Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.11.2010, 21:50:58
arriel arriel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2009
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Templier Knight Vezi mesajul
Vad peste tot o conceptie gresita fata de rock , cum ca ar fi o muzica diabolica , ca ar fi satanist .Eu ascult rock de 4 ani de la alternativ ,pana la heavy metal .si hardcore si nu as asculta alt fel de ,muzica pt nimic in lume.Este muzica in care ma regasesc.Si despre manele ,este o muzica de rahat ,(Numai dusmani ,bani, femei ,bautura )astea sunt subiectele lor de a compune o ''melodie''

Ascult si trupe mai dark (Slipknot,Disturbed ,Bullet for my valentine) da asta nu inseamna ca sunt satanist ,cred in Iisus Hristos,cred in Dumnezeu si dupa parera mea rock ul si lucrurile Sfinte nu ar trebui amestecate cum fac multi tineri de seama mea care cred ca daca asculti rock tre sa te indepartezi de Dumnezeu .

Sper ca nu o sa ard in iad doar pt ca ascult rock,dupa conceptia altora. Poate sunt pe aici oameni care asculta rock,m as bucura .numai bine Astept pareri ,contra sau pro
Nu o sa "arzi in iad" pentru ca asculti rock, in schimb trebuie sa fi atent la felul in care te "regasesti " ascultand rock.
Vechi 27.11.2010, 21:53:38
Templier Knight's Avatar
Templier Knight Templier Knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.11.2010
Locație: Unknown
Implicit salut

Citat:
În prealabil postat de arriel Vezi mesajul
Nu o sa "arzi in iad" pentru ca asculti rock, in schimb trebuie sa fi atent la felul in care te "regasesti " ascultand rock.
Sa stii ca nu ma imbrac in negru,nu am piercinguri ,merg la biserica .si o mai repet cred in Dumnezeu
Vechi 27.11.2010, 22:04:06
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Asculți Guns 'n' Roses ?

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Vechi 27.11.2010, 22:41:39
Templier Knight's Avatar
Templier Knight Templier Knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.11.2010
Locație: Unknown
Implicit Nu prea ..

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Asculți Guns 'n' Roses ?
Asculti rock ?Eu ascult;Slipknot.evanescence,Nightwish,three days grace . Godsmack Iris,Iron maiden ,mettalica si multi altii
Vechi 27.11.2010, 22:47:22
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
Asculti rock ?Eu ascult;Slipknot.evanescence,Nightwish,three days grace . Godsmack Iris,Iron maiden ,mettalica si multi altii
Mai spune si cate o rugaciune intre 2 melodii si totul e ok ,pentru acum.
Daca Iisus a cinat in casa cu vamesii cei pacatosi,cum crezi tu ca ii e rusine sa stea intre rockeri ?
Orcum,peste ani,vei renunta la rock.Dar la credinta ,niciodata,nici acum,nici in veacul ce vine.
Vechi 27.11.2010, 23:00:47
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
Nu, eram curios doar.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Vechi 28.11.2010, 15:29:17
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Implicit

Citat:
Si nu te deranjeaza mesajul anti-crestin al unora din trupele astea (Metallica, Slipknot, Iron Maiden)? Sau nu tii cont de mesajul transmis?

Si eu ascultam heavy-metal inainte dar la un moment dat mi s-a parut prea galagios si tulburator pentru starea mea psihica.

Ascult acum rock alternativ care mi se pare o muzica foarte frumoasa si in care se pune mult suflet.
Vechi 28.11.2010, 20:39:13
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Desigur ca nu se intampla nimic daca asculti rock,nu vei avea pedeapsa si suferinta doar pentru faptul ca asculti un gen de muzica.Asta nu e un motiv la Dumnezeu.Dumnezeu nu lucreaza asa.Dar aici depinde,daca versurile instiga la ceva,la ura,la violenta,daca te reprezinta aceste versuri poate ciudate,atunci devine o problema,poate psihica sau chiar si sufleteasca.Muzica e buna pentru oricine dar depind foarte mult versurile dupa parerea mea si modul in care alegi sa te comporti tu,ascultand muzica...
Daca esti credincios si dornic de aflarea mai multor lucruri crestin ortodoxe esti pe drumul cel bun prietene dar trebuie sa stii de ce sa te feresti si sa tii controlul,imediat ai putea cadea dar poate asa usor te vei ridica sau nu,depinde de om.
Felicitari pentru ca ai ales sa fii prezent pe forum si ca crezi in Iisus,un lucru rar in comportamentul si gandirea multor tineri din ziua de azi.
Vechi 14.12.2010, 18:31:06
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Implicit

Nu știu dacă rock-ul este satanist, dar, în mod cert, e o modalitate eficientă de acțiune a diavolului în lume.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Vechi 15.12.2010, 14:03:57
medusa medusa is offline
Banned

Data înregistrării: 11.12.2010
Implicit

Citat:
Iron maiden este o muzica posedata, glasul solistului e dracesc.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Demoness of the rock florin.oltean75 Alte Religii 4 08.10.2011 12:40:57
Este pacat sa ascultam Rock? redandrei90 Generalitati 365 09.07.2010 15:08:36