Citat:
În prealabil postat de Radu32
gata ,ajunge, nu vedeti ca ati speriat omu !?|
cu siguranta ca nu se asteapta la sfaturi generale si idei moralizatoare-popesti !
mai bine, in loc sa-i spuneti lui sa se dezvaluie, mai bine v-ati dezvalui voi, ca exemplu de curaj,si sa spuneti bunaoara, cand ati vazut ultima data moartea cu ochii, si cat de bine v-ati simtit pe urma,eventual sau cand a intrat ultima data o masina in voi ,si cum v-ati recuperat, dupa...!!!
de asta avem nevoie, de intamplari concrete, si solutii prin care au fost depasite astfel de momente rele ! (evident ca pt aia care nu au trait nimic din cele de mai sus, ei nici nu prea au ce sa ne zica ! decat ceva la modul general-moralizator-caldut !)
|
Stiu trei situatii in viata mea cand am trecut pe langa moarte, dar ceea ce mi-a venit in gand imediat a fost"Iti multumesc Doamne pentru ca existi, pentru ca m-ai aparat!"
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
|