![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
mai pe ce lume traiesti?daca tot te spovedesti nu primesti sfaturi?sau sondezi aici sa faci speculatii.sfatul urmator este demn de luat in seama:dute si te spovedeste dupa minim3-5 zile de post.si ai sa afli totul necesar.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inca ceva, as mai fi vrut sa vad ce abordare au cei care nu sunt inca casatoriti, si totusi se spovedesc. Asta-i tot :) PS: Nu te teme legat de partea cu "sondarea speculatiilor", pentru ca nu asta e intentia mea. Nici macar nu stiu ce presupune asta :) Last edited by Nicador; 23.01.2011 at 11:56:44. |
|
||||
|
||||
![]()
Alte replici sunt bine-venite :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca vei face o spovedanie sincera,fara sa ascunzi nimic,fara sa te gandesti la preot,ci ca si cum ii vorbesti lui HRISTOS,te asigur ca vei renaste sufleteste si vei iesi din Biserica,fericit.Nu te indoi de asta,fa acest lucru spre binele tau.Dumnezeu sa-ti dea putere sa te poti marturisi cu inima curata si totodata franta de pacatele pe care le-ai facut,si foarte important,sa nu le mai faci.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu zic sa incetezi a mai trai in desfranare, insoara-te! Si apoi te lasi in voia Domnului, nu trebuie sa planifici tu!
Cat despre spovedanie, nu te gandi ca lipsa ei te va face sa lepezi pacatul, din contra se va inradacina si mult mai greu iti va fi dupa ce te-ai obisnuit... Te spovedesti de cate ori gresesti, numai ca nu trebuie sa te inseli, Dumnezeu stie inima omului! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sf Petru,din perspectiva ortodoxa | Ioana-Andreea | Biserica Romano-Catolica | 9 | 14.02.2013 21:41:32 |
o alta perspectiva | The_Fallen | Generalitati | 24 | 07.01.2013 14:54:10 |
spovedania... | myself00 | Generalitati | 2 | 24.06.2012 23:58:59 |
Perspectiva crestin asupra sportului.. | florinbrasov0 | Generalitati | 16 | 26.03.2009 12:45:09 |
Perspectiva Crestina | danyel | Generalitati | 0 | 26.05.2007 01:01:06 |
|