![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta frati crestini-mihail florin
cand eram mic nu dadeam importanta mai la nimic ma jucam si toata ziua eram vesel si apoi la nani dar cu timpul ceva imi lipsea,ma simteam singur nu aveam prietena sau mai cu nimeni nu stateam tare e greu sa fii singur de pe la varsta de 15 ani miam dat sema ca nu vreau sa fiu singur cand vedeam ca altii au prietena frati si parinti eu sufeream si palngeam mult din cauza cum arat apoi a saraciei nu prea statea nimeni cu mine era timpul cand joaca nu mai era asa de mare nevoie de ea am inceput sa iubesc cand multi prieteni aveau cu cine sta chiar aveau iubita lor aveau pt cine sa traiasca si sa fie fericiti in viata mea nu mam simtit implinit de ce sa mint nu am asa mare motiv sau bucurie sa ii multumesc lui dumnezeu ca tariesc nu miam dorit multe si nici nu imi doresc dar si acu plang si sufar ca nici nu am avut mai nimic apoi am cunoscuto pe fata asta care e la manastire prin anul 2000 bineinteles ca fara s avreau mam indragostit de ea si ne intelegeam de minune cu toate ca eu fata de ea am multe lipsuri nu ii pasa am crezut ca viata se va schimba in bine dar mam inselat sora ei pur si simplu sia batut joc de mine avea ura pe mine pt ca eram mai urat si tigan si sarac si bineinteles ca pt sora ei faceam orice si pt ea nu ma zbateam asa de tare era si normal odata cea sora care e acu maica stateam mai mereu cu ea dupa 6 ani totul sa stricat pur si simplu nu mai aveam chef de nimic nu mai vroiam sa traiesc pe nimeni nu mai vroiam in viata mea sora ei nu sa lasat pana nu nea despartit noi eram ca fratii dar ea nu sa multumit si a facut posibilul sa nu ma mai vada cu ea am palns mult pt ca ea era fiinta care ma afcea sa fiu fericit si sa am ce sa ii multumesc lui dumnezeu dar asa a fost mereu la mine cand dau si eu de mine cum se intampla ceva ma bucur din suflet ca e maicuta fata care sincer si acum o iubesc dar ma doare ca nu mai am pe nimeni cum era ea ma intelegea in toate cred ca saptamana asta sau cea care vine vreau s ama vad cu ea daca ma refuza nu stiu ce s am afac chiar ca nu mai vreau nimic ea facea cat 1000 de prieteni si chiar decat mult parinti de asta asta vreau macar atata de la dumneaeu sa ma vad cu ea si sa fim prieteni ca ianinte si sa nu mai intervina nimeni in viata ei daca o vad si vb cu ea in rest sunt fericit asa eram si inainte cu yoae ca aveam si alte necazuri de aceea va spun ca uneori singuratatea e poate cea mai grea boala care o porti suporta vreau sa ma impac cu sora ei si cu cei care ma urasc si asa sincer in viata asta niciodata nu am fost multumit poate unii nu inteleg dar cand treceti prin asa ceva atunci da |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre singuratate-part2 | ionut12 | Generalitati | 9 | 30.11.2010 15:23:08 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|