![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu exista bine sau rau. Nu pot fi impersonificate aceste carasteristici (cum se numesc) impartind lumea pe aceste doua maluri. Un fapt poate fi bun pentru mine, dar nu pentru altcineva.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tu, de exemplu ai inteles discursul meu. Bineinteles, trebuie sa luam in considerare victima, ucigasul, motivul... faptul ca ceausescu a fost omorat este o eliberare pentru unii, o greseala pentru altii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din fericire nu ai dreptate. dar presupun ca nu exista nici adevar pt tine, asa ca tot ce spui are relevanta doar pt tine, nu? (te tachinez, doar.. gandeste pana la capat consecintele filosofiei "nu exista bine si rau") |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- judecarea altora (barfa) - daca barfesti pe cineva, este ca si cum ai manca din carnea lui, pentru ca o faci cu dusmanie. De exemplu, in timpul postului, degeaba tii post de carne animala, daca mananci carne de om (barfesti). Asa ca paziti-va de acest pacat. - avortul - parerea mea este ca aceasta forma de canibalism este mai mare decat prima (sau poate la fel de mare). Cand rapesti posibilitatea pruncului de a se mantui, este mai rau decat canibalismul triburilor din cine stie ce meleaguri. Este un refuz al darului lui Dumnezeu, care este acel copilas nevinovat, ce are suflet inca de cand cele doua celule s-au unit, atunci pune Dumnezeu sufletul in el. Dar cred ca Dumnezeu are El o socoteaza si cu acei prunci nevinovati, cred ca-i va izbavi si pe ei din iad la Judecata Lui cea de pe urma.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Da stii ce-i canibalismul? Cand un individ mananca un alt individ de aceasi specie. Judecarea si avortul chiar nu au nici o legatura. |
|
||||
|
||||
![]()
Canibalismul fapt zilnic...in Rusia???...oricum ar fi, cred ca s-a vrut a fi doar o gluma, intrucat altceva nu are cum sa fie!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cate minciuni spui zilnic? | absolutep0wer | Generalitati | 22 | 19.06.2012 15:22:07 |
Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? | nicoleta34 | Rugaciuni | 14 | 08.09.2011 20:01:20 |
O cantare ortodoxa - o blasfemie de fapt! | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 99 | 10.02.2011 13:23:22 |
Canibalismul contemporan | geo.nektarios | Generalitati | 34 | 11.11.2009 10:25:39 |
Dupa care lege sa ne ghidam de fapt (VT sau NT) | sophia | Din Vechiul Testament | 19 | 21.09.2009 11:41:20 |
|