![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai reusesti sa te miri? :)
|
|||
|
|||
![]()
Avand in vedere ce a ajuns pana la urma, asasinatele politice, etc. cred ca se poate spune asa, a inceput foarte promitator dar a esuat catastrofic.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am postat pe pagina anterioara un exemplu recent. As putea sa mai caut, sunt sigur ca as gasi mai multe, dar nu merita timpul pierdut sa incerci sa demonstrezi unei persoane care se face ca ploua, contrariul. Este suficient ca e evident pentru ceilalti care au o dreapta judecata.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand esti acuzata si prinsa facand un lucru rusinos, te faci ca ploua si pe urma printr-o replica "naucitoare" plasezi vina de care esti acuzata asupra acuzatorului tau. Pe pagina urmatoare, poti sa o iei de la capat cu propaganda, lumea a uitat deja. Serios, e penibil.
|
|||
|
|||
![]()
DA, ii dai o sansa, cat timp crezi ca acel fenomen mai exista. Eu i-am infirmat existenta, ML fiind de domeniul trecutului. Asa ca vezi mataluta cine e cu logica beton aici: chiar tu!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar spune-mi : de ce ti-e frica? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu de exemplu.
|
||||
|
||||
![]()
Doamna dragă! Eu spun că sunt încercări ale unora care fac apologia ml. N-am spus nicăieri că există ml. E chiar așa de greu de priceput??
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, vad ca a ajuns sa fie obsesiv pentru tine: poate ne spui si de ce. De ce oare? Dar nu te mira, caci si televiziunile au inceput sa focuseze pe acea perioada din istoria Romaniei, in care s-au comis atatea atrocitati, fara ca tortionarii sa fi fost trasi la raspundere. Este momentul sa se faca si in aceasta privinta lumina, indiferent ca le place sau nu le place unora si altora. Si nici nu ai ce le face, celor care aduc pe tapet aceasta tema a tortionarilor, caci exista libertatea de expresie, unul dintre putinele cistiguri certe ale societatii romanesti dupa 1989. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si in cadrul Miscarii Legionare au intrat oameni cu intentii diverse si cu diverse pretentii de la ML. Sita vietii i-a cernut, insa. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintii inchisorilor | Adriana Cluj | Calugarul | 23 | 17.07.2012 03:07:23 |
Sfintii inchisorilor comuniste | doctor_faustus | Biserica Ortodoxa Romana | 0 | 16.12.2010 20:48:29 |
Sfintii Inchisorilor | Hartford | Generalitati | 9 | 18.07.2009 15:04:53 |
Sfintii Inchisorilor | ortodox4life | Generalitati | 7 | 14.11.2008 09:43:05 |
Serial Sfintii Inchisorilor | Cezarina | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 18.10.2007 16:24:48 |
|