Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.05.2011, 09:16:28
victortiti89 victortiti89 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.05.2011
Implicit

Cutremurul continua si cauza mai multe candele sa se prabuseasca.Apoi,se isca incendiul si flacarile cuprinsera tot.
-Stati langa mine!le spuse ingerul si cei doi se supusera.Miraculos,flacarile nu se apropiau de ei.Stan privi cum se deschisera niste porti imense,portile iadului.Si in camera,intrara legiuni de demoni,ocupand fiecare loc liber ramas,unii zburand prin focul ce se ridica pana la cer.Si,in final,iesi insusi stapanul iadului si al demonilor,Satana.Stan il privi si tremura de frica,caci doar imaginea sa era infricosatoare.Si zise:
-Eu stiu toate secretele universului!Am puteri cum nu s-au mai vazut!Iti ordon sa...pleci de aici!Intoarce-te de unde ai venit!urla Stan tot mai disperat.
-Ai zis ca ai puteri?Dar cine ti le-a dat?Imi place de tine,Stan.Chiar ai crezut ca tot ce stii si faci este doar datorita tie!Bravo,bravo,asa imi placi!
In vremea asta,Titi si P.K. isi faceau cruci incontinuu,de parca erau masinarii..
-Tie...ti-am prins demonii cei mai puternici!I-am controlat si ii controlez..
-Nu mai spune!Asa ai facut?rase Satana,apoi continua:Nepriceputule,eu ti-am dat in mana,eu ti-am dat iluzia ca ii controlai,cand de fapt,ei te controlau pe tine.Ei iti hraneau nevoia de bani,de putere.Ai fost usor de prostit!Si,toata perdeaua de magie,scamatorii si teatru a fost doar ca sa nu vezi adevarul:ca,incet,incet,ti-am luat sufletul!Deci,esti al meu!Cand am auzit ca vrei sa mergi la muntele Athos m-am gandit:,,glumesti?Nu se poate!”.Asa ca am venit dupa tine,Stan.
-Nu se poate asa ceva!Esti un mincinos,un tradator,un inselator!urla Stan disperat.
-Vai,ar trebui sa ma simt jignit?Este ca si cum ai spune apei ca este uda!Dar...destula vorbarie.Sa mergem!
Si Stan fu prins si tras,chiar de par,spre iad si toti plecara.Apoi,portile se inchisera,iar ingerul le zise:
-Sa nu va fie spre frica,ci spre invatatura.Acum,iesiti de aici.
-Titi,cred ca vrea sa spuna ca trebuie SA FUGIM de aici.Si asa facura.Abia au inchis usa,ca vazura mai multe fulgere cum izbeau cladirea simultan.Apoi,altele si altele,pana cand cladirea lua foc si se prabusi in flacari.Afara era ploaie,dar era lina si placuta.
-Am scapat cu bine si de data asta!Dar cu compania...
-Eu am discutat cu Charles sa te testeze,sa iti spuna ca s-au hotarat sa te dea afara,in speranta ca o sa te motivez sa faci ceva,sa iesi din starea in care erai.
-Deci...totul a revenit la normal?
-Da,Titi.Totul e ok acum!
Si mersera acasa,unde se bucurara de mancare si de televizor si unul de celalalt si de tot ce aveau.Iar viata le reintrase in normal
Reply With Quote
Vechi 19.05.2011, 15:13:26
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Mai e de lucrat destul la detalii, la descrieri, la starile personajelor, la atitudini si replici.
Am considerat ca nu e de datorie sa ma leg de acest gen de "detalii" ; ca poate autorul si le stie si singur.
Dar modelul intrigii e stupid.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum scriu corect? Cum se scrie corect ...? antiecumenism Generalitati 41 20.09.2017 12:11:14