR=blue].”[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 8/21 ianuarie 1991)

[COLOR=purple]8. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Doina Cornea [/COLOR]

Doina Cornea este cunoscută pentru opiniile sale pro-monarhiste. Acesta este și motivul principal pentru care liderii de la Pucioasa au inclus-o cu prioritate în campania lor, de cooptare a simpatizanților ideii de monarhie, în falangele restauraționiste:

[COLOR=blue]“ Cuvântul Domnului către Doina Cornea[/COLOR]
[COLOR=blue]Pilda vitejiei sufletești a Iuditei, fiică a poporului Israel cel după trup.[/COLOR]

[COLOR=blue]O,[/COLOR][COLOR=blue] iată Eu și pruncii pe care Mi i-a dat Dumnezeu, spre semne și minuni în Israel![…][/COLOR]
[COLOR=blue]Har și binecuvântare pentru tine, iubita Mea, căci de Mine este lucrată inima-ți dulce și dragostea din ea! Pacea Mea peste tine, că tu porți pe România Mea în inima ta! Fericiți cei curați cu inima, fericiți cei ce cred în Mine și în puterea Mea și în sfatul voii Mele, că întru Mine nu mai este nici iudeu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]nici elin, nici grec[/COLOR][COLOR=blue], și una sunt toți întru Mine, precum Eu, unul sunt.” (11/24 februarie 1991)[/COLOR]
Interesant, foarte interesant acest citat “după ureche” din Sfânta Scriptură. Textul autentic sună astfel:
[COLOR=#993300]“Nu mai este iudeu, nici elin; nu mai este nici rob, nici liber; nu mai este parte bărbătească și parte femeiască, pentru că voi toți una sunteți în Hristos Iisus.”(Gal. 3,28)[/COLOR] Un alt text asemănător care ar putea fi invocat ca model este următorul:
[COLOR=#993300] “Unde nu mai este elin și iudeu, tăiere împrejur și netăiere împrejur, barbar, scit, rob ori liber, ci toate și întru toți Hristos.”(Col. 3,11)[/COLOR]
Cu toate acestea, nici unul din textele de mai sus nu face uriașa gafă de a alătura pe greci lângă elini!
Chiar așa! O fi atât de incult bietul “Dumnezeu de la Pucioasa”, încât să nu știe că “[COLOR=fuchsia]elin[/COLOR]” și “[COLOR=fuchsia]grec[/COLOR]” înseamnă același lucru? O fi atât de “obosit” încât să nu mai fie capabil să reproducă fără greșeală un text arhicunoscut din Scriptură? Mai degrabă va fi să credem că liderii pucioși, care se străduiesc din răsputeri să-L imite pe Adevăratul Dumnezeu în scrierile lor, intitulate pompos “Cuvântul lui Dumnezeu”, au și ei “limitele lor de incompetență”, că doar sunt oameni, nu dumnezei…
Da! dar ei au vrut să fie subtili, și să arate că nu-i deranjează că pe Doina Cornea o mai cheamă și Iuhasz (după soț), așa cum îi deranjează pe xenofobii de la Vatra Românească și de la România Mare!
Doina Cornea este chemată să se alăture complotului pucios, dar nu oricum, ci “[COLOR=green]să ia sabia în mână și să taie capul asirianului Olofern[/COLOR]”:
[COLOR=blue]“ Ridică-te și fii ca Iudita, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]fă ce a făcut ea pentru neamul ei[/COLOR][COLOR=blue], căci Iudita cea credincioasă nu s-a îndoit în credință […](11/24 februarie 1991)[/COLOR]
Această incitare la asasinat politic face parte din planul conspirativ al pucioșilor:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Alătură-te planului Meu[/COLOR][COLOR=blue], că inima ta e mare, e toată România Mea în ea, dar fără Mine n-ai putere tu. Planul cel din zilele acestea este bine întocmit de Mine, și după acest plan se lucrează biruința din zilele acestea. (11/24 februarie 1991)[/COLOR]
Chiar dacă “[COLOR=blue]planul bine întocmit[/COLOR]” s-a dovedit a fi un “fâs”, intențiile condamnabile și lipsite de scrupule ale pucioșilor rămân înscrise în istorie.
Doina Cornea este mai departe îndemnată să asculte de “profeții de la Pucioasa”, drept pentru care va trebui să conlucreze strâns cu capul desemnat (de pucioși) al Bisericii, adică cu Irineu Pop Bistriceanul, cel ales ca să-i aducă Doinei Cornea misivele de la Pucioasa):
[COLOR=blue]“ Iată, vin spre tine ca să [/COLOR][COLOR=fuchsia]te așez întru unire cu cel care Mă aduce spre tine[/COLOR][COLOR=blue], căci peste toată biserica Mea vreau să aduc vremea aceea care a fost, când [/COLOR][COLOR=fuchsia]preotul stătea la sfat cu profetul[/COLOR][COLOR=blue], căci Eu grăiesc prin prooroci până la sfârșit, după făgăduința care am făcut-o când am spus: “ Iată, Eu voi fi cu voi până la sfârșitul veacului.”[/COLOR] [COLOR=blue](11/24 februarie 1991)[/COLOR]
Acum se pot da cărțile pe față: scopul “monstruoasei coaliții” în care urmează a fi cooptată de acum (fără voia ei) Doina Cornea este… reinstaurarea monarhiei:
[COLOR=blue]“ Vin spre tine, vin să Mă unesc cu tine, vin cu puterea Mea peste tine, ca să poți lucra întru puterea Mea.[…] O, dă-mi inima ta ca s-o lucrez! Lasă-te lucrată[…] Lucrează cu Mine […] [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau să pregătesc calea unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue], căci el este de la Mine, și este vestit de prooroci[…](11/24 februarie 1991)[/COLOR]
Ordinele pe care urmează să le primească Doina Cornea vor veni de la “izvor”, adică de la liderii pucioși, prin intermediul lui[COLOR=blue] “Irineu cel drag”:[/COLOR]
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Fă-ți unire bună cu cel drag al Meu[/COLOR][COLOR=blue] pe care-l ai aproape, că el este legat cu Mine și cu izvorul Meu care curge în România, și cere-i apă din acest izvor, ca să bei și [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să crezi în cuvintele Mele care curg prin acest izvor[/COLOR][COLOR=blue]. (11/24 februarie 1991)[/COLOR]
Doina Cornea va trebui să fie o Iudită a neamului românesc, prin al cărei eroism va fi instalat pe tron regele șfânt Mihai al II-lea (fost Mihai I):
[COLOR=blue]“Am dat de știre [/COLOR][COLOR=fuchsia]unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue] că el este de la Mine și că [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi un rege sfânt[/COLOR][COLOR=blue]. Am vărsat peste el mângâiere și răbdare cu Mine. Am scos din acest izvor și am dus spre el și i-am spus că [/COLOR][COLOR=fuchsia]el prin Mine va domni[/COLOR][COLOR=blue], dar nu vreau necredință în cele ce Eu voi împlini. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Fii ca Iudita[/COLOR][COLOR=blue], că Eu n-am fost un Dumnezeu neputincios față de rugăciunea ei, rostită din credință.” (11/24 februarie 1991)[/COLOR]
Cuvintele “[COLOR=fuchsia]el prin Mine va domni[/COLOR]” arată intenția clară de a-l reinstala pe Mihai I pe tronul de domnie. În prezent, liderii pucioși încearcă să-și justifice eșecul lor în încercarea de a reinstaura monarhia, pretinzând că n-au avut niciodată această intenție!! Ei pretind că dintotdeauna a fost vorba numai de ceva simbolic, care s-ar fi rezumat la intenția lor de a obține recunoașterea că regele este rege, și atât. În realitate, această declarație de vorbe nu este suficientă. Regele este rege atâta timp cât domnește (și atât). Restul, sunt și rămân vorbe.
Ca și Sorin Dumitrescu, Doina Cornea este trecută în ceata Apostolilor dirijați de la “izvor”, adică de la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ Eu sunt izbăvitorul, Eu sunt împlinitorul, dar veniți-Mi lucrători. Lucrează cu Mine, lucrează planului Meu, că M-am ridicat să-Mi trezesc [/COLOR][COLOR=fuchsia]apostolii[/COLOR][COLOR=blue] la lucru și pe mulți îi voi scula și [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mă voi îndrepta spre ei prin izvorul cuvintelor Mele[/COLOR][COLOR=blue], și vom lucra întru planul Meu cel bine întocmit.” (11/24 februarie 1991)[/COLOR]
Doina Cornea primește sarcina să-i convertească la pucioșenie și pe membrii Casei Regale, cu ajutorul “fiului credincios” Irineu, a “servilor” de la Pucioasa (liderii pucioși) și a celorlați “apostoli”:
[COLOR=blue]“ Adu-Mi aproape de legătura izvorului Meu [/COLOR][COLOR=fuchsia]inimioarele cele din casa unsului Meu Mihail[/COLOR][COLOR=blue], căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau să le fac unire cu Mine[/COLOR][COLOR=blue], cu acesta care este legat cu Mine, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]acest fiu credincios[/COLOR][COLOR=blue] lucrului Meu are de la Mine poruncă să așeze viața Mea și puterea Mea peste casa unsului Meu Mihail, rege al României. Eu sunt Cel ce voi împlini; Eu și Duhul Meu; Eu și servii Mei; Eu și apostolii Mei; și vom ridica pe România spre vremea slavei ei, că ea este regina Mea și gloria Mea din vremea aceasta.”[/COLOR][COLOR=blue](11/24 februarie 1991)[/COLOR]
Vechi 02.02.2009, 02:23:38
Banned

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XVI-a)

[/COLOR]
O nouă epistolă “sosită din cer” pentru Doina Cornea o angajează și mai concret în postura de emisar special al pucioșilor și curier pe lângă regele Mihai:

[COLOR=blue]“ Cuvântul Domnului către Doina Cornea[/COLOR]
[COLOR=blue]Solie către unsul Domnului, Mihai I.[/COLOR]

[COLOR=blue]D[/COLOR][COLOR=blue]umnezeu S-a ridicat să așeze dezrobire peste România, și va birui Domnul. Amin. Domnul puterilor este numele Meu, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi vărsa din Duhul Meu peste mulți[/COLOR][COLOR=blue] și voi lucra dezrobire acestui neam ales.[…][/COLOR]
[COLOR=blue]Pace ție, iubita Mea! Pace din cele cerești, din înălțimea Sfintei Treimi, din iubirea Mea, pace ție! Vin spre tine iar, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]te-am scris în schița planului cel ceresc[/COLOR][COLOR=blue] după care lucrează cerul în vremea aceasta.” (25 aprilie/ 8 mai 1991)[/COLOR]
Doina Cornea este îndemnată să adere la credința cea nouă, credința în “Cel de la Pucioasa”:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Crede tu Mie[/COLOR][COLOR=blue], căci cei ce vor să lucreze la dezrobirea acestui neam, nu vor izbuti fără Mine.[/COLOR]
În calitate de[COLOR=green]Apostol al neamului românesc[/COLOR], Doina Cornea primește binecuvântarea Pucioasei și îndemnul de a trece la acțiune:
[COLOR=blue]“ M-am ridicat să pun binecuvântare peste apostolii acestui neam, ca să biruiască aceștia, dar cei ce Mă tăgăduiesc pe Mine, aceia nu iubesc acest neam.[…] [/COLOR][COLOR=fuchsia]Scoală-te, iubita Mea, și ascultă-Mi glasul! Deschide-Mi ca să intru[/COLOR][COLOR=blue] și să cinez cu tine! Eu sunt Cel ce a făcut cerul și pământul.” (25 aprilie/ 8 mai 1991)[/COLOR]
Ținta principală a [COLOR=red]stăpânului lumii acesteia[/COLOR] este readucerea regelui din exilul de la Versoix ( prezentat alegoric drept “robia Egiptului”) și reinstalarea lui pe tron. Pentru aceasta, va trebui certată cu asprime și apoi debarcată conducerea atee criptocomunistă condusă de Ion Iliescu:
[COLOR=blue]“ Eu sunt [/COLOR][COLOR=red]Stăpânul lumii[/COLOR][COLOR=blue], dar nu Mă voi lăsa tăgăduit de făptura Mea. Vin să-Mi fac arătarea, dar vin să dezrobesc acest neam care este rob și vin [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fac cale unsului cel de la Mine[/COLOR][COLOR=blue], căci al lui este acest popor. Vin să-i fac dreptate și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să cert cu asprime pe cei ce au călcat peste acest neam ca să-l robească[/COLOR][COLOR=blue]. Cei ce l-au robit, nu sunt de la Mine aceia, nu sunt din spița cea binecuvântată a acestui neam. Acest neam este al Meu, și prinț peste el este cel de la Mine. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Trag din greu ca să-i gătesc venirea, ca să-l aduc din Egipt[/COLOR][COLOR=blue]. Trag din greu, căci este necredință în Dumnezeu. Eu sunt Dumnezeu, și nu este Dumnezeu afară de Mine, dar toți s-au abătut de la Mine. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau să pun coiful biruinței pe creștetul unsului Meu[/COLOR][COLOR=blue], că [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau să-l ridic[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]să[/COLOR][COLOR=fuchsia]scape acest neam de sub robie[/COLOR][COLOR=blue], dar nu se suie credință în Mine de la cei care lucrează fără Mine peste acest neam ca să-l ajute.” (25 aprilie/ 8 mai 1991)[/COLOR]
[COLOR=green]Șfânta Apostoliță Doinacornea [/COLOR]este îndemnată să fie o amazoană asemenea biruitoarei Iudita și să-l iubească exclusiv pe “Cel de la Pucioasa”, cu care va trebui “să stea în unire”:
[COLOR=blue]“ Ridică-te spre Mine și [/COLOR][COLOR=fuchsia]stai în unire cu Mine[/COLOR][COLOR=blue], ca să vezi cum vei birui întru Mine și să te bucuri și să crezi apoi. Am spus să [/COLOR][COLOR=fuchsia]fii ca Iudita[/COLOR][COLOR=blue], căci Iudita a biruit cu Mine. Iubește pe România, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]iubește-Mă pe Mine[/COLOR][COLOR=blue], după adevăr iubește-Mă. Cei ce zic că Mă iubesc pe Mine și nu fac voia Mea, aceia nu Mă iubesc pe Mine. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Iubirea e numai una[/COLOR][COLOR=blue], și cei ce se bizuie pe Domnul, aceia cunosc iubirea.” (25 aprilie/ 8 mai 1991)[/COLOR]
[COLOR=green]Noua Iudită[/COLOR]va trebui să stea lipită și de iubitul și preafericitul părinte Irineu Pop Bistriceanul, cel care urmează să fie urgent numit “[COLOR=blue]Întemeietorul Bisericii Ortodoxe Noul Ierusalim România[/COLOR]” (titulatură pe care o vom regăsi ad litteram pe coperta interioară a cărții “[COLOR=blue]Cuvântul lui Dumnezeu[/COLOR]”, ediția 1995). Sub blajina ocrotire a monarhului Mihai II (fost Mihai I) și înțeleapta păstorire a patriarhului Irineu I, Biserica Noul Ierusalim va trebui să “înghită” B.O.R., ca să fie “doar o turmă și un păstor”, parafrazând o binecunoscută zicală și promovând una nouă: “peștele cel mare este înghițit de cel mic”:
[COLOR=blue]“ Am în tine o inimă mare și dulce, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau să fii cu Mine în tot locul[/COLOR][COLOR=blue]. Stai aproape [/COLOR][COLOR=fuchsia]cu cel iubit al Meu[/COLOR][COLOR=blue] care este aproape de tine, și stai în sfat cu el mereu, că vreau mereu să vărs prin el binecuvântarea Mea peste tine. M-am ridicat să-Mi desăvârșesc turma, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi face o singură turmă, voi face numai una[/COLOR][COLOR=blue], precum Eu, Unul sunt. Voi alege între oaie și oaie și voi deosebi grâul de neghină și voi așeza sfințenie și stare îngerească peste turma cea aleasă și credincioasă, și voi împlini. “(25 aprilie/ 8 mai 1991)[/COLOR]
Doina Cornea este a pentru a doua oară împinsă spre a face un lobby inteligent prin care și Casa Regală să fie atrasă în sfera de atracție a găurii negre numită “Noul Ierusalim”:
[COLOR=blue]“ Lucrează în ogorul Meu, lucrează cu cele de la Mine și scoală-te să crezi în Mine, ca să fii tare cu Mine. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Fă-Mi unire cu casa unsului Meu Mihail,[/COLOR][COLOR=fuchsia]regele acestui neam românesc[/COLOR][COLOR=blue]. Vreau să-i mângâi așteptarea, dar vreau să așez [/COLOR][COLOR=fuchsia]peste el și peste casa lui[/COLOR][COLOR=blue] binecuvântarea și lucrarea cu care Eu lucrez în România. Eu sunt Cel biruitor, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi aduce pe unsul Meu[/COLOR][COLOR=blue]. Eu sunt adevărat, și nimic nu este cu neputință la Dumnezeu. Dacă iubești pe România, [/COLOR][COLOR=fuchsia]dacă iubești pe unsul cel de la Mine, stai cu Mine în unire[/COLOR][COLOR=blue], că Eu lucrez ca să-l aduc, și voi împlini, iubita Mea. Un pic, și cei ce țin încă rob acest neam, aceia nu vor mai fi. Lucrez peste mulți, iubita Mea, lucrez cu mulți din cei ce iubesc pe România. Lucrăm împreună ca să biruim. România va fi cea mai frumoasă, căci Eu voi fi cu slavă văzută peste ea, și toate noroadele vor vedea și vor curge să i se închine. “(25 aprilie/ 8 mai 1991)[/COLOR]
“Cel de la Pucioasa” propune ca iubirea dintre el și [COLOR=green]Șfânta Apostoliță Doinacornea [/COLOR]să fie un troc, adică un echivalent pentru o monedă de schimb. Și asta, pentru binele unsului României, Mihai I:
[COLOR=blue]“ Nu Mă tăgădui. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu te iubesc. Și tu să Mă iubești. Iubire pentru iubire[/COLOR][COLOR=blue], și vom fi învăluiți de iubire. Mi-e dor să o scot pe România de sub piatra robiei, dar lucrați cu Mine voi, cei ce iubiți acest pământ ales. Lucrați, dar nu fără Mine. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau să scurtez așteptarea unsului cel de la Mine[/COLOR][COLOR=blue], și vreau credință să se ridice spre Mine de la fiii cei adevărați ai acestui neam. […]”(25 aprilie/ 8 mai 1991)[/COLOR]
Vechi 02.02.2009, 02:37:31
Banned

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XVII-a)

[/COLOR]
[COLOR=purple]9. Pasaje din mesajele “venite din cer” către preotul Gherasim[/COLOR]

Preotul Gherasim este manipulat de către liderii pucioși ca să aducă “ungere” lui Ilie Bunea-fiul, cel care avea să fie astfel primul “preot” al Bisericii Noul Ierusalim. Deși canonic ar fi ca hirotonia să se facă de un episcop, aici s-a încălcat în mod deliberat această condiție. [COLOR=fuchsia]Puterea de ungere cerească este[/COLOR] [COLOR=fuchsia]de la Șfânta Virginia[/COLOR] (nu de la Duhul Sfânt). Căci Verginica trâmbițează din nou (de data aceasta în chip nevăzut, cu duhul ei din ceruri) și-l alege pe Gherasim ca să pună umărul la efortul de întreită schimbare:
- a bisericii ( “[COLOR=fuchsia]căci biserica va fi nouă în curând[/COLOR]”),
- a ierarhiei canonice( căci ierarhii și preoții “bisericii din lume” n-au fost în stare să facă nouă biserica pe care “[COLOR=fuchsia]au stăpânit-o în vremea cea mai de pe urmă[/COLOR]”,
- a calendarului și a sărbătorilor bisericești( căci se va trece de la stilul nou la stilul vechi, în curând). Și iată cum trâmbițează ea din ceruri:

[COLOR=blue]“ Trâmbițarea sfintei Virginia peste preotul Gherasim[/COLOR]
[COLOR=blue]Îndemn la ascultare de cei aleși ai Domnului pentru lucrarea mântuirii făpturii[/COLOR]

[COLOR=blue]S[/COLOR][COLOR=blue]e așează mămica Gigi la lucru ca să scrie încă o carte, măi copii[…] [/COLOR]
[COLOR=blue]O, fiule Gherasime […] am lucrat ca să te adaug lucrului meu din vremea aceasta. […] Te-am adus și te-am lipit lucrului Meu ca să mărturisești despre Domnul și despre mine[…] Te-am adăugat lucrului meu[…] Ți-am folosit și mânuța ta, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]am pus și în ea putere de ungere[/COLOR][COLOR=fuchsia]cerească[/COLOR][COLOR=blue], și a făcut Domnul semn văzut de mulți martori, semnul întreitei cruci, în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, atunci când Domnul a uns peste biserica Sa ce va să fie pe cel pe care-l avem ales să fie în fruntea turmei bisericii, [/COLOR][COLOR=fuchsia]căci biserica va fi nouă în curând[/COLOR][COLOR=blue]. Te-am ales și te-am lipit de mine ca să fie crezută așezarea pe care [/COLOR][COLOR=fuchsia]o stricaseră cei care au stăpânit biserica în vremea cea mai de pe urmă[/COLOR][COLOR=blue], și am lucrat ca să așezăm peste acest popor, să punem la loc sărbătorile sfinților, căci erau strămutate de la locul lor.” (18 februarie/3 martie 1991)[/COLOR]
Ilie Bunea (zis [COLOR=blue]Iliuță[/COLOR]) este cotat ca un biet copil neștiutor, bun de manipulat conform [COLOR=blue]planului[/COLOR] pucioșilor, care se folosesc de Gherasim pentru a da “hirotoniei” lui Iliuță o aparență de canonicitate. Gherasim “face ascultare”, iar “copilul Iliuță” primește sarcină să facă liturghie în fiecare zi pentru “[COLOR=fuchsia]poporul cel slab de tot[/COLOR]” al “Dumnezeului” de la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ Te-am lipit cu mine și am venit împreună în acest acoperământ, pentru că eu am găsit [/COLOR][COLOR=fuchsia]scris în planul lui Dumnezeu pe copilul[/COLOR][COLOR=blue] cu care am făcut legământ să încep aici [/COLOR][COLOR=fuchsia]jertfă de fiecare zi pentru acest popor slab de tot[/COLOR][COLOR=blue] față de puterea care trebui să se vadă la fiii acestui popor. Am avut scris acest [/COLOR][COLOR=fuchsia]copil ales de Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] și am venit la vremea hotărâtă și te-am luat cu mine,ca să vii aici și ca să fii crezut de la mine în poporul meu, și ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fie acest copil așezat la lucru[/COLOR][COLOR=blue] ca să aducă lui Dumnezeu jertfă plăcută și curată pentru izbăvirea și luminarea poporului meu.” (18 februarie/3 martie 1991)[/COLOR]
Gherasim nu lucrează de capul lui, ci după planul primit de la liderii pucioși, care pretind că este și “[COLOR=fuchsia]planul cerului[/COLOR]”:
[COLOR=blue]“ Ți-am făcut cunoscut planul cel cu poporul meu și am lucrat peste tine cu tot cerul, după [/COLOR][COLOR=fuchsia]planul cerului[/COLOR][COLOR=blue], ca să aduci spre știre așezarea cea de aici.” (18 februarie/3 martie 1991)[/COLOR]
Tot preotul Gherasim este desemnat să facă “ungerea preoției” și peste ceilalți doi candidați aleși de către pucioși: Nicolae Nedelcu și Spiridon Șerban. Cei doi urmează să-l sprijine pe Iliuță într-o “întreită lucrare liturgică” de fiecare zi. De acum încolo, ei vor fi cunoscuți sub denumirea de “cei trei fii unși” sau “troița șfântă”:
[COLOR=blue]“ A dat Domnul spre împlinire și a vestit prin tine, mai înainte ca să se împlinească cele ce s-au împlinit, și iată, am adăugat acestui copil, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să fie trei stâlpi întăriți aici[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]întreită jertfă[/COLOR][COLOR=blue], ca să se lucreze cu putere în vremea aceasta, că iată, se lucrează la vremea biruinței acum. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Am pus aici la lucru pe fiecare[/COLOR][COLOR=blue], după cum am găsit scris în planul de la Dumnezeu, căci Domnul lucrează aici pentru acest popor, și lucrează după plan bine întocmit.” (18 februarie/3 martie 1991)[/COLOR]
Gherasim n-a fost “ales” la întâmplare de către liderii pucioși, pentru “a face pe arhiereul”. Profilul lui de “văzător cu duhul”, marcat de labilități pshice și de apetitul pentru “vedenii”, era perfect. Gherasim a auzit și el despre lelica Maria de la Pucioasa prin care “vorbea Domnul” și imediat a început să aibă vedenii “la subiect”. Vedeniile lui explică destul de bine de ce a ajuns urgent la Pucioasa și de ce a fost angajat ca să-i “hirotonească” pe cei trei “preoți” pucioși. Iată cum își povestește Gherasim însuși experiențele sale de la Pucioasa (versiunea originală, tipărită în anul 1995, este redată cu culoarea albastră; pasajele cu culoare roșie reprezintă unele adăugiri frauduloase, respectiv “cosmetizările” principale aduse textului de către liderii pucioși, odată cu reeditarea din anul 2006 a cărții “Cuvântul lui Dumnezeu”):
[COLOR=blue]Sunt Gherasim, preot la Piatra Neamț[/COLOR][COLOR=red], și sunt cuprins de vederea celor ce nu se văd[/COLOR][COLOR=blue]. Pe 25 mai 1990, în ziua celei de-a treia aflări a capului sfântului Ioan Botezătorul, după ce am citit acatistul sfântului Ioan Botezătorul și al sfântului Nicolae, am avut deodată o mare pace sufletească, apoi am început să plâng și să mă rog în taină pentru pacea creștinilor pe care i-am cunoscut prin proorocița Maria (sora proorociței Verginica), căci am văzut neînțelegere între ei. Și am văzut un munte înalt, căruia nu i se vedea vârful, care părea să străpungă cerul. Pe acel munte era un castel de aur curat în forma unei migdale. Acest castel era păzit de patru heruvimi cu săbii de foc. Un alt heruvim, al cincilea, era la intrare în castel, tot cu o sabie de foc în mână. Acesta nu dădea voie nimănui să intre în castel dacă nu era pregătit. Le spunea tuturor ce au de îndeplinit și, dacă ascultau și împlineau, puteau intra în castel. La acest castel veneau încolonați ca la armată, în rânduri de câte 5, mulți oameni, dar ca să poată ajunge la castel, trebuiau să treacă pe un drum foarte îngust, numai pentru 5 persoane lățime, drum care șerpuia paralel cu o prăpastie. Unii dintre ei mergeau pe partea dreaptă a drumului, aveau în mână câte o sabie de foc și intrau în castel. Pe ceilalți, o mână neagră îi împingea în prăpastie, dar li se spunea la fiecare ce anume are de împlinit. Deasupra castelului era Sfânta Treime în felul acesta: trei ochi și trei bărbi, adică Dumnezeu Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. Părea un om cu trei ochi și cu trei bărbi, totul pe același chip. O voce se auzea: „Hristos a înviat!“; alta: „Cuvine-se cu adevărat!“; alta: „Sfânt, Sfânt, Sfânt, Domnul Savaot!“. Acest castel era învăluit de o pară de foc, ce se învârtea continuu, iar de castel nu se putea apropia nimeni, că ar fi fost ars. Focul acela mergea și prin fața ușii de la intrare, dar pe cei pregătiți nu-i ardea, căci erau din acel foc. Am înțeles atunci neînțelegerea dintre creștinii hrăniți de Dumnezeu prin mama Verginica și mama Maria, și mulțumesc lui Dumnezeu și la tot cerul sfânt de această taină. [/COLOR]
[COLOR=blue]Pe 10 iulie[/COLOR][COLOR=red], anul 1990,[/COLOR][COLOR=blue] eram la București, la Sfântul Dumitru. Deodată, [/COLOR][COLOR=red]am avut o vedenie:[/COLOR][COLOR=blue] în mijlocul celor trei cruci de piatră [/COLOR][COLOR=red]de la Patriarhie[/COLOR][COLOR=blue] a apărut un domn care mi-a spus să iau în spate crucea cea mare de piatră. Atunci am spus acelui domn că mi se pare grea, că doar o macara o poate ridica, dar domnul [/COLOR][COLOR=red]acela[/COLOR][COLOR=blue] mi-a zis că nu e grea, și atunci am luat-o și am plecat cu ea în spate spre Pucioasa. Când am ajuns acolo, creștinii m-au primit cu toată dragostea, și m-am ușurat de greutatea din spate. Acolo, în curte, [zăresc][/COLOR][COLOR=red][am zărit][/COLOR][COLOR=blue] trei găuri în pământ, ca niște fântâni cu apă. Pe acele găuri ieșeau foi scrise cu vedenii și proorocii de la [/COLOR][COLOR=red]mama[/COLOR][COLOR=blue] Verginica și mama Maria. Mi-a apărut apoi același domn de la București, care mi-a zis că a sosit vremea ca aceste proorocii să fie cunoscute și explicate. [/COLOR]
Vechi 02.02.2009, 02:39:17
Banned

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XVIII-a)

[/COLOR]
[COLOR=blue]Tot în acea zi, cum stăteam în curte la acei creștini, am simțit cum mă cuprindeau niște curenți de aer și am început să plâng, și deodată îmi apare în față acel domn care avea cu el mii de lumânări cu lumini strălucitoare. Apoi au apărut niște blocuri cu trei etaje, și alături de ele, chilii în diferite culori. M-a întrebat domnul acela unde mă aflu, și i-am răspuns că sunt la Pucioasa. „Nu“, mi s-a răspuns. „Nu. Ești în orașul vedeniilor. Adu-ți aminte că în 1967, când erai preot la Dorohoi, ți-am arătat orașul vedeniilor Noului Ierusalim. Tu mi-ai zis că te simți în ceruri, iar Eu ți-am spus că și pe pământ va fi ca-n ceruri și că vei ajunge vremea și vei vedea cu ochii aceasta“. [/COLOR]
[COLOR=blue]La 19 februarie 1991 am văzut-o pe mama Maria că era în convorbire cu Dumnezeu, prin rugăciune. Și am văzut doi porumbei albi, unul la gura mamei Maria, și unul aducea grâu din ceruri. Domnul Iisus Hristos era viu în mama Maria. O rază de lumină ieșea din gura ei, și îngerii cântau: „Hristos a înviat!“. Apoi am văzut-o pe cel mai înalt munte din lume, dar, un diavol cu o cață, voia să o tragă de pe munte în prăpastie. Am strigat la sfântul Mihail să vină în ajutor, și o sabie de foc a apărut ca un fulger și a topit diavolul. Am văzut-o apoi pe maica Verginica cu orașul Noului Ierusalim în brațe, și mii de îngeri îl păzeau cu săbii de foc. După aceea l-am văzut pe sfântul Ioan Botezătorul supărat cu o sabie de foc în mână, spunând că i-a sosit vremea să omoare pe irozii și irodiadele care i-au tăiat capul fiindcă spunea adevărul.[/COLOR]
Motivația pentru care liderii pucioși au apelat la aceste cosmetizări ale textului este analizată pe larg pe acest blog, în articolul 47. Misterele Pucioasei (XLIII): Cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa ( Partea a XXXI-a. Schimbări în capitolul Mărturisiri ale creștinilor, la 25 martie 1995)
Acesta este așadar profilul psihic al preotului Gherasim, personajul care a adus în lume “preoția cea nouă, după rânduiala lui Melchisedec”, și a lăsat-o pe creștetele celor trei “fii unși”, cei ce aveau să fie “Șfânta Troiță a Noului Ierușalim”:
[COLOR=blue]“ Căci am făcut început nou, început tainic după rânduiala lui Melchisedec și am așezat în această grădină troiță vie și ca să se aducă întreită jertfă vie și curată, precum Eu curat sunt” ( [/COLOR]fragment din “Cuvântul lui Dumnezeu de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, datat 22 iulie 1992; sublin.ns.[COLOR=blue])[/COLOR]
După ani de zile, măcinată de invidie și de lupte intestine pentru putere, “troița” s-a făcut țăndări: cei trei “preoți” au înlocuit dragostea dintre ei cu ura, iar speranța întâlnirii iminente cu Domnul, cu deznădejdea.
Ca un firesc, Șfânta Virginia în cuvântul ei prețuiește fără șovăire viziunile “lucrătorului” Gherasim, iar pe sine însăși se prețuiește ca pe o regină care împărățește ( sau ca o împărăteasă care regește – tot una este) a liderilor pucioși, “copilașii de la Pucioasa”:
[COLOR=blue]“ Te-am unit cu mine ca să mă ajuți, și când [/COLOR][COLOR=fuchsia]am intrat ca o regină în acest locaș[/COLOR][COLOR=blue] ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să împărățesc[/COLOR][COLOR=blue] aici și ca să încep să sun aici, și de aici peste tot poporul meu, atunci când am văzut că se apropie vremea ridicării mele spre lucru [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin acești copilași[/COLOR][COLOR=blue], am venit spre ei și le-am arătat în vedenie cerească [/COLOR][COLOR=fuchsia]încă un lucrător alături aici, cu mine și cu ai mei[/COLOR][COLOR=blue]. Și te-am adus apoi aici cu mărturisiri cerești, și au fost scrise aici toate mărturisirile care întăresc [/COLOR][COLOR=fuchsia]vremea lucrului meu cu acești copii[/COLOR][COLOR=blue]. (18 februarie/3 martie 1991)[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Șfânta Regină Virginia[/COLOR][COLOR=fuchsia] care împărățește[/COLOR] se arată așadar la rândul ei mare amatoare de “vedenii” cerești, prin care și lucrează neostoit, de altfel. De asemenea, ea dezvăluie că cel care le-a adus pucioșilor ideea schimbării calendarului este însuși acest Gherasim de la Moldova (probabil un simpatizant fervent al Bisericii de stil vechi de la Slătioara), pe care îl elogiază pentru serviciile lui neprețuite:
[COLOR=blue]“ O, cât s-a luptat duhul rău să te țină departe de lucrul meu de aici! Eu sunt aici mereu, și mereu te aștept, că mă doare, și rău de tot mă doare când îi văd zdrobiți de săgeți și când îi văd nemângâiați. Iată, îți spun acum că nimeni din poporul meu nu te-a iubit atât cât te iubesc aceștia, și nimeni n-a lucrat credință în cele de sus așa cum au lucrat ei, cu credință în așezarea pe care am venit s-o pun la loc așa cum a fost ea în toate vremurile strămoșești și părintești, [/COLOR][COLOR=fuchsia]așezarea sărbătorilor cerești,[/COLOR][COLOR=blue] căci de cer au fost așezate și nu de cineva de pe pământ, aceste sărbători ale bisericii.” (18 februarie/3 martie 1991)[/COLOR]
Din context reiese că numai liderii pucioși au fost încântați de ideile novatoare ale lui Gherasim de la Moldova, iar ceilalți creștini au încercat să se opună acestei schimbări a calendarului; nu pentru că ar fi fost mai bună sau mai rea, ci pentru a nu creea o nouă schismă în biserică.
Odată făcută revenirea la stilul vechi, pucioșii aspiră să o impună întregii Biserici, pe care ei n-o mai consideră vie, ci moartă, deoarece singura biserică vie este biserica lor:
[COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=blue] Această așezare la loc [/COLOR][COLOR=fuchsia]trebuie să fie în curând lucrată peste toată biserica Domnului[/COLOR][COLOR=blue]. Și iată, va fi [/COLOR][COLOR=fuchsia]biserică nouă[/COLOR][COLOR=blue], biserică sfântă, biserică vie. Aici avem început de biserică vie, aici a pus Domnul o temelie vie, și lucrează Domnul aici, ca să se facă lumină de aici peste tot.” (18 februarie/3 martie 1991)[/COLOR]
Șfânta Virginia îl îndeamnă pe Gherasim să rămână mai departe alături de liderii pucioși și să “lucreze” mai departe împreună cu ei, pentru mângîierea liderilor pucioși care fabrică din greu “cuvântul”. Prilej de a observa că pasajul ”[COLOR=fuchsia] mă aduc pe mine cu cuvântul în mijlocul poporului meu[/COLOR]” dezvăluie că “poporul” și “cuvântul” nu sunt ale lui Dumnezeu, ci ale Virginiei. Avem de-a face așadar nu cu “cuvântul lui Dumnezeu”, ci cu “cuvântul Virginiei”; iar Virginia fiind de mult în mormânt, o exprimare și mai exactă ar fi “cuvântul liderilor pucioși”, adus “poporului liderilor pucioși”:
[COLOR=blue]“ Stai în lucru cu mine. Stai cu inima și cu mângâierea peste acest cuib de inimioare care sunt puse la lucrul mântuirii făpturii lui Dumnezeu. Stai cu inima lipită aici. Fii un duh cu ei mereu, că duhul rău își face mereu cotloane ascunse, ca să atace la timp și la netimp acest acoperământ și acest început de împărăție cerească. […] Eu sunt mereu aici, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]vreau să punem mereu mângâiere peste inima acestor copilași care mă aduc pe mine cu cuvântul în mijlocul poporului meu[/COLOR][COLOR=blue]. Misiunea acestor copii este cerească și nu este ușoară, dar aici lucrează cerul. Hai cu cerul, că eu sunt aici și lucrez după planul întocmit de cer. Amin. […] Un picuț mai avem de tras din greu, și apoi vom intra în bucurie.” (18 februarie/3 martie 1991)[/COLOR]
N-a fost să fie așa. Din motive neelucidate, Gherasim i-a părăsit pe pucioși pentru totdeauna.
Vechi 02.02.2009, 02:41:38
Banned

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XIX-a)

[/COLOR]
[COLOR=purple]10. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Maria de la Ucea[/COLOR]

Să nu credeți că liderii pucioși și acoliții lor apropiați trăiesc cu aer; sau, cum spune Biblia, [COLOR=#993300]“cu tot cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu”(Mat. 4,4).[/COLOR] De aceea, orice ajutor material și financiar este binevenit. Desigur, toți sponsorii sunt recompensați în mod obligatoriu cu “obiecte de artă”, adică ceea ce iese din mâinile câtorva pucioși mai talentați, care sunt tocmiți pe viață simbriași fără soldă (sau soldați fără simbrie – tot aia e) în slujba liderilor pucioși. Una din devotatele simpatizante și cotizante este și Vlad Maria, o creștină din micuța localitate ardeleană Ucea de Jos din județul Brașov. Râvna ei de la începuturi este recompensată cu un “cuvânt din cer”, în care Șfânta Virginia vorbește de pe lumea cealaltă și o încurajează pe [COLOR=green]Maria Delaucea[/COLOR] să-și continue “lucrarea” (adică să mai dea), iar pe pucioși să-i aibă mereu la inimă, la inima ei mare și dulce. Și mai ales, [COLOR=fuchsia]să aibă grijă de Dumnezeu[/COLOR], și “să iubească locul șfânt de la Pucioasa”, după principiul sănătos: “[COLOR=purple]Dar, din dar se face[/COLOR]”:

[COLOR=blue]“ Cuvântul sfintei Virginia către creștina Maria de la Ucea[/COLOR]
[COLOR=blue]Suferința este cămașa curățeniei.[/COLOR]

[COLOR=blue]O,[/COLOR][COLOR=blue] inimioară dulce, că dulce îți este inimioara! Hai, mămică, să vorbim un picuț amândouă[…] Și iată, vorbește mama Gigi cu tine. Eu ți-am încredințat o lucrare, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca să-mi ai grijă de Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să iubești acest loc, după darul[/COLOR][COLOR=blue] care ți-a fost dat de la Dumnezeu.”(8/21 decembrie 1990)[/COLOR]
Șfânta Virginia recunoaște deschis că cei 25 de ani de “propovăduire” asupra creștinilor din “poporul său cel de demult” (anii 1955 – 1980) au fost un eșec: ei și-au învârtoșat inimile, s-au răzvrătit și au trădat. De aceea, cu actualii lideri pucioși (copiii de la ieslea cuvântului) ea va trebui să lucreze nu numai tainic, ci și ascuns:
[COLOR=blue]“ Eu am dat cuvânt acestor copii ca să știe lucrul tău, și vezi mereu cum sunt cu tine ca să te ajut să-ți împlinești lucrarea aceasta, fiindcă eu [/COLOR][COLOR=fuchsia]în poporul cel de până acum nu am sprijin[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]trebuie să lucrez [/COLOR][COLOR=red]tainic[/COLOR][COLOR=red]și[/COLOR][COLOR=red]ascuns[/COLOR][COLOR=fuchsia]cu acești copii[/COLOR][COLOR=blue] ca să ajung la capăt bun cu ei pentru tot poporul meu, dar nu pot lucra cu cei slabi la inimă, nu pot cu cei neînțelepți și nu pot cu cei trădători.” (8/21 decembrie 1990)[/COLOR]
[COLOR=green]Maria Delaucea[/COLOR] este cotată ca o creștină de nădejde, căci s-a lăsat folosită de spiritul Verginicăi:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Te-am folosit[/COLOR][COLOR=blue] și pe tine de ajutor, scumpa mea. Te-am încercat și te-am găsit vrednică să-mi ajuți acești copii să-i scot din mijlocul lumii și să lucreze cerului.” (8/21 decembrie 1990)[/COLOR]
Recompensa Mariei este iubirea lui “Dumnezeu Cel de la Pucioasa”, unica adevărată, căci nimeni n-o iubește pe ea cu adevărat, și de aceea și plânge ea mereu:
[COLOR=blue]“ Nimeni nu te poate iubi mai mult decât Dumnezeu. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Toți cei care ar zice că te iubesc, acea iubire este o deșertăciune[/COLOR][COLOR=blue], căci adevărata iubire e numai una, scumpa mea. Dacă ai vedea tu cât lupt eu pe urmele tale, dacă ai vedea cât rău dobor eu la pământ ca să te țin pe tine în picioare, ai plânge mai mult decât plângi tu mereu.” (8/21 decembrie 1990)[/COLOR]
Afirmația de mai sus o face să pălească pe o alta, spusă un pic mai devreme, în care dragostea liderilor pucioși nu mai părea deșertăciune:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Atâta dragoste am pus eu în inima acestor copii ai mei pentru tine[/COLOR][COLOR=blue], pentru că aceștia nu fac nimic decât ce le spune Dumnezeu să facă.” (8/21 decembrie 1990)[/COLOR]
Prinsă în caruselul întrajutorărilor (tu îmi dai o mână, eu îți dau degetul mic), Maria n-are nici o șansă să mai scape de posesivitatea spiritistă:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu nu te las[/COLOR][COLOR=blue], pentru că nu pot să te las, dar nu te îndura nici tu să mă lași. Să avem dragoste una de alta, că eu pe toți copiii mei îi ajut […]” (8/21 decembrie 1990)[/COLOR]
Vechi 02.02.2009, 02:44:02
Banned

[COLOR=purple]Puciul de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=purple] și [/COLOR][COLOR=purple]Euro Ierusalimul (partea a XX-a)

[/COLOR]
[COLOR=purple]11. Pasaje din mesajele “venite din cer” către Marian Zidaru[/COLOR]

Artiștii plastici Marian și Victoria Zidaru sunt două dintre cele mai prețioase achiziții “pe viață” făcute de către liderii pucioși. Atrași de promisiunea unei trăiri autentic creștine și de aparența unei vieți idilice, în care prioritară este “întoarcerea la izvoare”, cei doi artiști creștini și-au făcut educația teologică printre pucioși, asimilând fără discernământ toate învățăturile și “rânduielile” pe care le-au auzit de la liderii-ideologi și sistematizate de ei în așa-zisul “Cuvânt al lui Dumnezeu”. Încă de la început, cei doi Zidari au fost angrenați în planurile conspirative de reinstaurare a monarhiei în România. Profitând de o perioadă în care expozițiile din străinătate ale celor doi artiști erau ceva obișnuit, liderii pucioși l-au investit pe Marian să fie un “curier special” cu mesaje și daruri pentru regele Mihai, aflat pe atunci în exil în Elveția, la Versoix. La întoarcere, Șfânta Regină Virginia (zisă și “mama Gigi”) îi face lui Marian o primire elogioasă, ca unui “sol credincios”, “sculă dumnezeiască” și “mare apostol al neamurilor”:

[COLOR=blue]“ Cuvântul sfintei Virginia către Marian Zidaru[/COLOR]
[COLOR=blue]Gloria bucuriilor vine pe ușa smereniei[/COLOR]

[COLOR=blue]O,[/COLOR][COLOR=blue]măi copiii mei, copii ai slavei cerești, se bucură mama Gigi de voi[…]. S-a întors mama Gigi glorioasă, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]mama Gigi este regină la voi[/COLOR][COLOR=blue], și [/COLOR][COLOR=fuchsia]am adus înapoi pe copilul meu[/COLOR][COLOR=blue] cu care am început [/COLOR][COLOR=fuchsia]marele apostolat[/COLOR][COLOR=blue], pe copilul pe care l-am aflat vrednic de [/COLOR][COLOR=fuchsia]a-mi împrăștia solia mea pe pământ,[/COLOR][COLOR=blue] căci copilul acesta crede, măi copii, crede și vine întru împlinirile cele din credință așa cum au făcut atâtea [/COLOR][COLOR=fuchsia]scule dumnezeiești[/COLOR][COLOR=blue] pe care le-a folosit Dumnezeu întru lucrările Sale.”(24 septembrie/7 octombrie 1990)[/COLOR]
Spiritul Verginicăi, omniprezent, îi face primirea lui Marian, îi dă ceea ce-i poate da(sfaturi) și îl avertizează că acesta este doar începutul: vor mai fi mai multe de făcut de acum încolo, dar pentru aceasta el va trebui să facă făgăduințe asiguratorii, adică să se declare credincios, iubitor și supus fără șovăire liderilor pucioși:
[COLOR=blue]“ Măi copilul meu care ai fost cu mine în depărtare, [/COLOR][COLOR=fuchsia]ți-am făcut primire tot eu[/COLOR][COLOR=blue], te-am întâmpinat tot eu, mămică, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]ți-am dat ce am putut eu să-ți dau[/COLOR][COLOR=blue]. Am de stat de vorbă cu tine de acum încolo. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vom mai avea multe de făcut[/COLOR][COLOR=blue], și îți cere mama Gigi [/COLOR][COLOR=fuchsia]dragostea ta[/COLOR][COLOR=blue], legată bine cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]ascultarea[/COLOR][COLOR=blue] și cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]dreapta socoteală[/COLOR][COLOR=blue], căci planul Domnului este bine, bine întocmit, și trebuie să mergem bine după planul acesta, și trebuie multă înțelepciune, multă răbdare și multă, multă liniște a duhului cel lucrător.”(24 septembrie/7 octombrie 1990)[/COLOR]
Rolul de sol al lui Marian la Versoix în Elveția este dat acum pe față. Regele trebuia angrenat într-un plan conspirativ complex, a cărui finalitate era supunerea întregii lumi sub “lucrarea de Nou Ierusalim”:
[COLOR=blue]“ Am spus că vom lucra numai cu minuni. Bucurați-vă că lucrăm așa și numai așa, că așa este acum. Am dus, mămică, de aici, [/COLOR][COLOR=fuchsia]am dus la cel uns de la Dumnezeu [/COLOR][COLOR=fuchsia](regele Mihai, n.r.)[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]podoabe de la Noul Ierusalim[/COLOR][COLOR=blue], podoabe care nu se mai găsesc pe pământ, că pământul de la voi de aici nu mai este pământ. Am zis ca să știți de la cuvintele mele că vor umbla regi întru mărirea care se coboară la voi de la cer. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Am zis că lumea se va pleca și se va supune sub această lucrare care va umple pământul de slavă văzută[/COLOR][COLOR=blue]. Am zis și am să mai zic[…]” (24 septembrie/7 octombrie 1990)[/COLOR]
Spiritul neobosit al Verginicăi revine cu un nou mesaj către Marian, după numai o săptămână. La început, ea îi reconfirmă public pe liderii pucioși (denumiți duios “copilași”), ca fiind cei prin care spiritul ei face spiritism și vorbește, vestitorii Noului Ierușalim în lume și totodată sculele prin care monarhia română va stăpâni peste tot pământul :

[COLOR=blue]“ Cuvântul sfintei Virginia către Marian Zidaru[/COLOR]
[COLOR=blue]Chemarea la lucrarea apostoliei, care va face duh de trezire peste România și peste înțelepții pământului românesc [/COLOR]

[COLOR=blue]S[/COLOR][COLOR=blue]tă și așteaptă duhul lui mama Gigi pe lângă voi, copilașilor. O, dacă ați râvni voi după darurile care curg prin cuvintele de la mine nu v-ar ajunge timpul să-mi scrieți mie, că așa pot eu vorbi acum, așa, mămică, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]mă folosesc de voi ca să pot vorbi cu voi[/COLOR][COLOR=blue]. Fără voi nu pot vorbi cu nimeni, și eu trebuie să vorbesc mult de tot acum, că asta îmi este misiunea, și e misiune pentru învierea cea mare și [/COLOR][COLOR=fuchsia]pentru ca să ridic coroana română deasupra tuturor înălțimilor de pe pământ[/COLOR][COLOR=blue], ca să ridicăm România noastră la treapta strălucirii care o așteaptă, căci strălucirea care o așteaptă pe ea a fost proorocită în toate timpurile, de toți proorocii, pentru că [/COLOR][COLOR=fuchsia]România este Canaanul[/COLOR][COLOR=blue] în care va trăi și va intra tot neamul cel ales al Noului Ierusalim. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ea este Noul Ierusalim, care va triumfa peste toate popoarele și peste toate înălțimile[/COLOR][COLOR=blue], căci în vremea aceasta [/COLOR][COLOR=fuchsia]Domnul alege iarăși Ierusalimul[/COLOR][COLOR=blue], și Domnul Se va odihni de toate ale Sale în Ierusalimul acesta ales.” (30 septembrie/13 octombrie 1990)[/COLOR]
Apoi, Marian Zidaru este tocmit rugător și lucrător la lucrul restaurației monarhiei în România. Coroana României și purtătorul ei trebuie să se reîntoarcă în România, și acest lucru se va întâmpla în mod necondiționat:
[COLOR=blue]“ Copilul meu iubit, cel cu care am fost în depărtare, te-am adus acasă cu biruința cu care trebuia să vii, și trebuie să pricepeți că așa lucrează Dumnezeu acum, după cum este scris pentru vremea de acum. Trebuie să ne rugăm pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]coroana României ca să vină în România[/COLOR][COLOR=blue], că dacă vine ea acasă, [/COLOR][COLOR=fuchsia]vine cu cel ce o are dată de Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue]. Rugați-vă pentru cel ce are coroana română să poarte în gândul lui gândul lui Dumnezeu, să poarte în credința lui credința lui Dumnezeu, să crească în inima lui dorința după Dumnezeu și după hrana lui Dumnezeu, să aibă întru merindea lui merindea lui Dumnezeu, cea dăruită de la Dumnezeu, ca să se sfințească și să se pregătească și să se învrednicească de întoarcerea sa în slujba lui Dumnezeu, și când va veni, să fie așa cum scrie în Scriptură, să fie după cum zice Dumnezeu să fie, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]altfel nu se va putea să fie[/COLOR][COLOR=blue] decât așa cum este scris. Amin.” (30 septembrie/13 octombrie 1990)[/COLOR]
“[COLOR=fuchsia]Altfel nu se putea să fie[/COLOR]”, dar a fost. De întors, regele s-a întors abia în 1992, dar rege domnitor, pe tron, n-a mai reușit să ajungă.
Marian Zidaru este instruit apoi să învețe din abilitățile liderilor pucioși, cum să lucreze cu dibăcie de acum, cu toți oamenii. El va trebui să-i descoase mai întâi pe fiecare și abia după aceea să-i aleagă numai pe cei de folos, ca să-i câștige de partea pucioșilor, lucrând astfel ca un apostol eficient, uns de pucioși(cu toate alifiile):
[COLOR=blue]“ Trebuie, mămică, să lucrăm numai sub aripa Duhului de la Dumnezeu, ca să rămână în picioare tot lucrul nostru. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Cercetează-l bine pe cel din fața ta și lasă-l mai întâi să-ți arate tot ce are el și cum are el, ca să știi apoi ce să faci cu el, căci apostolii au avut această înțelepciune[/COLOR][COLOR=blue] de la Duhul Sfânt.[/COLOR][COLOR=blue]De aceea ți-am spus că trebuie mai întâi să încapă ei în inima ta, ca să vadă cum este în ea, și apoi va fi ca să încapi și tu în inima lor. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Acesta este rostul cel bun al unui apostol dumnezeiesc[/COLOR][COLOR=blue], căci până nu-i cunoști, nu-i poți câștiga de partea lui Iisus Hristos ca să-i faci să fie asemenea cu viața lui Iisus Hristos.” (30 septembrie/13 octombrie 1990)[/COLOR]
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Fenomenul Posaga poster Exorcismul 13 13.01.2015 14:22:59
Cetatea Noul Ierusalim idealist Calugarul 12 18.01.2013 11:13:01
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti geo.nektarios Secte si culte 3 01.04.2011 17:38:21
mesaj de la noul ierusalim anaana71 Secte si culte 417 31.01.2011 15:31:40