![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Care-i crucea strâmbă?
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, masoneriei, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului, părăsirii patriei și a venirii antihristului de papă în România! Semnați petiția împotriva venirii diavolului de papă în România! - http://www.petitieonline.ro/petitie/...p66477055.html |
|
|||
|
|||
![]()
Ahaaa, asta e crucea, nu știu ce să zic despre crucea strâmbă, poate e rea, poate nu. În lumea în care unii zic că dacă nu-ți faci cruce până la piept te închini satanei, iar alții că dacă nu-ți faci până la buric și crucea lui Petru e considerată semn satanist, nu mai poți crede pe nimeni când vorbește despre cruce.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
roportal.ro/articole/tipuri-de-cruci-2330.htm tu alegi care e cea corecta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A in cerc este derivat din simbolul pentagramei (cea cu varf in sus). De asemenea multe simboluri oculte sunt reprezentate in cerc... acum nu stiu daca simbolul anarchy este folosit in invocari, dar felul in care este reprezentat sugereaza natura lui oculta. Iar ca inteles, anarhie inseamna respingerea oricaror legi (contrar invataturii crestine unde ascultarea este f importanta). De fapt razvratirea este marca diavolului. Vrasmasul este "revolutionar", acesta este modul lui de actiune la nivel social. |
|
||||
|
||||
![]()
Simboluri și semne, semiotici și semantici, tare-s grele. Și crucea are semiotica și semantica ei, din păcate, e prea simplă pentru a fi acceptată!
Doamne iartă-mă și mai arată-mi Crucea lui Hristos...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi se pare f greu de inteles. De fapt este de neinteles.. (sau poate am eu mintea mult prea lumeasca). Doar o accepti sau nu. (sfideaza orice intelegere omeneasca). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și zicea către toți: Dacă voiește cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-și ia crucea în fiecare zi și să-Mi urmeze Mie; (Evanghelia după Luca, 9, 23) Și cel ce nu-și poartă crucea sa și nu vine după Mine nu poate să fie ucenicul Meu.(Evanghelia după Luca, 14, 27) Și cel ce nu-și ia crucea și nu-Mi urmează Mie nu este vrednic de Mine. (Evanghelia după Matei, 10, 38) Și altele asemeni. La Cruce da, dar la a noastră ba sau da?!?!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu-mi vorbesti de acceptare, eu vorbesc de intelegere. Reformulez: crucea lui Hristos sfideaza intelegerea umana. NU poate fi decat acceptata, ca intelegerea deplina o vom avea dupa moarte. Deci nu ne contrazicem. Dar tot NU gasesc ceva simplu. Nici urmarea lui Hristos NU e simpla. In fine, sa lasam subiectul. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu uitam de rapperii americani cu "gangsta paradise"- ul lor..se omoara intre ei care-s mai tari esticii sau vesticii. Nu au nimic cu muzica rock dar multi dintre ei au dosar penal pentru atac armat sau consum/ trafic de droguri.
|
|