Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Ai dreptate. Nu nu am un duhovnic, dar o sa ma duc la Cernica pentru asa ceva .Minastirea de acolo este si ea ceva deosebit pentru mine din multe puncte de vedere , nevrind acum sa intru in amanunte. In fond ai dreptate..... . In ceea ce priveste www.mercurie.go.ro se intra putin cam greu. Dupa 5 - 6 incercari am reusit. E interesant, de exemplu am aflat ca pentru spovedanie este programata vinerea cu incepere de la ora 15 . DOAMNE AJUTA ! +
|
Draga Cristi,
Nu alerga dupa un loc unde sa te spovedesti, ci dupa un om care poate sa-ti fie parinte, sa-ti poarte suferinta, sa-ti "lege" ranile, sa aiba timp pentru tine, sa fie cu adevarat langa tine. Un Preot adevarat, care sa inteleaga preotia ca o misiune, nu ca o meserie. Acest Preot care si-a implicat toata familia ca sa serveasca parohia mi se pare extraordinar. Iar faptul ca acest Preot Paul aloca timp saptamanal pentru spovedanie denota multe lucruri. Nu-l cunosc, dar eu daca as fi in locul tau, as face un pas catre el. Mai ales ca nu stim daca mai avem ziua de maine, deci ziua de azi trebuie traita ca fiind ultima. Oare tu faci asta?
Elena