Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.04.2011, 14:02:31
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

1. Cristi, atunci inseamna ca trebuie sa fie date moastele Sf.Mercurie bisericii voastre. Asa este?

2. Atentie, a nu se confunda: la intersectia Eminescu, directia Foisor exista o biserica mare (daca e intre blocuri nu-mi dau seama acum). Aia o s-o fi numind Olari. Ce hram poarta?
Tot pe Mosilor, mai inspre Bucur, la alta statie a troleibuzului 66, este o alta bisericuta, chiar intre blocuri. Nu stiu cum o cheama, cred ca Sf. Ioan Mic.
Vechi 10.04.2011, 15:14:59
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
1. Cristi, atunci inseamna ca trebuie sa fie date moastele Sf.Mercurie bisericii voastre. Asa este?

2. Atentie, a nu se confunda: la intersectia Eminescu, directia Foisor exista o biserica mare (daca e intre blocuri nu-mi dau seama acum). Aia o s-o fi numind Olari. Ce hram poarta?
Tot pe Mosilor, mai inspre Bucur, la alta statie a troleibuzului 66, este o alta bisericuta, chiar intre blocuri. Nu stiu cum o cheama, cred ca Sf. Ioan Mic.
Cum vii dinspre Universitate spre Biserica Armeneasca, toate troleibuzele merg inainte (opresc la statia Mosilor), numai 66 o ia la stanga (statia Bdul Carol I). Dupa cum spune Yasmina, acolo este biserica Olari.

Acum, o bucatica mica-mititica din moastele Sfantului Mercurie se gaseste si la Pasarea. In foarte putine biserici sunt maostele intregi ale unor sfinti (cum sunt Sf. Dimitrie la Patriarhie, Sf. Calinic la Cernica, Sf. Filofteea la Arges...). Cele mai multe sunt imprastiate prin diferite biserici si manastiri, sa aiba cat mai multa lume acces la ele si la mijlocirea sfantului respectiv.

Last edited by glykys; 10.04.2011 at 15:19:45.
Reply With Quote
Vechi 10.04.2011, 20:46:46
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Smile Un raspuns pentru Sofia !

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
multe sunt imprastiate prin diferite biserici si manastiri, sa aiba cat mai multa lume acces la ele si la mijlocirea sfantului respectiv.
Gand la gand cu bucurie ! Asa este , Ana Maria , cat mai multe suflete sa aiba acces la tamaduirile aduse de acesti mijlocitori neobositi . Doamne ajuta !+
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. tigerAvalo9 Intamplari adevarate 4 20.12.2012 12:22:21
Minune!!! camy_d Despre Biserica Ortodoxa in general 187 19.12.2012 18:02:23
minune mare patricia2006 Generalitati 5 12.09.2012 09:25:11
O minune minunata! icamilin Intamplari adevarate 3 27.09.2010 11:23:12
Minune EDI Intamplari adevarate 28 12.01.2009 12:14:18