![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
M-am gandit la urmatoarea treaba: sa fac un site despre centrele de plasament / orfelinate.
Ideia e asa: uneori as mai avea o ora, doua de daruit, o ciocolata, o jucarie. Dar nu stiu exact unde as putea merge. Uneori mai merg undeva dar este la 100km departare de casa, pentru ca acolo cunosc eu. As vrea sa merg undeva si mai aproape cand mai am ceva timp liber, dar nu prea cunosc. Care ar fi scopul unui asemenea site: - cineva care are o ora de oferit, poate gasi acolo care sunt copii care au nevoie de timp si atentie din partea noastra, poate gasi care sunt locatiile centrelor de plasament / orfelinate din apropierea zonei unde locuieste - poate posta acolo impresii / detalii descrieri, poze. - poate posta noi locatii cu descrieri, poze, etc. - poate chiar si copiii sau parintii adoptivi pot intra si oferii informatii despre ei, ce au nevoie, etc. De ce am postat aici?! Poate nu e bine sa stie lumea. Poate e bine sa gasesti tu un loc sa te duci si sa nu spui la nimeni, sa faci un bine si sa nu stie stanga ce face dreapta. Dar iata de ce: - ma gandesc ca poate mai sunt si altii ca mine, care daca ar stii ca exista un loc in apropierea lor cu copii care au nevoie de atentie ar putea darui cate o ora. Poate in loc sa se plimbe singuri prin parc, pot scoate si 1-2 copii cu ei. - poate e o ideie total aiurea, si centrele de plasament nu vor sa colaboreze / intalneasca / interactioneze cu alti straini - sa vad daca exista oameni care ar fi dispusi ca publice astfel de informatii pe un astfel de site - sa vad daca exista oameni doritori sa foloseasca astfel de informatii pentru a darui o ora din timpul lor sau altceva. - poate exista persoane care pot contribui cu idei (ce ar trebui sa contina, ce functi ar trebui sa indeplineasca). Clar, un asemenea site ar fi nonprofit, nu ma astept la nimic si nici nu le pot oferi alte beneficii in schimb. Eu il pot crea, cumpara un domeniu si-i pot face hosting. - poate chiar exista ceva deja realizat si nu stiu eu. Astept comentarii / critici si poate chiar doritori care vor sa participe. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cautam Mos Craciun! Daruieste un cadou unui copil orfan | petale | Umanitare | 1 | 02.12.2011 21:01:41 |
Patriarhul ecumenic daruieste un coran | andrei_im | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 18 | 09.02.2010 12:21:12 |
Un crestin daruieste unui copil | mara2008 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.11.2009 20:11:26 |
|