![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Si inca o remarca, din acelasi registru: o alta colega de-a mea a fost tinta rautatilor colegei barfitoare timp de aproape un an. In acest rastimp a indurat foarte multe iar la un moment dat stresul a inceput sa se manifeste si fizic, sub forma de durere de masele. Si-a scos 2 masele pana sa-si dea seama ca nu la stomatolog trebuie sa se duca, ci la fizioterapeut. La recomandarea medicului de medicina muncii s-a programat la un asemenea cabinet si se trateaza printr-un masaj special care face ca durerea sa fie suportabila.
Asadar astea pot fi consecintele "plecarii capului" pe termen lung. De aceea spun ca e bine sa dramuim fiecare situatie in parte, sa ne consultam si cu duhovnicul si abia apoi sa luam o decizie.
|
|||
|
|||
![]()
si traiesti in Romania. Dormiti linistiti Fni Vegheaza... Sa traiti bine
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ramai fara serviciu datorita unei calomnii?... Hehehe aici ar fi un intreg roman de spus. Mi s-a intamplat de destule ori ca sa nu-mi fac deja o imagine clara a voii lui Dumnezeu. De la un timp ajunsesem sa-mi fie mila de calomniatori fiindca stiam ca din invingatorii acelor momente, vor ajunge victime de care le plangeai de mila. Intaia oara cand mi s-a intamplat a fost paradoxul vietii mele fiindca de-atunci, viata mea a luat o intorsatura la care n-as fi visat nici in cele mai indraznete vise. Iar asta fiindca am acceptat cu cea mai mare seninatate toate invinuirile aduse fara sa mai vreau sa ripostez (era o adevarata mafie care cuprindea politie, procuratura, martori mincinosi, dosare falsificate). Am primit atunci un an la locul de munca, desi stiam si cine-s hotii si ce-au facut cu materialele, dar nu aveam nici o putere. Acei oameni, toti (ingineri, procurorul de caz, politistul de la economic pana la ultimul martor mincinos), au platit insutit pentru pacatele lor, desi eu nu i-am judecat niciodata pentru ce mi-au facut. La mine insa, de atunci pot spune ca a rasarit soarele pe straduta mea si am primit de la Dumnezeu tot ce-si poate dori un om normal, ba chiar mai mult decat atat! Cu cat te inversunezi mai mult sa nu accepti o situatie ciudata, cand vezi ca se dezlantuie raul impotiva ta, cu atat nu poti trece pe o treapta superioara, acolo unde Dumnezeu vrea sa te aseze. Dar cati au putere sa spuna: "Doamne, Tu stii Adevarul mai bine decat mine, iar eu in cele oranduite de Tine ma incred. Faca-se, dara voia Ta!" Cica un batran toata viata s-a rugat sa castige la loto. Cand zilele ii erau deja numarate, s-a gandit sa-i reproseze lui Dumnezeu ca nu l-a ajutat. Si atunci a auzit o voce tunand de sus: "Dar joaca odata, omule!" Aici nu e vorba de a juca la loto, ci de a-L lasa pe Dumnezeu sa-ti faciliteze urcusul catre propriile tale rugaciuni! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
bravo! ma bucur ca nu te-ai lasat calcata in picioare si ca ai luat atitudine..poate daca nu luai atitudine cea demisa erai tu.. si ti se facea o mare nedreptate. Daca tu nu de duceai la sef acum erai concediata. In general cand se spune o calomnie se spune sa fie credibila cu patos cu ura astfel incat cel ce o auda sa creada in ea cu tarie... tu ai fost mai destepta i-ai luat-o inainte si nu a mai avut timp sa te calomnieze! bravo .:D Din pacate multi dau curs acuzelor fara sa cunoasca si celalta varianta... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un batran toata viata s-a rugat sa castige la loto. Cand zilele ii erau deja numarate, s-a gandit sa-i reproseze lui Dumnezeu ca nu l-a ajutat. Si atunci a auzit o voce tunand de sus :"Dar joaca macar un bilet omule" Dumnezeu ca sa te ajute trebuie sa-l ajuti si tu.. Iti dau cel mai bun exemplu Un elev are examen si nu invata deloc, nici nu deschide cartea. Acum el daca nu deschide nici macar cartea, poate sa se roage la toti sfinti, ingerii, apostoli, Dumnezeu ca elevul tot va pica la examen.. Dar daca de exemplu va citi si va incerca sa invete il va putea ruga pe Dumnezeu sa-l lumineze. |
|