![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
MariS:ma tot uitam la ,,semnatura"dvs(har,smerenie,jertfa)si mi-am adus aminte de o carte ,,Jertfa si rascumparare" scrisa de Parintele Galeriu(RIP).Cartea este exceptionala(ea este de fapt teza dansului de doctorat din 1973).Poate faceti rost de ea desi cred ca este mai greu de gasit.Daca nu o gasiti o sa fac in asa fel incat sa o primiti.O sa va mearga la inima cuvintele acelui om si din perspectiva semnaturii dvs cat mai ales din perspectiva topicului deschis.Cartea este acesta http://cartiteologie.wordpress.com/2...-rascumparare/ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
la inima mea. Fii binecuvantat. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Cel de Sus sa fie alaturi de dvs.Daca nu reusiti sa o gasiti>sa ma anuntati si o veti avea.Va doresc o seara placuta in continuare.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Limba si scrierea originalelor Noului Testament | Andreea2012 | Intrebari utilizatori | 5 | 13.09.2012 21:12:47 |
Legamant al medicilor sub forma unei rugaciuni | costel | Generalitati | 17 | 18.02.2011 21:46:46 |
Avraam al Noului Testament | mary20 | Din Noul Testament | 5 | 13.07.2010 19:38:28 |
Chivotul Legii există ! ( In presa de azi ) | cristiboss56 | Generalitati | 12 | 21.08.2009 11:56:47 |
Exista vreun legamant la hirotonire? | sophia | Preotia (Hirotonia) | 10 | 15.07.2009 22:21:56 |
|