![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt ortodoxa si imi iubesc tara iar Mantuitorul este pentru mine modelul de viata, cel mai bun prieten cel mai bun sfetnic de taina. Dar sunt in acelasi timp practicant Reiki. Nu are nicio legatura Necuratul cu asta. Este o scoala spirituala la fel ca multe altele. Este eficienta si are multi adepti pentru ca este practica mai degraba decat teoretica. Maestrul meu imi vorbeste despre toleranta, despre faptul ca fiecare om este important si trebuie tratat cu respect; imi vorbeste despre cum sa nu caut barfa si valorile lumesti si sa ma uit in interior inainte de a acuza si judeca, inainte de a ma repezii sa trag concluzii. Imi vorbeste despre puterea credintei in Dumnezeu. Imi vorbeste despre cum sa vad partea pozitiva a experientelor mele dificile. Ma incurajeaza sa fiu sincera cu mine si perseverenta in tot ce fac. Imi vorbeste despre cum a trecut vremea schismelor si despre cum trebuie sa acceptam fiecare om asa cum este cu tot cu defectele si calitatile sale. Imi vorbeste despre cat este de important sa nu ranesc oamenii in jurul meu si despre cum sa imi sustin semenii, sa fiu generoasa si blanda, sa respect liberul arbitru al fiecaruia. Reikistii se roaga foarte mult si se roaga aceluiasi Dumnezeu. Nu este nimic diferit in esenta. Este o diferenta de limbaj si de practica as putea spune. Dupa initiere am vorbit cu duhovnicul meu despre asta, si am avut surpriza sa constat ca mai exista in Romania preoti cu mult har si multa deschidere. Nu m-a blamat nu m-a certat, am avut o discutie foarte interesanta. Este de asemenea adevarat ca exista foarte multi reikisti care confunda spiritualitatea cu puterea, banii si manipularea, dar este la fel de adevarat ca exista si preoti crestini care fac aceste lucruri. Fiecare padure are uscaturile ei, pana la urma. Ce am constatat eu de cand mi-am facut initiarea au fost urmatoarele lucruri: o viata mai sanatoasa, mai echilibrata, am devenit mai intelegatoare, mai obiectiva cu mine insami, mai putin macinata de probleme marunte, mai putin egoista, mai angajata social, am inceput sa ma rog mai mult nu doar pentru mine, cum o faceam inainte de initiere, ci si pentru altii!! pe scurt am evoluat.
Last edited by anadumitru; 09.07.2013 at 18:37:10. |
|
|||
|
|||
![]()
reiki nu este de la diavol.sunt practicant reiki de aproape un an.am un maestru extraordinar.reiki nu te face sa renunti la religia ta,ci din contra,toata sursa de energie pe care o primesti este cu acceptul lui DUMNEZEU.reiki nu vindeca ci ajuta organismul sa se refaca.dupa tratamentul reiki ii multumesti lui DUMNEZEU.foarte multi preoti merg la exorcizari de case si cu un initiat reiki.in reiki accesul la lumina iti creste tinand post,rugaciuni si mergand la biserica.nimic nu se face fara acordul lui DUMNEZEU.cititi mai bine reiki intre mit si realitate si divinitate.karam.sex de dr ovidiu dragos argesanu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
(pana si in gluma suna ciudat ce-am zis... Domane iarta-ne!)
|
||||
|
||||
![]()
Cine este maistrul tau? (Nume Prenume) ?
Citat:
Da-ne Doamne mie si natiunii Credinta Fiului Tau cand si-a asumat pacatul lumii Ca sa putem sta drepti in fata furtunii Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii Trag numai pentru ei si fac ce vor Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Argumente BO : sursa nu este Dumnezeu ci diavolul.Deci la Reiki "lumina/energia" nu este de la Dumnezeu ci de la Diavol. Last edited by Melissa; 28.01.2011 at 15:19:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asculta cata dragoste (incredere in Dumnezeu) sau cata frica (de slabiciunile oamenilor) este in discursul fiecaruia.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La gradul I ti se face o initiere in urma careia simti o energie in palme. De fapt la initiere (care e la fel ca la triburi, samanism) ti se stabileste o legatura cu ingerii cazuti. Astfel primesti energie de la ei. De la gradul doi poti chema chiar tu spiritele, prin semne. Bineinteles ca nu iti dai seama de asta. Dupa initiere, daca ai facut si tu asta (cred ca e la gradul doi), cursantii se aseaza in jurul focului in care se ard hartiile si simbolurile si tinandu-se de mana rostesc simbolurile. Cei care tineau cursul ne asigurau ca e doar asa, o joaca, pentru ca unora li se parea straniu. Desigur ca e straniu cand vezi ca faci ce fac aia in triburile din Africa sau America de Sud. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Intrii în contact cu satana, nu-i destul?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? | mihaisepo | Vrajitoria | 58 | 06.11.2018 01:27:29 |
Reiki si tentatii | oana Re | Alte Religii | 157 | 02.09.2017 16:59:59 |
reiki | eulaura | Generalitati | 138 | 05.11.2015 16:46:54 |
|