Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.12.2010, 22:46:27
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotsman Vezi mesajul
Si atunci eram atat de frumosi, de curati, de sinceri, de buni! Acel strigat minunat al tinerilor" Exista Dumnezeu!" , rostit cu mult curaj si incredere... eroii nostri peste care s-a asternut uitarea si zapada. Ne aducem aminte de ei cand si cand si atunci cu zgarcenie. Ei au murit pentru noi. Noi ce am facut pentru ei? Cine sunt cei care au tras foloase din aceasta jertfa curata?A meritat ca ei sa moara? Dumnezeu sa-i ierte!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Reply With Quote
Vechi 17.12.2010, 23:05:59
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Dumnezeu sa-i odihneasca si sa-i ierte!Vesnica lor pomenire,a acelor tineri si oameni curajosi care au luptat pentru binele nostru,nu vreau sa cred ca au luptat degeaba,nu-mi place sa cred asta dar cred ca au facut niste fapte marete,eroice.
Pacat de oamenii nevinovati care au murit.Nu stiu daca era mai bine atunci sau acum dar stiu ca trebuia ca si Romania sa iasa din mana comunistilor atei si care nu lasa lumea ''sa vada''.
Attached Images
File Type: jpg revolutie-multime.jpg (61,5 KB, 6 views)
Reply With Quote
Vechi 17.12.2010, 23:18:10
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Dumnezeu sa-i odihneasca si sa-i ierte!Vesnica lor pomenire,a acelor tineri si oameni curajosi care au luptat pentru binele nostru,nu vreau sa cred ca au luptat degeaba,nu-mi place sa cred asta dar cred ca au facut niste fapte marete,eroice.
Pacat de oamenii nevinovati care au murit.Nu stiu daca era mai bine atunci sau acum dar stiu ca trebuia ca si Romania sa iasa din mana comunistilor atei si care nu lasa lumea ''sa vada''.
Florin Ionut , are dreptate ! Daca nu aveam aceasta gaura neagra de 50 de ani , si Romania isi urma cursul normal , fara pauza asta comunista , eram cu siguranta mult, mult , mai bine acum !
Vechi 17.12.2010, 23:21:16
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Implicit

Moartea lor nu a fost in zadar! Ei au facut sacrificiul suprem pentru libertatea semenilor lor, din dragoste pentru ceilalti. Mai mare dragoste ca asta nu este, cand omul isi pune sufletul pentru binele celorlalti. Lor le-a pasat, au ignorat gloantele si teroarea pe cand altii se ascunedeau cum puteau mai sigur. Ei bine, eroii revolutiei si-au castigat mantuirea varsandu-si sangele pentru demnitatea noastra, intr-o "lupta" in care idiotii trageau si ei dobandeau Raiul.

Exact dupa modelul lui Mihai Eminescu, omorat pentru ca a fost patriot pana la a-si da viata pentru romanii pe care i-a iubit.

Dumnezeu sa ii rasplateasca, pentru ca mantuirea o au deja. Iar ei sa se roage pentru tara asta nenorocita care ne-a ramas noua.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 17.12.2010, 23:21:16
Scotsman
Guest

Implicit

Reply With Quote
Vechi 17.12.2010, 23:24:29
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Citat:

Superba poezie.Imi place foarte mult.Multumesc!
Reply With Quote
Vechi 18.12.2010, 00:41:27
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Implicit Minunata poezie, minunate versuri!

Citat:
E pentru prima data cand citesc aceste versuri, dar m-a emotionat profund. Multumim pentru postare! Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti eroii Revolutiei de la Timisoara!
Vechi 20.12.2010, 22:56:25
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Florin Ionut , are dreptate ! Daca nu aveam aceasta gaura neagra de 50 de ani , si Romania isi urma cursul normal , fara pauza asta comunista , eram cu siguranta mult, mult , mai bine acum !
Nu-i adevarat, asta-i o inchipuire a unor vise frumoase, imaginare. Realitatea este ca suntem un popor balcanic semi-salbatic si necivilizat. Doar comunistii au reusit sa tina-n friu tiganismul si neam-prostia, trimitind panglicarii si golanii la munca pe santiere si cladind camine de nefamilisti.
In cel mai bun caz, dupa razboi, in urma scandalurilor continue de zeci de ani in politica pluripartida de golani stricati am fi ajuns, cu voia lui Dumnezeu in pozitia Greciei!...de natiune de hoti, nu oricare, ci CU PATALAMA LA MINA, unde evaziunea fiscala a devenit un "DREPT" al cetateanului.
Asta in cel mai bun caz!

Monarhia ascundea realitatea prin analfabetism si discriminare si batai bestiale pe tot OMUL MIC care nu avea deptul sa sufle in fata boierilor. Avem marturii abundente in stirile acelor vremuri si in romanele care povestesc viata de atunci...Rebreanu and Co....
Oricit am dori sa ne comparam obiectiv cu Franta sau Elvetia nu vom gasi un numitor comun in veci!
Poate doar inchipuindu-ne!

Last edited by andreicozia; 20.12.2010 at 22:58:28.
Reply With Quote
Vechi 20.12.2010, 23:57:18
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Si atunci eram atat de frumosi, de curati, de sinceri, de buni! Acel strigat minunat al tinerilor" Exista Dumnezeu!" , rostit cu mult curaj si incredere... eroii nostri peste care s-a asternut uitarea si zapada. Ne aducem aminte de ei cand si cand si atunci cu zgarcenie. Ei au murit pentru noi. Noi ce am facut pentru ei? Cine sunt cei care au tras foloase din aceasta jertfa curata?A meritat ca ei sa moara? Dumnezeu sa-i ierte!
Așa este, o amintire "protocolară", din PĂCATE ! Dumnezeu să ne ierte pe toți !+
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Inceputul credintei... Man Teo Generalitati 143 10.09.2011 09:52:42
a inceputul razboiul lore86 Generalitati 14 25.11.2010 19:03:47
Semnificatia cuvantului Amin de la inceputul georgeval Generalitati 5 02.09.2010 15:11:44
Inceputul relatiei de iubire Daniel777 Intamplari adevarate 0 15.05.2010 12:20:22
Dosarele "Revolutiei " au fost astazi desecretizate cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 15 11.03.2010 18:54:47