![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
eu cand aud indivizi ca tine folosind un limbaj atat de spooky, ma duce gandul la predicile inchizitorilor din evul mediu. brrrr...
|
|
|||
|
|||
![]()
Si EU RATIONEZ insa nu IRONIZEZ.
|
|||
|
|||
![]()
Stii ca ascultarea se face oricat si in orice pana la erezie . Atunci suntem absolviti de ascultare cand suntem impinsi spre erezie. Ori a face rau din nestiinta nu inseamna ca esti nevinovat. Inseamna ca nu ai auzit Evanghelia dreptatii , dar tot vinovat esti. Si daca cel ce stie nu vobeste la lumina zilei degeaba zice ca stie . Dar ,daca te lumineaza Dumnezeu si-ti spune sa taci si sa inghiti , atunci asta faci. Eu sunt mai saracut si neluminat. Ma rog lui Dumnezeu sa ma ierte.
|
|
|||
|
|||
![]()
rasofor esti laic sau monah?
|
|||
|
|||
![]()
In ceea ce priveste Inchizitia trebuie sa stii ca a fost instituita de catolici. Si daca nu crezi in Maica Domnului de ce nu te documentezi ? Mai asculta o predica frate...
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt mirean.
|
|
|||
|
|||
![]()
mare curaj ai sa te numesti rasofor, oare cunosti sensul?
|
|
|||
|
|||
![]()
Te intereseaza subiectul sau doar n-ai ce face ?
|
|
|||
|
|||
![]()
wow, si asta s-a vrut o mostra de iubire crestineasca?
ce tari sunt atitudinile de genul (indiferent ce ai zice impotriva sau ai contrazice): nu esti crestin, frate. sau :o sa arzi in iad. ori: esti smintit, and so on.. |
|
|||
|
|||
![]()
Si oare curajul nu este o virtute?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului | colaps | Generalitati | 16 | 10.12.2010 21:17:27 |
Reclama, sufletul cui ? | andreicozia | Generalitati | 7 | 19.11.2010 17:42:37 |
Reclama cu covor rosu la AVORT | cozia | Generalitati | 30 | 28.02.2009 17:43:33 |
|