![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Zilele trecute in Piata Unirii a fost un targ de obiecte de cult, carti, diverse, si printre altele am cumparat si o carticica , si am intrebat-o pe maicuta care le vindea, daca este adevarat ca trebuie sa citim doar cateva, sa luam binecuvantare inainte sau cum se procedeaza si mi-a spus ca nu-i necesar, acum fiecare face cum simte nevoia, am sa-mi intreb si duhovnicul.
Oricum citim zilnic Psalmul 50 in rugaciunile noastre de dimineata sau Psalmul 142 cand citim rugaciunie incepatoare Paraclisului Maicii Domnului, deci nu vad ce nu am citi si altii. La sfarsitul cartii este si o lista cu psalmii care se citesc in diferite imprejurari. As vrea io sa-mi fac timp si sa am starea sufleteasca necesara sa citesc cat mai mult astfel de carti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-am intrebat de ce psalmii au o asemenea putere, si de ce au fost asezate de un sfant parinte intre primele doua rugaciuni (ca importanta pentru mantuire). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Interzisa Psaltirea?? | laviniag23 | Rugaciuni | 79 | 25.05.2012 22:43:34 |
Psaltirea in versuri | cristiboss56 | Rugaciuni | 70 | 27.01.2011 00:29:29 |
Psaltirea Maicii Domnului | Tia | Rugaciuni | 24 | 09.10.2010 20:34:38 |
iubiti Creatia lui Dumnezeu | maria55 | Generalitati | 25 | 28.09.2009 16:39:35 |
PSALTIREA | jeny | Despre Biserica Ortodoxa in general | 4 | 05.05.2007 22:15:18 |
|