![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
deea... multi m-au intrebat acelasi lucru . dar mai bine este sa faci seminarul decat alt liceu. si in plus visul meu a fost sa invat psaltica si greaca. Si in plus altfel e vazut un preot cu seminar fata de altul cu filologie
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Însă, ai dreptate, seminarul poate fi un bun început și desăvârșirea începe odată cu el. Dar nu se știe niciodată. Există preoți remarcabili chiar fără seminar. Cât despre problema ta, eu nu prea înțeleg cum se poate pune un episcop de-a curmezișul dorinței tale. E sigur numai domiciliul cauza problemei?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spor si sa te ajute Dumnezeu sa fii o calauza dreapta pt oile pe care le vei pastori |
|
|||
|
|||
![]()
Si nu numai dorintei mele. cunosc multi baieti care au vrut sa se duca in alta parte si le-a spus: ori la noi ori deloc.Deci eu daca am un domiciliu cu un episcpo si "resedinta" cu un altul eu de care apartin?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
admitere facultate | Joulie | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 30.08.2012 11:34:18 |
admitere | mitica_sefu | Preotul | 6 | 09.09.2011 15:49:49 |
admitere | mitica_sefu | Generalitati | 1 | 07.09.2011 15:45:06 |
Examen de Admitere la Facultatea de Teologie - Bucuresti | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 10.07.2010 22:41:47 |
am o rugaminte: subiecte admitere | rob | Umanitare | 1 | 22.03.2007 13:08:42 |
|