![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cel care s-a laudat pe sine nu poate participa la ocara altuia pentru ca
el trebuie sa ipsaseasca cele 24 de ocari, abia dupa aceea poate si el sa participe. Insa cei care au intrat in joc dar nu s-au laudat pot sa-i ia in colimator si pe ceilalti care s-au autolaudat. Cred ca Danut7 s-a laudat pe sine, dar eu nu pot sa-l ocarasc. Am intervenit numai pentru clarificare. Pana-mi ispasesc pedeapsa stau pe margine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Cuvantul si limba ne sunt date pentru a preamari pe Dumnezeu...
Nici macar un joc nu scuza devierea acestui sens.. Un joc bun ar fi sa aducem cat mai multe laude lui Dumnezeu.... |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt asa de smecher...gata acum puteti incepe
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Parca,parca ne mai trezim...
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta e o lauda??:))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
MariS, daca esti barbat adevarat du-te si scrie pe topicul "sfinti catolici" unde a ramas un singur ortodox (femeie!!) sa tina piept aberatiilor catolice. |
|
|||
|
|||
![]()
Acu daca stau sa ma gandesc e un pic cam masochist jocu asta.. :).. In fine cu joc fara joc sunt curios sa stiu gandurile voastre negative cu privire la persoana mea... daca vrea cineva sa se bage in jocul asta sa o faca... apoi dc vreti o sa vi le spun si eu pe cele cu privire la persoana voastra, la cei la care am putut sa-mi fac o parere... S-ar putea sa iasa ceva foarte urit din toata treaba asta :)).. Oricum oferta ramane in picioare cu privire la persoana mea. Spuneti ce nu va place la mine consider ca pot sa le duc si de ce nu ma pot si ajuta sa-mi vad descopar unele defecte...
|
|
|||
|
|||
![]()
hahahah... tare asta..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fiecare postare incheie apoteotic cu: „har, smerenie si jertfa de sine!!!” ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt de acord ca acest joc nu-si are rostul acest joc! Ar trebui tratat acest forum cu un pic de seriozitate. Ne putem destinde in afara lui.