![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Totul s-a terminat cand am facut Sfestanie). Eu as da fuga sa ma spovedesc si impartasesc. Nu este "semn divin". Dar ce se ruga? Unele rugaciuni pot fi spuse doar de preoti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am discutat cu multi preoti si calugari si iau fenomene de acest tip foarte in serios.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca atare, noi trebuie sa ne ferim de ele si de toate "semnele" si manifestarile de genul asta, intrucat stim foarte bine cine se afla in spatele lor. Nu cu credinta, ci cu lucrarea crestina vin ele in contradictie, ca tot omul care este atras spre ele inseamna ca nu este in apropierea adevaratelor manifestari crestinesti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu am nimic cu fartele/sora ,,heaven" dar modul cum a fost formulata intrebarea , traducind multa ignoranta cu necunoasterea lucrurilor simple de care ne lovim de la inceputul vietuirii ortodoxe si de care suntem invatati sa ne ferim in mod categoric, m-a determinat sa nu mai catadicsesc sa raspund . Nici acum nu am nimic cu ,,heaven" , doar uimirea muta care m-a blocat . Putea sa-si dea seama de gravitatea situatiei dupa modul cum am facut recomandarea de stergere completa si pt. totdeauna a notiunii din minte si daca avea neclaritati putea intreba si nici decum a pune problema ca un cunascator caruia doar i-a scapat ceva. Traitorilor in America , in special, le este inoculata in subconstient prin semnale subliminale de televiziune (emisiuni chipurile stintifice, filme documentare, artistice, etc) idea pactizarii si acceptarii diavolului prezentindu-l pe acesta ca personaj nevinovat din cine stie ce realitati paralele si vizitator pe la noi . Ori diavolul este cel impotriva caruia se lupta pe viata si pe moarte prin rugaciuni particulare si publice cit si prin celelalte slujbe ale bisericii atunci cind suntem obligati iar in rest evitindu-l cit de mult, mult putem. Nu sunt suparat pe Haeven si o/il rog sa nu se lase inselat de tonul si critica mea ci doar m-am justificat de ce nu am mai vrut sa raspund imediat ! Era prea simplu si nu merita osteneala ! Dar sa nu uitam : cu ispititorul nu este de jucat nici o data ! |
|
||||
|
||||
![]()
Imi cer iertare,dar cred ca m-ati pierdut pe drum...astfel de fapte exista,se intampla concret si persoane din intreaga lume vorbesc despre faptul ca au intalnit astfel de fenomene sub o forma sau alta.
Bineinteles ca trebuie sa te feresti de ele,dar uneori te cauta ele pe tine sau le intalnesti fara sa te astepti la asa ceva,iar oamenii trebuie sa stie cum sa se protejeze. Deci,revin...va deranjeaza pur si simplu utilizarea unui termen (pana la urma utilizarea numelui necuratului nu mi se pare mai benefica decat acest termen,dimpotriva,plus ca manifestarile lui sunt multiple si nu intotdeauna au o conexiune directa cu fenomenul),va deranjeaza ca lumea sa vorbeasca despre ceea ce a trait sau... Zaharia,nu lua asta ca pe un atac la persoana,chiar nu e cazul,dar pur si simplu nu inteleg de ce nu ar trebui folosit un termen care desemneaza un fenomen despre care se discuta pe acest topic. Deci,te rog,explica si pentru o simpla muritoare ca mine de ce nu trebuie utilizat cuvantul "poltergeist",ca nu sunt sigura ca am inteles prea bine din postarile anterioare.Multumesc frumos!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu mai este nimic de explicat,de adaugat , nici de tratat, nici de tagaduit si nici nimic, nimic altceva. In schimb fiecare sa faca dupa liberul sau arbitru ! Nu ispititorul este motivul si interesul nostru de vietuire pe forum ci Hristos ! |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc pentru raspuns!
Zaharia,pe acest topic s-a vorbit despre acest subiect pentru ca utilizatoarea care l-a deschis avea nevoie de un sfat. Oamenii se sperie cand se lovesc de asa ceva,sunt confuzi si simt nevoia sa vorbeasca,sa caute raspunsuri. Nu s-a discutat despre aceasta tema de dragul de a auzi povestiri cu fantome... In rest sunt de acord cu tine:e de preferat sa nu te gandesti la astfel de manifestari,sa nu vorbesti prea mult despre ele,pentru ca insusi gandul amplifica,trebuie mers la un preot cu har care sa ii poata indruma pe cei in necaz.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
auziti, by the way, eu ceream sfaturi nu critici ptr cei care fac pe desteptii pe aici si ma judeca. ia nu mai imi scrieti vreau sa vb cu cineva care isi o parere nu care judeca, DA PUTEA FI DUHUL SFANT PTR CA MAMA SE RUGA LA DZEU SI SFESTANIE ERA FACUTA IN URMA CU O SAPT, dar cand am vazut ce gandiri aveti unii din voi mi-a trecut sa mai cer sfaturi forever pe acest site, adio.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O stranie intamplare | cozia | Din Vechiul Testament | 6 | 02.11.2011 11:41:21 |
|