![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|
|||
|
|||
|
Ai fost vreodata la cimitir ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu am întrebat unde se duc cadavrele, ci unde se duc ei!
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|
||||
|
||||
|
E dureros ce se întâmplă. Disperarea (deznădejdea), e drept, e un păcat, dar nu de neiertat. Domnul să-l aibă în pază pe el și familia sa! Doamne ajută-ne!
În schimb, reacțiile de genul acesta - și nu numai - ar trebui să le dea de gândit conducătorilor actuali. Doamne iartă-mă, unde o să ajungem. Clica asta de politicieni care ar face orice pentru a-și conserva status quo-ul în detrimentul cetățenilor de rând, oameni mânați strict doar de propriile interese personale (nu mai există nici măcar interese de partid)... Dumnezeu să aibă grijă de el! Doamne, strigat-am către Tine, auzi-mă; ia aminte la glasul rugăciunii mele, când strig către Tine... Căci către Tine, Doamne, Doamne, ochii mei, spre Tine am nădăjduit, să nu iei sufletul meu. Păzește-mă de cursa care mi-au pus mie și de smintelile celor ce fac fărădelege. Cădea-vor în mreaja lor păcătoșii, ferit sunt eu până ce voi trece. (Psalmul 140)
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 23.12.2010 at 13:14:52. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Imi pare rau, dar unii oameni sunt de-a dreptul idioti.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu cred că trebuie să fim răi. Îți trebuie mare credință în Dumnezeu și o puternică tărie de caracter să reziști. Din câte am înțeles, ei erau trei adulți în casă și doi copii într-un apartament cu două camere, Adrian S. avea un copil autist, o rudenie în îngrijire, rate, în plus, era singurul întreținător al familiei, s-au adunat prea multe. Faptul că a cedat este explicabil, chiar dacă nu justificabil. Nu știu ce să spun, dar să nu dăm cu piatra, fiindcă nimeni nu trăiește cu aer recondiționat și sunt destui, chiar dintre creștini, care răspund, astăzi, cu greu ispitelor de tot felul. Repet, cred că trebuie să ne rugăm împreună pentru sufletul său și să ne dorim să-și îndrepte pașii către Dumnezeu. Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu exista justificari pentru sinucidere. Daca cineva vrea sa protesteze, sunt atatea metode de a-ti arata nemultumirea in mod public.
|
|||
|
|||
|
Pot să îți dau o groază de motive unde sunt justificate. Sinuciderea e o soluție permanentă pentru probleme temporare, dar sunt și probleme permanente.
Un exemplu: Suferi de o boală cronică, care îți cauzează dureri atroce 24/7. Bănuiesc că o să mă aburiți acum cu rugăciuni și alte cele. Mergeți în spitale și rugațivă pentru cineva care are o boală incurabilă și să mă anunțați când l-a ajutat. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Iata un caz clasic in care credinta iti salveaza viata de imboldurile sinucigase care apar inevitabil in mintea cea slaba a omului.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Protest | eodor nastasa | Generalitati | 37 | 24.05.2010 04:56:36 |
| Protest pentru adeavar | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 09.10.2009 14:42:03 |
| Mars de Protest... | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 65 | 09.06.2009 10:14:33 |
| Protest | maryukbebe | Preotul | 6 | 31.05.2009 03:49:02 |
| PROTEST | silverstar | Generalitati | 14 | 28.10.2006 13:47:46 |
|
|