Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.02.2011, 20:22:29
Dragoshel Dragoshel is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.02.2011
Implicit

deea... multi m-au intrebat acelasi lucru . dar mai bine este sa faci seminarul decat alt liceu. si in plus visul meu a fost sa invat psaltica si greaca. Si in plus altfel e vazut un preot cu seminar fata de altul cu filologie
Reply With Quote
Vechi 14.02.2011, 20:28:05
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dragoshel Vezi mesajul
deea... multi m-au intrebat acelasi lucru . dar mai bine este sa faci seminarul decat alt liceu. si in plus visul meu a fost sa invat psaltica si greaca. Si in plus altfel e vazut un preot cu seminar fata de altul cu filologie
Ei, nici chiar așa, preot poți fi și cu seminar și fără... Harul nu ți-l dă seminarul sau facultatea de teologie. Sunt condiții necesare, e drept, pentru a deveni preot, dar nu suficiente.
Însă, ai dreptate, seminarul poate fi un bun început și desăvârșirea începe odată cu el. Dar nu se știe niciodată. Există preoți remarcabili chiar fără seminar.

Cât despre problema ta, eu nu prea înțeleg cum se poate pune un episcop de-a curmezișul dorinței tale. E sigur numai domiciliul cauza problemei?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote
Vechi 14.02.2011, 20:29:50
caty_deea's Avatar
caty_deea caty_deea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.07.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dragoshel Vezi mesajul
Inteleg ce spui tu si ai dreptate.De tine depinde sa ai grija sa nu te smintesti.Sa nu te astepti ca acolo umbla cainii cu covrigi in coada.Sunt si baieti buni sunt sigura de asta,ca are Dumnezeu grija,dar sa nu te surprinda daca vreunul din colegii tai fumeaza sau traieste cu iubita.Nu tre sa fugi de teama asta bineinteles,tre sa infrunti cu Sfanta Cruce .E bine sa vii din seminar cu o baza de muzica psaltica intr.adevar
Spor si sa te ajute Dumnezeu sa fii o calauza dreapta pt oile pe care le vei pastori
Reply With Quote
Vechi 14.02.2011, 20:32:42
Dragoshel Dragoshel is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.02.2011
Implicit

Si nu numai dorintei mele. cunosc multi baieti care au vrut sa se duca in alta parte si le-a spus: ori la noi ori deloc.Deci eu daca am un domiciliu cu un episcpo si "resedinta" cu un altul eu de care apartin?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
admitere facultate Joulie Stiri, actualitati, anunturi 0 30.08.2012 11:34:18
admitere mitica_sefu Preotul 6 09.09.2011 15:49:49
admitere mitica_sefu Generalitati 1 07.09.2011 15:45:06
Examen de Admitere la Facultatea de Teologie - Bucuresti cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 10.07.2010 22:41:47
am o rugaminte: subiecte admitere rob Umanitare 1 22.03.2007 13:08:42