Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.10.2010, 23:49:08
Kelly Kelly is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.03.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Psaltirea lui David

Zilele trecute in Piata Unirii a fost un targ de obiecte de cult, carti, diverse, si printre altele am cumparat si o carticica , si am intrebat-o pe maicuta care le vindea, daca este adevarat ca trebuie sa citim doar cateva, sa luam binecuvantare inainte sau cum se procedeaza si mi-a spus ca nu-i necesar, acum fiecare face cum simte nevoia, am sa-mi intreb si duhovnicul.
Oricum citim zilnic Psalmul 50 in rugaciunile noastre de dimineata sau Psalmul 142 cand citim rugaciunie incepatoare Paraclisului Maicii Domnului, deci nu vad ce nu am citi si altii. La sfarsitul cartii este si o lista cu psalmii care se citesc in diferite imprejurari.
As vrea io sa-mi fac timp si sa am starea sufleteasca necesara sa citesc cat mai mult astfel de carti.
Vechi 31.10.2010, 00:07:16
costis costis is offline
Member

Data înregistrării: 01.11.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihele_m Vezi mesajul
Gasesti atita liniste interioara si sufleteasca atunci cind citesti psalmi .
Am observat si eu asta. Pana la un anume moment al vietii nu am avut dusmani sau tulburari. Se intampla uneori conflicte aparute din nimic, sau care mi se par nedrepte, si ma obsedeaza doua trei zile. In astfel de cazuri imi regasesc linistea cu psaltirea.
M-am intrebat de ce psalmii au o asemenea putere, si de ce au fost asezate de un sfant parinte intre primele doua rugaciuni (ca importanta pentru mantuire).
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Interzisa Psaltirea?? laviniag23 Rugaciuni 79 25.05.2012 22:43:34
Psaltirea in versuri cristiboss56 Rugaciuni 70 27.01.2011 00:29:29
Psaltirea Maicii Domnului Tia Rugaciuni 24 09.10.2010 20:34:38
iubiti Creatia lui Dumnezeu maria55 Generalitati 25 28.09.2009 16:39:35
PSALTIREA jeny Despre Biserica Ortodoxa in general 4 05.05.2007 22:15:18