Citat:
În prealabil postat de silverstar
Da, draguto, fara rautati, chiar te imbratisez si te pup pentru asemenea initiativa, cat si pentru gandul bun de a veni aici sa-ti gasesti clienti. Stiu ca e vremea ticalosilor si a escrocilor. Stiu ca voi, escrocii, platiti mult si bine ca sa fiti tolerati de autoritati. Nu exista ghicit, exista doar de-al de voi care vor sa traiasca bine fara munca. Pe cati ai fraierit, cator le-ai luat banii? Profitati de naivitatea si disperarea celor pe care ii atrageti ca sa-i deposedati de bani si bunuri materiale. Nu aveti frica de Dumnezeu, nu va ganditi la consecinte pentru voi si pentru cei de care va bateti joc.
|
Te-am citit si m-a furnicat ceva pe spate...Cata inversunare..ce limbaj agresiv...ce acuze...dar esti un bun...crestin, plin de...ce fel de iubire oare?! Stii, chiar daca opinia ta difera de a cuiva, nu trebuie sa uiti ca "tonul...face muzica"...Ma intreb si eu asa....daca traiai in vremea lui Hristos...TU....te incumetai sa dai cu piatra in desfranata? Brrrrr...eu ma cutremur....
ps.cat de mult iti iubesti aproapele?eu, chiar daca ma vei blama acum, te inteleg si te iubesc , fratele meu, OMULE !