Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2013, 10:59:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul

Dacă eu fac o afirmație, ca observator exterior, despre un fenomen, înseamnă că aprob sau dau o șansă acelui fenomen?
Mamăă ce logică beton ai!
Mai reusesti sa te miri? :)
Vechi 02.08.2013, 11:00:02
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Sunt romanca, nu mi-e rusine sa gandesc asa. Vrei sa spun ca Miscarea Legionara a fost o catastrofa? Nu pot. Am spus ca, a facut si bune si rele si repet.
Avand in vedere ce a ajuns pana la urma, asasinatele politice, etc. cred ca se poate spune asa, a inceput foarte promitator dar a esuat catastrofic.
Vechi 02.08.2013, 11:02:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Vad ca esti mai in tema: cine, cand, unde? Lumineaza-ne si pe noi daca stii ceva. Ca de aruncat cu vorbe goale oricine e in stare...
Tu de exemplu.
Am postat pe pagina anterioara un exemplu recent.

As putea sa mai caut, sunt sigur ca as gasi mai multe, dar nu merita timpul pierdut sa incerci sa demonstrezi unei persoane care se face ca ploua, contrariul.

Este suficient ca e evident pentru ceilalti care au o dreapta judecata.
Vechi 02.08.2013, 11:04:55
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Dragos, ia-te de mana cu AlinB, caci vad ca amandoi intrevedeti un viitor luminos miscarii legionare! Eu nu cred ca are altceva decat trecut. Dar va urez succes!
Completeaza pe topicul tau despre manipulare: manipularea prin psihologia de inversiune.

Cand esti acuzata si prinsa facand un lucru rusinos, te faci ca ploua si pe urma printr-o replica "naucitoare" plasezi vina de care esti acuzata asupra acuzatorului tau.

Pe pagina urmatoare, poti sa o iei de la capat cu propaganda, lumea a uitat deja.

Serios, e penibil.
Vechi 02.08.2013, 15:06:23
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul

Dacă eu fac o afirmație, ca observator exterior, despre un fenomen, înseamnă că aprob sau dau o șansă acelui fenomen?
Mamăă ce logică beton ai!
DA, ii dai o sansa, cat timp crezi ca acel fenomen mai exista. Eu i-am infirmat existenta, ML fiind de domeniul trecutului. Asa ca vezi mataluta cine e cu logica beton aici: chiar tu!
Reply With Quote
Vechi 02.08.2013, 15:23:27
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Completeaza pe topicul tau despre manipulare: manipularea prin psihologia de inversiune.

Cand esti acuzata si prinsa facand un lucru rusinos, te faci ca ploua si pe urma printr-o replica "naucitoare" plasezi vina de care esti acuzata asupra acuzatorului tau.

Pe pagina urmatoare, poti sa o iei de la capat cu propaganda, lumea a uitat deja.

Serios, e penibil.
Si logica ta e de beton armat! Unde dai su unde crapa!
Dar spune-mi : de ce ti-e frica?
Reply With Quote
Vechi 02.08.2013, 15:28:13
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
DA, ii dai o sansa, cat timp crezi ca acel fenomen mai exista. Eu i-am infirmat existenta, ML fiind de domeniul trecutului. Asa ca vezi mataluta cine e cu logica beton aici: chiar tu!
Nici n-am afirmat ca exista ca atare (desi exista ceva miscari/miscare pe tiparul ei si la ora actuala din ce am auzit) ci exista admiratori si cei care fac obsesiv trimiteri la el cand e vorba de "Sfintii Inchisorilor".
Tu de exemplu.
Vechi 02.08.2013, 16:16:29
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
Doamna dragă! Eu spun că sunt încercări ale unora care fac apologia ml. N-am spus nicăieri că există ml. E chiar așa de greu de priceput??
Reply With Quote
Vechi 02.08.2013, 16:17:40
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Nici n-am afirmat ca exista ca atare (desi exista ceva miscari/miscare pe tiparul ei si la ora actuala din ce am auzit) ci exista admiratori si cei care fac obsesiv trimiteri la el cand e vorba de "Sfintii Inchisorilor".
Tu de exemplu.
Deci nu exista, dar exista! Dumnezeu sa te inteleaga!
Da, vad ca a ajuns sa fie obsesiv pentru tine: poate ne spui si de ce. De ce oare?

Dar nu te mira, caci si televiziunile au inceput sa focuseze pe acea perioada din istoria Romaniei, in care s-au comis atatea atrocitati, fara ca tortionarii sa fi fost trasi la raspundere. Este momentul sa se faca si in aceasta privinta lumina, indiferent ca le place sau nu le place unora si altora.
Si nici nu ai ce le face, celor care aduc pe tapet aceasta tema a tortionarilor, caci exista libertatea de expresie, unul dintre putinele cistiguri certe ale societatii romanesti dupa 1989.
Reply With Quote
Vechi 02.08.2013, 16:57:16
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Avand in vedere ce a ajuns pana la urma, asasinatele politice, etc. cred ca se poate spune asa, a inceput foarte promitator dar a esuat catastrofic.
Psihologia multimii! Unii se asteptau ca si Iisus sa le dea mereu gratuit paine si peste, altii credeau ca Iisus are o misiune lumeasca.

Si in cadrul Miscarii Legionare au intrat oameni cu intentii diverse si cu diverse pretentii de la ML. Sita vietii i-a cernut, insa.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfintii inchisorilor Adriana Cluj Calugarul 23 17.07.2012 03:07:23
Sfintii inchisorilor comuniste doctor_faustus Biserica Ortodoxa Romana 0 16.12.2010 20:48:29
Sfintii Inchisorilor Hartford Generalitati 9 18.07.2009 15:04:53
Sfintii Inchisorilor ortodox4life Generalitati 7 14.11.2008 09:43:05
Serial Sfintii Inchisorilor Cezarina Stiri, actualitati, anunturi 6 18.10.2007 16:24:48