![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu pacatele te urmaresc ci demonii care te ispitesc sa faci acele pacate !
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate medusa,si-a spovedit pacatele,dar nu le-a uitat,caci cara dupa ea desaga lor,caci lla vremea cand le-a facut i-au placut,asa ca demonii n-o lasa sa uite <dulceata >.Ma rog,problema e spinoasa tare ,cacio vointa noastra e slaba ,iar credinta nu este covarsitoare.Rugaciunea este insa jarul spurcaciunii si cred ca numai staruind in rugaciune isi poate fasi linistea.Un lucru e cert:trebuie sa vrea si ea.Din moment ce a apelat la forumisti dupa spovedanii dese spune ea,inseamna ca duhovnicul n-a reusit sa o convinga ce are de facut.In situatia ei,am facut bataturi la genunchi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Niciodata nu poti convinge mai bine decat prin sinceritate.Fi sincera cu tine insuti in primul rand,apoi cu cei din jur.Timpul va convinge auditoriul daca ai sau nu dreptate.Nu poti oferi nici o garantie palpabila, decat sinceritatea si cainta ta.Si cine are ochi sa vada, va vedea! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
'Pot sa spun eu, sau oricine altcineva:' Doamne, eu nu...'? Tot ce pot face este sa ma incred in Harul Lui ca ma va proteja de aici inainte sa nu ma intorc inapoi.'
Citat:
Intentia mea este sa traiesc o viata autentica in Hristos de aici inainte, dar nici macar eu nu am nici o garantie ca voi reusi. Tot ce pot face este sa am vointa iar puterea o voi lua de la El. Multumesc pentru incurajari! :-) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Recastiga-ti respectul de sine si AI MAI MULTA INCREDERE IN TINE!-parca nu ai incredere in tine... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Caci trei sunt care marturisesc in cer:Tatal,Cuvantul si Sfantul Duh,si Acestia trei UNA sunt.http://www.youtube.com/watch?v=eAQhw...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=7ERVv...eature=related |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar daca ai devenit o crestina practicanta, se poate ca in fiinta ta sa mai fie unele lucruri de schimbat, de vindecat. La unii este asprimea , la altii o patima, poate dorirea de slava, la altii fondul de cuvinte batjocoritoare. Insa unii nu primesc ceea ce isi doresc atat de repede pe cat si-ar dori pentru ca se poate sa le fie rezervat ceva mai bun.
|
|
||||
|
||||
![]()
Bunul Dumnezeu nu vă va aminti de păcatele de care v-a iertat prin spovadă. Cu ce drept v-ar aminti oamenii de ele ?
Citat:
Așa trebuie începută o viață nouă.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pacatele straine | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 20 | 10.01.2013 12:04:33 |
PACATELE SUBTILE ALE SEC XXI | cozia | Generalitati | 43 | 20.10.2009 20:08:14 |
Pacatele de la volan | luchian | Generalitati | 26 | 01.10.2009 22:41:19 |
PACATELE | ancah | Pocainta | 24 | 24.09.2008 14:04:20 |
Pacatele nespovedite | cod_gabriel | Impartasania (Taina Euharistiei) | 11 | 03.10.2007 21:48:33 |
|