![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc! ...Banuiam eu... Dar, stiti? cred ca dl Mihnea nu stie ce inseamna concu...pis... sau cum i-o zice... pt ca in alt topic spunea ca: Potrivit moralei catolice, sunt permise orice "jocuri" care să constea în atingerea zonelor genitale sau a zonelor erogene din alte teritorii, dacă sunt îndeplinite următoarele criterii: ...........................bla, bla, bla....................... Bunaoara, aceasta inclinare spre placeri trupesti, sexuale, pentru catolici nu reprezinta un inamica (chiar daca pe topicul acesta zice ca da), nu sunt recunoscute ca fiind daunatoare... sau, poate, ca, daca sunt practicate intre soti, aceasta concupiscenta nu mai este inamica (?!) ... nu inteleg... Credeti ca s-ar supara daca i-am spune si dumnealui ca se cam contrazice? |
|
|||
|
|||
![]()
E simplu, lupta cea bună contra lupta cea rea, sau buna murire versus reaua murire, adică ascultarea smerită față de neascultarea mândră și sfidătoare, sau iubirea curată și tainică ce trebuie să rabde insolența fățărniciei trufașe și etalate. Neimportanța trupească față de sulimeneala trupească... defapt e cugetarea duhovnicească a smereniei smerite ce trebuie să facă față și să învingă cugetarea trufaș mută și urlătoare a poftei trupești versate și atât de dulce.
Dar e foarte greu să-ți amintești ca să asculți fără să te lauzi la nimeni... nici măcar ochilor tăi atât de dulci... atât de dulci... văzuți în nălucifer, în lucsifer, în victima nemulțumită și supărată, ce îmbracă atât de fromos lenea... căci ești mofturoz și scârbit... și nerușinat... firește... așa ca Noi2... și „coșul” de gunoi... adică era vorba de coșurile de pe față. Două pe față două pe dos ca la cipcă sau la puloverele tricotate de mama. Last edited by vsovivi; 28.10.2010 at 10:06:50. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lupta cu ecumenismul e lupta cu dracul | spre_rasarit | Generalitati | 106 | 12.04.2011 21:13:50 |
Lupta pasiva vs. lupta activa | catalin755 | Generalitati | 22 | 28.06.2010 16:35:42 |
Lupta noastra nu este cu Dumnezeu, ci cu oamenii | sophia | Generalitati | 57 | 13.10.2009 17:05:19 |
lupta cu gandurile | consuela | Generalitati | 81 | 28.09.2009 16:42:13 |
lupta cu cancerul | mirela.b | Umanitare | 16 | 16.01.2009 14:05:49 |
|