![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
La cat de constructiv esti cu ideologia ta, trebuia sa iei cel putin locul lui Heydrich...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Andrei, Dumnezeu este viata si cheama la viata. Asta trebuie sa facem si noi, chiar daca de multe ori judecata omeneasca nu poate accepta anumite realitati. |
|
|||
|
|||
![]()
O sa ajunga departe.. Cine vine este mai puternic decat Hitler.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu nu observi ca in tot ce-ai scris mai sus esti pe dinafara subiectului? Tu, psiholog (cica)( si tot ce tine de tine si familia ta este la superlativ:), realizezi chestia asta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce oare practic nu existau handicapati la tara si nici prin orasele CRESTINE romanesti. Este pentru ca faceau voia lui Dumnezeu sau a instinctului sobru animal? O sa spui probabil: "A, aia erau departe de invataturile bisericii?" Serios? Aia erau poate rudele tale si consatenii tai si ai mei, ai uitat, aceeasi natie, acelasi gind si simtiri, ca in poezii inflacarate patriotice..sau acum nu mai cade bine? Sunteti amuzanti:)) |
|
||||
|
||||
![]()
Nu-i mai da atentie, ca astfel ii faci jocul.
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te-am luat usor, asa pe departe, in speranta ca vei reflecta asupra cuvintelor tale (chiar in particular, ca nu am nevoie sa mi se dea dreptate). Dar cu cuvintele tale te osandesti si nu e de glumit. Imi amintesc de cineva care a vorbit batjocoritor impotriva calugarilor de pe muntele Athos. In aceeasi seara a rupt (el personal), din greseala/accidental, mana propriului copil. Altcineva care comenta adesea "asta are dintii pusi".. la 40 ani au inceput sa-i cada dinti din gura etc.. Precis multi gasesc exemple de cuvinte care se intorc impotriva lor. Asa ca daca nu avem nimic folositor de spus, mai bine sa tacem, pt ca pentru fiecare cuvant NEFOLOSITOR (nu rau/ distructiv.. acelea se stie ce efect vor avea) vom da socoteala dupa moarte. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate..
Ma intreb pana cand se admit pozitii pro-avort pe forum ortodox. Ca exemplu (am mai postat acesasta poveste. Este extraordinara) http://www.regnumchristi.org/english...e=782&id=21568 |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru tine si cei care iti impartasesc pozitia este si normal ca jocul REALITATII sa nu-ti pice bine.
Vise placute! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Impactul mass-media asupra psihismului si vietii spirituale | Delirul | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 24 | 25.03.2015 23:32:44 |
Mass-media mijloc de pierzare a sufletului | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 21 | 27.11.2010 19:04:20 |
Mesaje subliminale in muzica si mass media | diveinthesky | Generalitati | 40 | 27.06.2010 23:09:09 |
Problema documentelor cu cip prezentata cu aceeasi ironie de o parte din mass media | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 16 | 02.02.2009 00:12:36 |
mass-media si batjocorirea crestinismului | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 17.05.2008 21:58:04 |
|