![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Poate d-asta a si mintit, mai ca te-as intreba daca nu cumva te-a inselat?;p
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga mea....Dumnezeu nu iti da niciodata suferinta....EL permite doar asa ceva , ca sa deprindem niste lectii...Aici nu e un site matrimonial, dar ce pot sa iti spun amical este ca trebuie sa intelegi ca te asteapta mai tarziu altceva , cu siguranta mai bun si apoi , du-te la biserica , spovedeste-te, roaga-te, posteste si problema ti se va rezolva....Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Buna, Simonika. Bine ai venit! Curaj si capul sus! Nu esti nici prima, nici ultima inselata in dragoste, iar el nu e nici primul, nici ultimul barbat de pe lumea asta. Bun, tu il iubesti si suferi pentru asta. Nu e suficient pentru o relatie. Mai trebuie si iubirea lui si respect si intelegere si, in primul rand, binecuvantarea lui Dumnezeu. El sigur a gresit, daca spui ca te-a mintit. Poate ca ai gresit tu, daca cumva l-ai pus mai presus de Dumnezeu, de familie, decat toate celelalte. Sau poate nu iti era de folos acea relatie, poate nu a fost sa fie. Toate se intampla cu un scop in viata si poate e mai bine ca s-a intamplat asa. Si eu am iubit pe cineva foarte mult si inca il mai iubesc, desi e un om plin de defecte, macar ca nu am trait impreuna. M-am rugat foarte mult, dar nu s-a intamplat nimic. Dumnezeu imi asculta de regula rugaciunile, dar pe asta nu mi-a ascultat-o. Poate nu era spre folosul meu sa fim impreuna. Parintele meu mi-a spus ca trebuie sa ne rugam sa se faca voia Domnului si ca daca e voia Sa sa fie cu mine, va fi, daca nu, nu. Se pare ca nu a fost...
Roaga-te sa se faca voia lui Dumnezeu. Nu e bine sa ramai cantonata in aceasta relatie, daca nu mai exista. Roaga-te sa gasesti baiatul potrivit pentru tine.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca esti fecioara, si printre altele, motivul care a dus la despartirea voastra este si acela ca ai vrut sa iti pastrezi fecioria atunci ar trebui sa multumesti lui DUMNEZEU si sa nu mai fii suparata!!!Sper sa iti pastrezi fecioria pana ce vei gasi sotul potrivit,dar sa ai grije sa ti-o pastrezi si pe cea sufleteasca,nu numai pe cea trupeasca!!! Cat despre faptul ca barbatii nu mai apreciaza faptul ca femeile sunt fecioare,tin sa te anunt ca te inseli amarnic.DA,privind din prisma unui barbat desfranat,acesta va fii dezamagit ca nu poate sa isi satisfaca poftele trupesti,dar TU sa stii ca mai exista si cealalta categorie de barbati care ti-ar saruta picioarele si te-ar respecta o viata intreaga pentru faptul ca ti-ai pastrat fecioria.ASA CA nu deznadajdui,acum este momentul cel mai prielnic sa te apropii de HRISTOS si daca aceasta este problema ta NU UITA ca EL este CEL care TOATE LE PLINESTE si daca vei stii sa il rogi,la timpul potrivit iti va da si barbatul de care ai nevoie.
Caci trei sunt care marturisesc in cer:Tatal,Cuvantul si Sfantul Duh,si Acestia trei UNA sunt.http://www.youtube.com/watch?v=eAQhw...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=7ERVv...eature=related |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Nu ai văzut că e bețiv ?" "Ba da, dar am crezut că se îndreaptă". "Nu ai văzut că e curvar ?" "Am văzut, dar am zis că se schimbă". Între gândirea bărbătească și gândirea femeiască sunt diferențe notabile. Femeile vor mereu ca bărbații să se schimbe, dar ei nu se schimbă. Dimpotrivă, noi, bărbații, am dori ca ele să nu se schimbe niciodată și ele se schimbă întotdeauna. Fiecare bărbat ar vrea să fie primul din viața unei femei, fiecare femeie vrea să fie ultima din viața unui bărbat...
|
||||
|
||||
![]()
Chiar acum am auzit: tipic pentru cel ce iubeste: vede doar ce-i place si ignora ce nu-i convine.
Regretul tau este de inteles...
|
||||
|
||||
![]()
Unii da,altii nu...
Citat:
![]() Se poate aplica si invers. De cate ori nu m-am ars si eu... Lupul isi schimba parul,dar naravul BA! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica las toata partea asta a vietii tale in mana lui Dumnezeu, si sunt convinsa ca va iesi bine!:) Rabdare, rabdare, rabdare!Ca pe toate le asaza El,asa cum este cel mai bine si spre folosul nostru ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dragul meu Raoul...in scurta ta existenta pe Pamant...cum ai putut dobandi o "experienta" atat de vasta? Cate legaturi serioase, de durata ai avut? Sau e ca si chestia cu "comunist inrait", cand in fapt nici nu te nascusesi pe atunci....No offense, stii ca te simpatizez ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Povestea sufletului meu. | Un_trecator | Intamplari adevarate | 8 | 13.05.2011 20:42:29 |
Povestea mea | ralucao | Intamplari adevarate | 7 | 07.03.2011 18:07:13 |
Povestea mea. | ars_amandi | Intamplari adevarate | 19 | 25.06.2008 17:35:19 |
Povestea unei casatorii | Laurentiu | Generalitati | 2 | 04.11.2007 01:58:42 |
|