![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pedeapsa este un aspect al justiției. Iar justiția este un lucru bun. Bătaia are un mare rol educativ. În ultimele decenii, de când s-a interzis pedeapsa corporală în școli, nu am observat să fi crescut nivelul educației. Nu zic că nu a crescut, ci că nu am observat eu.
|
|||
|
|||
![]()
unde-va scrie:blestemat sa fie cel ce cruta nuiaua.
sa luam aminte!pace tuturor. |
|
||||
|
||||
![]()
"Blestemat"e și cel ce provoacă suferință aproapelui , și cel ce judecă cu mânie ! Nu cred într un blestem adresat celor cumpătați , blânzi , sau împotriva celor ce folosesc cuvântul și blândețea în educarea copiilor lor ! Dar e bine să ne ferim de excese , căci am văzut unde duc acestea în alte religii , precum cea musulmană , unde pedeapsa corporală e la ordinea zilei în numele unui dumnezeu străin nouă !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce frumos ! Doamne ce bine ar fi daca toti parinti ar face precum spui ,din nefericire sunt si parinti care nu are nici un fel de responsabilitate in ceia ce priveste ,educatia copilului . Cu durere vedem cazuri si cazuri care mai de care mai cutremuratoare ,cind parintii se dedau la tot felul de viici neplacute lui Dumnezeu ,uita ca au copii si se ajunge pina la tragedii de neimaginat .Cu toate ca se fac tot felul de demersuri ca acesti parinti sa fie decazuti din drepturile de parinti,raul de multe ori in ultimul timp domina binele si copilasi nevinovati cad victimile proproolor parinti .Sa dea Bunul Dumnezeu ca fiecare copilas din aceasta lume sa aibe parte de caldura parinteasca asa cum merita . Doamne Ajuta !
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu stiu daca bataia e rupta(luata)din rai,nu am fost acolo,insa am o dilema:dumnezeu,bate?
|
||||
|
||||
![]()
Pedagogia Divina e mult mai complexa si uneori mult mai dureroasa decat bataia , violenta fizica , e defapt acel medicament aplicat uneori celor bolnavi , cu un gust tare amarui dar foarte eficace !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acest lucru nu il inteleg oamenii, unii parinti ai zilelor noastre- si nu il inteleg nici copiii.E ca in proverbul nostru romanesc"Trebuie sa te lovesti de pragul de sus, ca sa-l vezi pe cel de jos", sau"Parintii mananca agurida, iar copiilor li se strapezesc dintii".E destul de greu sa colaborezi cu parintii din zilele noastre, pentru ca, din pacate, accentul se pune prea mult pe partea materiala, neglijand partea cea mai frumoasa, delicata, a copilului- formarea caracterului.Cuvantul potrivit acestei manifestari este INDIFERENTA.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) Last edited by Rodica50; 13.11.2010 at 21:10:43. |
|
|||
|
|||
![]()
stai linistit prin incrucisare se mai schimba gena.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este bataia rupta din rai? | urzicuta | Generalitati | 354 | 31.03.2014 14:15:03 |
Oare? | iRoDiOn | Generalitati | 7 | 30.03.2012 12:01:43 |
oare.. | ioanhodean | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 22.07.2008 11:32:27 |
OARE CE SA FIE? | simona76 | Generalitati | 39 | 09.07.2008 00:08:08 |
De ce oare:) | BogdanBogdan | Generalitati | 4 | 06.03.2008 18:25:42 |
|