![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Hristos s-a înălțat !
Țin să vă mulțumesc că m-ați ajutat cu rugăciunea. Rugăciunea mea și a dvs a fost ascultată. Am trecut toate probele cu felicitări, iar astazi cînd am fost la seminar.. bucurie, am fost admis. Aceste probe nu le-am trecut cu prednicia mea, ptr că sunt păcătos, mereu învăț oamenii să facă bine.. dar eu? eu tot fac rău, mereu mă învinge diavolul. mereu încerc să pun început bun.. și nimic. Deci, aceste probe le-am trecut ptr că Dumnezeu este iubire, nici decum că aș merita, sau mai mult, să fiu vrednic. Mă rog la Dumnezeu ptr frățiile voastre, să vă primească osteneala. Și îi mulțumesc că m-a ajutat ! *** să mă pomeniți și pe mine păcătosul, Marius-Petrișor, în rugăciunile dvs. *** |
|
|||
|
|||
![]()
Felicitari pt. rezultat! Dumnezeu si Maica Domnului sa iti ajute si de aici incolo, pe drumul care l-ai ales.
|
|||
|
|||
![]()
Felicitari !!!
![]() Ma bucur mult ca ai reusit !! Sa-ti ajute Dumnezeu si Maica Domnului in fiecare clipa si de acum inainte! |
|
||||
|
||||
![]()
Felicitari Mariusica sa fii sanatos sa inveti bine si sa devii preot ca Doamne mare nevoie avem de preoti.
|
||||
|
||||
![]()
Doamne Ajuta! frate ce ai facut la examene?Dumnezeu sa te aibe in paza si sa iti fie alaturi
|
|
|||
|
|||
![]()
Am intrat la seminar. Bunul Dumnezeu să ne aibe în pază !
|
|
|||
|
|||
![]()
Felicitari!!!!!!!!!!sa-ti dea Dumnezeu ,putere multa sa ajungi un preot cu mult har. Doamne Ajuta!!!....ai grija de "cale".....sa o tii dreapta....
|
|
||||
|
||||
![]()
FELICITARI!!!! nici nu se putea altfel.O seara buna.Doamne Ajuta!!!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Rugaciune pentru mine | tigerAvalo9 | Rugaciuni | 30 | 16.08.2011 16:56:38 |
va rog o rugaciune pentru mine! | viviana | Generalitati | 4 | 10.06.2011 15:09:50 |
Pentru tine, pentru mine!... | OmuBun | Rugaciuni | 22 | 02.08.2010 15:20:54 |
Va rog, rugati-va pentru mine | maniucu | Generalitati | 28 | 20.03.2009 14:22:01 |
|