Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.03.2011, 09:56:16
lorenki lorenki is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.11.2010
Implicit altruism

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Daca tot sunteti asa altruisti,ar trebui poate sa va rugati sa se duca mai des la Biserica.
Nu stiu ce valori crestine a spus Teo la tv,de merita atata atentie!
Altruismul presupune iubire fata de ceilalti semeni, neconditionat.Dragostea presupune iertare,iertarea ,intelegere,asa ca trebuie sa ne acceptam maimusor unii pe altii vazand in primul rand partea buna si frumoasa a unui semen. Sa ne rugam,deci, si pentru cunoscuti si pentru necunoscuti si pentru cei la bine dar mai ales pentru cei la greu. Judecata o face cu totul ALTCINEVA si nu noi pamantenii
Reply With Quote
Vechi 04.03.2011, 17:02:55
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Citat:
În prealabil postat de alt_inceput Vezi mesajul
stiu ca rugaciunea colectiva ajuta foarte mult si de aceea va rog ceva. cine intra si citeste acest subiect, nu este nevoie sa scrie nimik, doar daca poate si daca vrea, sa zica in gand :

1. Doamne ajuta ca Teo Trandafir sa isi revina, sa se faca bine si sanatoasa, sa o ajute Dumnezeu sa invinga boala.

si, daca nu va suparati, pentru cineva drag mie,

2. Doamne ajuta ca Dumnezeu sa o ierte de pacate pe Georgeta, sa ii aline suferintele si durerile pe care le are, sa se faca bine.

Va multumesc.

ca sa fie actualizat subiectul am sa mai pun cateva melodii.

Bunul Dumnezeu sa o ajute pe Teo Trandafir ,si sa-i daruiasca sanatatea de care are atita nevoie este un om minunat si Dumnezeu stie ca sufletul ei este bun si o sa o ajute cu siguranta fiindcav merita acest lucru .Si pe Georgeta sa o ajute si sa o insanatoseasca si sa-i daruiasca iertare de pacate . Amin!
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa ne rugam pentru cei ce au nevoie anirod Stiri, actualitati, anunturi 4 27.08.2014 17:02:12
Sa ne rugam pentru Elena mara2008 Rugaciuni 12 24.02.2012 19:40:12
Sa ne rugam pentru Stefan mara2008 Slujba inmormantarii 7 08.10.2010 17:07:44
Sa ne rugam pentru Catherine t_a_pirvu Umanitare 11 31.03.2010 14:08:08
Sa ne rugam pentru Maria patinina34 Umanitare 7 08.09.2009 06:17:04