![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pacatul este lipsa binelui; incalcarea cu stiinta a voii Lui Dumnezeu prin gand, cuvant si fapta.
|
|
|||
|
|||
![]()
ce este binele?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ti-am raspuns pe topicul cu tema Iadul.
|
|
|||
|
|||
![]()
As zice nu ca Dumnezeu ne iubeste neconditionat,ci ca ne iubeste mai mult decit putem intelege noi.
Judecata lui Dumnezeu nu este una matematica : pentru pacatul cutare si cutare ,se aplica automat pedeapsa cutare. Cind am gresit mai tare,Dumnezeu mi-a aratat mai multa indurare .Eu ma asteptam la cine stie ce pedeapsa : sa am accident de masina,sa ma imbolnavesc etc. Iar Dumnezeu mi-a aratat ca judecata Sa consta de fapt in a ma corecta cu iubire si blindete.Am ramas uimit si rusinat. La faptele mele negrait de rele ,Dumnezeu imi intorcea inzecita iubire. Si am exclamat :aceasta e judecata lui Dumnezeu,cu neputinta de inteles de catre oameni ! Daca actionam din frica,vom gresi iara si iara.Dar daca unuia care a gresit,ii intorci dragoste,acela se va corecta rusinat si uimit. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Buna asta :))
Raul=lipsa binelui Binele=lispa raului Genial :)) |
|
||||
|
||||
![]()
Binele este o formă de manifestare a iubirii.
|
||||
|
||||
![]()
Iadul este Împărăția celor care, deși sînt iubiți, preferă să nu răspundă la fel. Este o consecință a faptului că ființele au primit darul libertății.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cum stiu daca ma iubeste Dumnezeu? | linistea | Generalitati | 57 | 15.03.2012 23:28:12 |
De ce Dumnezeu ii iubeste pe oameni? | florin.oltean75 | Generalitati | 3 | 22.02.2012 20:28:10 |
Pe mine toata lumea ma iubeste | Ioan_Ciobota | Generalitati | 6 | 08.05.2009 20:25:09 |
Iubeste-ma asa cum esti tu ! VIDEO | carmina | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 21.03.2009 20:37:29 |
Iubeste-ma asa cum esti tu | TeoH | Generalitati | 3 | 11.09.2008 18:48:12 |
|