![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
cum pot face rost de ulei de la candela Sf. Nectarie de la Radu Voda? vorbesc cu calugarii de acolo? imi trebuie vreun recipient? sper sa ma puteti indruma. multumesc
|
|||
|
|||
|
Buna!! mai ai ulei sfintit?all33xutza_06 astept add.multumesc!
|
|
|
|||
|
|||
|
va rog daca aveti careva numar de telefon sau adresa de mail de la user-ul silver 25, lasati-mi va rog mesaj privat, e o urgenta!\
Multumesc!
|
|||
|
|||
|
Buna ziua.Va scriu avand o mare rugaminte la dumneavoastra.Puteti sa-mi trimiteti niste ulei de la Sfantul Nectarie?As avea nevoie pentru mama mea care este bolnava de cancer,si pentru care acest ulei este singura speranta.Pot platii coletul ramburs.Adresa mea este sofibirgu@yahoo.com Doamne ajuta
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca aveti o candela ce arde inaintea icoanei Sfantului Nectarie, puteti folosi si acel ulei. Daca sunteti din Bucuresti, puteti merge la Manastirea Radu Voda sa luati ulei din candela ce arde la Sfintele Moaste.
|
|
|
|||
|
|||
|
Buna seara. As dori sa adaug ca particele din moastele Sfantului Nectarie se mai gasesc si la Catedrala Nasterea Maicii Domnului din Gura Humorului. O seara binecuvantata.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
ma numesc aurora si am mare nevoie de putin ulei sfintit de la candela sfantului nectarie.spuneti-mi cum ma puteti ajuta?aurora |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
icoana Sfantului Nectarie. |
|
|
|||
|
|||
|
Buna ziua;
Am si eu nevoie de putin ulei din candela sfantului nectarie. sunt din Timisoara.Daca ma poate ajuta cineva. Citesc acatistul sfantului si am mare nadejde ca ma va vindeca. Multumesc |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
daca eram asa de aproape nu mai indrazneam sa-i cer dnei silvia55 putin ulei sfintit de la racla Sfantului DOAMNE AJUTA |
![]() |
| Tags |
| dora |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Candela | icamilin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 84 | 13.07.2017 01:39:17 |
| Miercurea si vinerea se poate consuma ulei? | elizabeta | Generalitati | 47 | 06.01.2014 00:46:58 |
| Sticlute pentru ulei sfintit | ionutt | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 2 | 03.05.2012 14:58:39 |
| fara ulei | MANUELA | Postul | 27 | 03.08.2011 14:31:13 |
|
|